Be kategorijos

Džiugesį matyk smulkmenose

Erdvė pilna informacijos. Visokiausios. Žmonės kuria mintis tūkstantmečiais ir jos niekur nedingsta, jos lieka erdvėje. Žmonės mąsto įvairiai: į erdvę paleidžia tiek geras, tiek blogas mintis. Taip susidaro įvairiausi egregorai, kurie vėliau įtakoja jūsų jausmus ir mintis bei sveikatą. Jeigu tu pakliūni į „blogų” minčių derinį, tai dažniausiai pasireiškia netikėta angina, kosuliu. Ir tik sąmoningai supratusi kas tave užvaldė gali pasitraukti, tuo pačiu pasitrauks ir liga. Tai tarsi perspėjimas, kad įsivėlei ne į savo mintis, kad išgyveni kažką svetimo ir tu turi kuo greičiau susigaudyti savo mintyse ir jausmuose bei keisti požiūrį. Tik jausdamas gyvenimo džiaugsmą gali būti tikras, kad eini teisingu savo keliu. Tavo siekis – meilė ir išmintis. Kas yra meilė? Šiuo atveju tai šiluma, skleidžiama aplink save. Ši šiluma daro įtaką aplinkai, šalia tavęs esantiems žmonėms. Kiekvienas iš šios šilumos pasisems tai kas jam reikalinga: galbūt tai bus ramybė, gal naujas polėkis, gal sugebėjimas iš naujo pamatyti Saulę. Ne tau aiškintis ko žmogui reikia. Tavo siekis yra kosminę išmintį/meilę perleisti per save ir skleisti erdvėje. O žmonės esantys šalia nepriklausomai nuo to sąmoningai nori to ar nenori, įsilies į tą erdvę. Jų gyvenimo linija atvedė juos iki tavęs. Gerbk juos ir mylėk. Nesvarbu ar vargšas, ar turtingas. Ar protingas, ar kvailys. Kiekviena siela pasiims tai ko jai reikės. Štai kodėl tau nuolat reikia prisiminti apie toleranciją. Negali užblokuoti šios meilės energijos tekėjimo savo tolerancijos stoka. Mylėk ir gerbk kiekvieną šalia esantį žmogų. Jie yra tie kurių reikia. Kosminės šviesos skleidimas tai ne stebuklas. Stebuklas – tai vienas iš suvokimo blokų. Ko negali paaiškinti tuoj vadini stebuklu. Iš tiesų tai senas požiūris į naujas tiesas kurios atsiskleidžia žmogui. Virsmas vyksta, o tu esi pradžioje einančiųjų tuo virsmu.

Pakartokime kas svarbiausia: Meilė/išmintis sklindanti per tave įtakoja kitus žmones, šalia tavęs čia ir dabar. Tau svarbu šią meilę/išmintį priimti ramiu suvokimu ir pasitelkus toleranciją, apgaubti nuoširdžiu dėmesiu kiekvieną. Gali stebėti jų charakterio bruožus, įvykius, vykstančius su jais, bet keisti negali ir nereikia. Viskam savas laikas. Visą reikiamą informaciją gausi proceso vykimo laikotarpiu. Tai bus nauji potyriai. Tau nauji ir visiškai neatitinkantys dabartinių tavo pažiūrų. Nieko nepadarysi, vėl teks keisti įsitikinimus. Pasiruošk tam.

Džiugesį matyk smulkmenose.

Jei sieksi didelių tikslų, jų nepasieksi be smulkmenų. Surask per dieną nors penkias gražias smulkmenas. Įprask džiaugtis gražiu įvykiu, nors nedideliu. Pasaulyje yra toks paprotys – nusišypsok ir tau bus atverti visi vartai. Nusišypsok širdimi. Negalima sakyti, kad gyventi yra nuobodu ir liūdna.

Gyventi yra Laimė. Tai dovana sielai. Mylėk save ir pasaulis tave mylės. Tik mylinti širdis gali nuoširdžiai nusišypsoti. Tik mylinti širdis gali suvokti tikėjimo esmę. Suvokti ir išgyventi tą būseną. Tikėjimą Dievu (čia nesvarbu religijos kryptis). Tikėjimas – tai esanti materiali būsena, egzistuojanti erdvėje, kuri pajėgi pakeisti kiekvieną gyvybės ląstelę. Šis tikėjimas, tai susiliejimas su Dievu. O Dievas yra visur: vandens laše, ugnies liepsnoje, vėjo gūsyje, žmogaus širdyje. Reikia kvėpuoti tuo tikėjimu. Reikia leisti pradžių pradžios energijai pravalyti visus savo energetinius kanalus, kad pajustum buvimą toje būsenoje. Ne kasdienė duona ar malda yra svarbiausia žmogui, o tiesiog mokėjimas susilieti su ta būsena. Kaip to pasiekti? Daugelis tai vadina dvasinio tobulėjimo keliu. Paprasčiau pasakius – tai pažinimas savęs ir aplinkos kurioje gyveni. Mirtis nėra gyvenimo pabaiga. Mirtis nėra išsigelbėjimas nuo gyvenimo. Jeigu žmogus miršta pasirinkęs savižudybę, tai jo sielai pereiti į tikėjimo būseną nebėra galimybės. Tai užstrigimas laike ir erdvėje. Kas gali būti blogiau už užstrigimą laike ir erdvėje? Tai va, kad nieko… Pasirinkimas gyventi kaip vienuoliui duoda naudos tik tada jei tai nėra egoistiškas pabėgimas nuo pasaulio. Užsiskleidimas savyje – nėra išeitis. Tu užstringi savo erdvėje. Tai tarsi kamuoliukas kuris daužosi į kitus tokius pat kamuoliukus ir pyksta, kad jų tiek daug, ir kad jie maišosi jam „daužytis”. Nustok daužytis ir keisk požiūrį.

Tik požiūrio keitimas leidžia pereiti iš vienos būsenos į kitą. Į tą, kuri gali padėti suvokti kas yra tikėjimas.

Pasaulyje egzistuoja grįžtamasis ryšys. Tu pasielgei vienaip ir suvirpinai tam tikras vibracijas, kurios suvirpina kitas vibracijas – ir energija eina. Jeigu tavo poelgis (sąlyginai) geras – tai tos vibracijos sujudina tik gerąsias dalelytes ir aplinkoje vyksta geri įvykiai. Jei elgesys piktas, tai suvirpini blogąsias vibracijas, tik jos kerta stipriau. Kiekvienas veiksmas turi atoveiksmį. Tu tai žinai, čia nieko naujo, tik norisi priminti, kad elgtumeisi protingai. Teisingai supratai – iš to kelio, kurį pasirinkai, jau niekada nepasitrauksi. Tavo energetinis laukas keičiasi keisdamas įvykius, požiūrį. Kai skauda nugara, nesistenk jos gydyti vaistais. Ne stubure esmė. O tavo mąstyme. Tai būdas paguldyti tave į lovą, kad atsijungtum nuo kasdienybės rūpesčių ir pamąstytum apie gyvenimo suteiktą galimybę gyventi nuostabiai. Gulėt lovoje ir vadovaut aplinkai – nėra gerai, neišgysi. Pradėk džiaugtis gyvenimu, atsipalaiduok, padėkok Dievui už tai, ką turi ir gyvenk. Tu esi stipri. Tavo tvirtybę jaučia žmogus (kaip ir visa gamta). O stiprius myli ir globoja. Žmogus dažnai jaučiasi silpnas ir nori matyti šalia savęs stiprią asmenybę. Argi sunku būti stipriai? Ne, tereikia linksmai nusiteikti, atsipalaiduoti ir tikėti savimi.

Nes turi teisę būti stipria. Turi teisę būti savarankiška. Turi galimybę būti svarbia ir mylima. Tik prisimink, stiprus žmogus gauna daugiau įsipareigojimų. Kodėl mes tau padedame – todėl, kad suformuluotum pasaulėžiūrą, vertą pasekėjų. Būtent. Gali keisti žmogų tik pats pasikeisdamas. Ar tu dabar stipri savo pasirinkimuose? Ar tikrai žinai kas teisinga, kas tikra, o kas ne? Ar žinai kaip padėti aplinkai? Žmogui? Ir kada galima padėti… Ar supranti, kiek sudaroma sąlygų žmogui nesirūpinti savimi? Nebūti atsakingam už save ir artimą? Laisvės darbuose žmogui reikia. Laisvės pasirinkime. Įvairovėje gimsta tiesa. Laisvas požiūris, be baimės, be pykčio. Dalykinis bendravimas, tolerancija, ir svarbiausia, palaikymas kito žmogaus. Kaip tu padėsi kitam?

Tik būnant savyje stipriai.

Nesusireikšmink savęs, bet būk tvirta, stipri. Dievo valiai atsiduok ir ženk pirmyn… Tik su tvirtu tikėjimu, savo darbais stebinsi draugus, artimuosius. Išlik rami, linksma ir truputi įsimylėjusi. Tai kažkaip padeda tau pasitempti… Beje, meilė – taip pat egregoras. Jei prie jo prisiriši per daug – sunaikins tave.

Meilė sau ir savimeilė – tai du skirtingi dalykai. Meilė sau – tai pagarba ne tik sau, kaip asmenybei, bet ir visai savo aplinkai. Nes aplinka yra veidrodis tavo mąstymo ir poelgių. Jeigu pyksti ant aplinkoje esančių žmonių ar įvykių, vadinasi pyksti ir ant savęs. Nes tai, kas yra aplinkoje yra tavo sukurta. Sąmoningai arba nesąmoningai. Labiau nesąmoningai. Yra sudėtinga įvertinti aplinką teisingai, nes esi subjektyvus vertintojas. Tenka įvertinti tai, ką pats kuri. Ne visada lengva pripažinti ar pamatyti savo klaidą. Jeigu ir pastebi ją, tai dažniausiai randi pasiteisinimą, kodėl taip elgtasi. Vadinasi, mylėti save reiškia mylėti tai kas yra tavo aplinkoje. Jeigu nesinori to mylėti, pažvelk, kokios tavo mintys, pažiūros ir veiksmai. Ar visados jie yra tokie, kokių pati norėtum? Pati, be aplinkos įtakos. Tavo problema, kad nelabai tiki tuo, ką kuri. O reikėtų tikėti ir ramiai dirbti ta linkme. Viskas vyksta dėl tavęs Kai tu paprašysi pagalbos Dievo, jis duos viską kas teisinga. Tik priimk tai. Prisimink: kiekvienas įvykis yra naudingas tau. Viskas yra nuspręsta tavo gyvenime. Tau lieka tai priimti arba nepriimti. Priimsi, gyvensi sąmoningą, kartu ir laisvą gyvenimą. Nepriimsi – gyvenime kils daug problemų, nemalonumų. Kodėl žmonės serga, jei save laiko gerais žmonėmis? Vadinasi, suvokimas kas yra gerai, o kas blogai, yra klaidingas. O čia ir prasideda subtilus dialogas tarp Žmogaus ir Dievo.

Dievas sukūrė pasaulį ir tik jis žino, kas žmogui gerai. Jei paklausi jo ir paklausysi – jausiesi laimingas ir palaimoje. Jeigu bendravimo neieškosi, tada gali sau susikurti tik trumpalaikę laimę. Be sąlyčio su Dievu, pilnatvės nepajusi…

Atsivėrimas Dievui – tai nereiškia šaukti gatvėje, kad tiki. Tai subtilus bendravimas, švelnus kaip vėjo gūsis prie jūros vasaros vakarą. Gali girdėt, gali negirdėt. Tai priklausys nuo to kur nukreipsi savo mintis. Sieloje vykstantis virsmas atspindi didžiąją tiesą – ėjimą į Visatos energijos klodus. Žmogui paaiškinti gyvenimo prasmę yra per daug sudėtinga.

Nes protas priima tai, ką supranta.

O ko nesupranta – tiesiog atmeta, net nesusimąsto kodėl ir kaip. Žmogaus protas nuolat abejoja. O abejonė žlugdo tiesą. Žmonės įprato sakyti, kad abejojimas – tai mąstymas. Tai netiesa. Tiesiog tuo metu žmogus mėgina save labai sureikšminti ir atsakyti į klausimus, į kuriuos iš tikrųjų nėra pajėgus atsakyti. Tik siela gali atsakyti į visus klausimus. Bet ir šį kartą protas tų atsakymų gali nepriimti, neišgirsti. Kasdienis gyvenimas dažnai sukelia sumaištį, išveda iš tiesos kelio, iš pažinimo kelio. Siela, atėjusi į Žemę, tikisi gyventi kartu su tikėjimo galia. Egzistuotų kitos vertybės ir žmogaus gyvenimas būtų lengvesnis. Todėl Aukščiausiasis Protas siekia sumažinti proto įtaką. Žmogaus protas sukuria labai daug įvairių situacijų ir jausmų, kurie nėra reikalingi žmogui, o sukelia problemas ir skausmą. Juo labiau atsivėrusi sąmonė leistų atsiskleisti sielai, tuo labiau šis žmogus sugebėtų įkūnyti savyje ir savo aplinkoje ramybę ir viltį.

YOUTUBE: SAVĘS IR VISATOS PAŽINIMO LINK II audio knyga

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *