Be kategorijos

Masažo esmė

Energetinio masažo esmė glūdi visumoje. Tai nėra vienos problemos sprendimas. Psichologai sprendžia konkrečią problemą, kuri aktuali žmogui. Energetinis masažas – keičia energetiką. Pasijudina daugybė dalykų, kurie susieti tiek su žmogaus praeitimi, dabartimi ar ateitimi. Tu su žmogumi aptari vieną – kitą problemą, bet energija, einanti per tavo rankas, išjudina žmogaus energetiką. Išvalo ją, padeda vystytis įvykiams.

Įvykiai gali įskaudinti žmogų, nes jie buvo užsistovėję, ir visai neleido žmogui judėti į priekį. Žmogus patiria neigiamus procesus, bet tai tik į gerą. Kai vyksta tai, kas turi įvykti, gyvenimas pradeda tekėti nauja vaga ir žmogui lieka, jį (gyvenimą) kurti geresnį, gražesnį, patogesnį. Ne visada žmogus turi patirti neigiamus išgyvenimus. Taip būna retai. Dažniausiai, energija išjudina srautus, kurie iš karto keičia gyvenimo sritį geresne linkme. Bet kas tai yra „geresnė linkmė”, žmogus gali suprasti skirtingai. Iš esmės, šis energetinis masažas reikalingas kiekvienam žmogui, net ir tam, kuris to nepriima nei protu, nei širdimi. Energetika šiais dalykais nesivadovauja. Ji valo kanalus erdvėje ir laike, ir sudaro galimybę žmogui išgyventi gražų gyvenimą. Jei žmogus tiki, ar bent jau neprieštarauja tai idėjai, tada masažas daromas lengviau. Greičiau prasivalo kanalai. Šie kanalai ne tik su aura susieti. Šie kanalai sujungia Žmogų su Visatos energetiniu centru. Su kuriuo susieta visa žmonija (ir dar daugiau). Todėl keičiantis, po masažo, žmogaus gyvenimui, keičiasi ir jo aplinkos žmonių gyvenimas. Valosi kanalai visai grandinei žmonių, kurie vienaip ar kitaip susieti su klientu. Visada naudinga su žmogumi kalbėtis. Kalbantis, jauti jo emocijas, emocijas tų, su kuriais žmogus bendrauja, ligos, laimės ir nelaimės. Klientui toks masažas priimtinesnis, nes jis mąsto. Mąsto, kodėl taip vyksta, sprendžia kas jo laukia, ką galima pakeisti. Žmogiškuoju pagrindu tai yra naudingiau, keičiasi pati žmogaus sąmonė. Keičiasi jo įsitikinimai, požiūris, gyvenimo suvokimas. Nes tai kas vyksta energetiniu požiūriu, tai gali būti nesuprasta, neįsisąmoninta ir žmogus gali net nepastebėti teigiamų pokyčių. O tai reiškia, kad gali vėl grįžti prie senų įpročių. Norėtųsi ir perspėti: masažo metu niekada negali pykti ant žmogaus, negali jo neapkęsti, negali ir mylėti. Tavo jausmai išnyksta. Tai tavo klientas ir viskas. Jokių išgyvenimų, susietų su klientu. Jokių nuoskaudų ar baimių. Energetinio masažo metu tu esi prisijungusi prie ypatingų kanalų. Jie labai galingi. Apsaugą „iš išorės” mes suteikiame, o savo širdį, savo jausmus turi pati valdyti. Neįnešk į savo aplinką kitų žmonių bėdų. O tai galima padaryti vienu būdu – atsipalaidavimas ir atsijungimas nuo savo baimių. Tu negali išgyventi skausmo nei kartu su klientu, nei už jį. Tai jo skausmas, jo gyvenimas. Ir tas skausmas keičia jo aplinkos energiją. Viską turi priimti kaip savaime suprantamą dalyką, kaip Dievo valią. Ne tau ją pakeisti. Saugok save.

Darydama masažą negali jausti jokių emocijų: nei pavydo, nei keršto, nei paniekos, nei įsimylėjimo. Seanso metu – žmogus yra energetinis darinys, tai klientas. Žmogumi jis gali tapti tik po seanso. Seanso metu jūs tik energetiniai dariniai, abu. Vienas praleidžiantis pro save kosmoso energiją, kitas ją priimantis. Atitinkamos ląstelės sudega nevienodai. Vienos gali apsivalyti po pirmo seanso, kitoms reikalingi keli seansai. Reikia išmokti seansus daryti sąmoningai. Iki šiol tai darydavai nesąmoningai, nes turėjai įprasti prie naujo potyrio. Prie kosmoso energetikos. Bet šiuo metu reikalinga pradėti naują etapą: masažus su aiškiai suvokiamu tikslu ir pasekmėmis. Kad aiškiai suprastum ką darai, kaip darai, kaip veikia ir ką dar reikės padaryti. Tai „matymo” masažai. Šie masažai užims daugiau laiko, pareikalaus didesnio tavo susikaupimo ir tavo asmeninės energijos. Jausies pavargusi, kai kada nusivylusi. Nes tiesioginės naudos sau nejausi, bet žmogui nauda bus tuo didesnė, kuo platesnis bus tavo akiratis. Aiškesnis kitokio pasaulio suvokimas. Pažinimas. Tai, ką tu jau pažinai ir supratai – tik mažos dulkelės nuo durų, kurių dar neatvėrei. Ar žmogus gali jas atverti? Labai retas. Jis turi būti dvasiškai labai stiprus. Jei norėtum šias duris atverti, tokiu atveju, tavo kelias taptų labai sudėtingas. Reikalaujantis nuolatinės disciplinos. Tu turėsi ne tik vykdyti nurodymus, bet ir mokyti save. Sunku vykdyti nurodymus kiekvieną dieną, kas minutę, kas akimirką. Pasirinkimo kito negalės būti.

Kasdienybėje privalėsi susikaupti ir 95 proc. minčių skirti saviugdai . Ne darbui, ne namų ruošai, o saviugdai. Tai labai dideli skaičiai, tuo labiau žinant, kad žmogus dalies savo minčių nesuseka, paleidžia pasroviui, kurios atneša tam tikrus rezultatus. Išmoksi sekti savo mintis ir jas valdyti, tada šios durys tau atsivers.

Tu manai, kad kartojasi mintys, kurias sakėm anksčiau? Taip, jos kartojasi. Tik jos įgauna didesnę reikšmę. Tada buvo teorija, kurią turėjai priimti, dabar ta teorija virsta praktika. Tu turi išmokti gyventi pagal gautą teoriją: kiekvieną dieną dėkoti Dievui už išmintį, džiaugtis ir gerbti sutiktą žmogų. Mintis laikyti švarias. Kaip valysi savo energetiką? Taip pat, kaip ir kitam žmogui. Savo rankomis pasidaryti masažus, savo mintimis apsivalysi, savo vidine ramybe sudeginsi, kas nešvaru. Ištirps tavo ego? Kas liks iš tavęs? Žmogus. Visuomenės požiūriu truputi keistas, bet energetiniu požiūriu – labai stiprus. Tave žmonės mylės ir gerbs, tik ar tai tau bus svarbu? Tai priimsi kaip savaime suprantamą dalyką. O jei tuo didžiuosies, vadinasi ego tebevaldo tave. Atkreipk dėmesį į savo mintis ir jausmus ir suprasi apie ką iš tikrųjų galvoji. Ar lengvas tas kelias? Ne. Bet tu jį pasirinkai. Nors tau neaišku kas tavęs laukia, mums aišku. Net labai. Tik laiko sąvoka yra mūsų pusėje, ne tavo. Tu negali mėgautis tuo, kad turi daug laiko. Jau dvidešimt metų kaip tu po truputį žengi tuo keliu. Ar toli nuėjai? Dar dvidešimt metų tokiu tempu eiti negali. Turi viską išgyventi daug sparčiau. Ir tik disciplina čia padės. Kodėl kompiuteriu perrašai dienoraštį? Dėl disciplinos. Daryk masažus – dėl disciplinos. Užsirašinėk mintis, nes tai neleis atitrūkti nuo kitokio gyvenimo būdo. Ir, žinoma, rašydami tau nurodysime kelius. Tik išgyvent ir juos nueit reikia tau.

Pasaulyje nuolat vyksta virsmas. Tai kas nauja ir nežinoma, tampa sena ir neįdomu. Dalis patirties pereina į sąmonę, kita išnyksta erdvėje. Ji nereikalinga. Tavo kelyje nuolat kyla klausimų kaip elgtis, kaip gyventi. Randi ir prarandi atsakymus. Kyli ir krenti. Taip yra nes tavo ego stiprus. Tu gimei su dideliu noru „nuversti kalnus”. Tik tie kalnai- miražas. Nėra tikslo, kurį turėtum sekti. Yra žinojimas, kaip gyventi šią dieną. Jeigu tas žinojimas suteikia palaimą – tada gerai. Bet, dažniau jauti nežinią ir nerimą. Nuolat kovoji su savimi. Tavo sąmonė bręsta, stiprėja, plečiasi ir leidžia priimti naują informaciją. Bet kartu stiprėja ir tavo ego. Viskas yra susieta. Tavo mintis stipri, tad sek, ką galvoji. Įvertink ir suprask kas vyko per dieną. Suprasi kas vyko, kodėl tai įvyko ar neįvyko. Stebėk kiek laiko praleidai sąmoningai, kiek nesąmoningai. Sunku prisiminti ką galvojai ir jautei, kai gyvenai nesąmoningai. Reikia atmintį lavinti. Jei nieko neprisiminsi, kaip tavo sąmonė galės žinias pernešti į būsimą erdvę, būsimą gyvenimą. Jei gyvensi nesąmoningai, tai tavo jausmus ir veiksmus įtakos aplinkos energijos, o jos yra galingos ir gali tave sutrypti, jei ne apsauga. Dieviška apsauga

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *