Bernardinas

Pažintis su Bernardinu

Viskas, kas sukurta materijoje yra tik iliuzija. Kaip materiją galima sujungti, taip ją galima ir išsklaidyti. Dievo energija yra realybė, visko pagrindas. Kaip priimti Dievą į save? Pasitikėti Juo. Dievu tiki tiek, kiek juo pasitiki, kokią gyvenimo dalį patiki jam. 

Alfa lygmens komanda turi stebėtojus įvairiuose pasauliuose. Jie atsakingi už vystymosi kryptį ir stengiasi šią kryptį išsaugoti, panaudodami savo metodus. Jeigu stebėtojai nusprendžia užmegzti ryšį su tam tikro pasaulio atstovu, tai jie puikiai supranta to atstovo galimybes ir ryžtą siekti bendrų tikslų. Šiuo metu, stebėtojas Bernardinas tikisi aiškaus ir tikslaus bendravimo su tavimi. Pasitikėk juo. Pasikeitęs žvaigždynas leidžia prisijungti prie Alfa komandos. Tavo likimo kreivė keičiasi, vadovaujant „aukščiausiai instancijai”. Bernardinas tave supažindins su artimiausia žemės ateitimi. Transformuos ateities idėjas per tave į dabartinį lygmenį. Tai bus dabarties vibracijų priderinimas prie ateities vibracijų. Tai yra kitoks metodas. Anksčiau, keitėme tavo ir tavo artimųjų vibracijas, dabar, tiesiog per tavo biolauką transformuosime aukštesnio lygio vibracijas į dabartinį gyvenimą. Ką tai reiškia materialioje plotmėje? Tai suvoksi pamažu. Tau reikia viską drąsiai priimti ir atsikratyti to vaikiško „aš negaliu, aš to neverta ir t.t.” viską, ką duodame, privalai priimti. Tu negali svarstyti. Čia tavo laisvos valios nebėra.

Sveika, čia aš. Bernardinas. Išsigandai? Mums tai nauja. Nereikia bijoti tiesos. Mes tau suteiksime visą informaciją, kurios tau reikės. Kodėl „mes”? Yra norinčių su tavimi bendrauti ir aš kontroliuosiu tą bendravimą. Nekalbėsiu apie tai, kad turi išlikti rami ir nesureikšminti to, kas vyksta. Žinoma, tai labai rimti dalykai, bet tu viską sureikšmini, suasmenini. Tai klaida. Jei ne tu, atrastume kitų žmonių. Bet mes žinome (pažįstame) tavo sielą. Ji nuostabi ir pajėgi. Ji labai stipri, todėl ir pasirinkome tave. Tavo siela egzistuoja daugybę žemiškų metų. Ji turi puikią patirtį ir yra suvokusi pagrindinius Visatos principus. Tai tau teks prisiminti. 

Planetų sistema aplink Saulę sukasi elipsės forma. Saulės sistemos elipsėje telpa visa Žemės informacija. Tai tarsi žmogiško gyvenimo biolaukas. Tai visa informacija apie žmogų, apie kolektyvinę sąmonę, apie žmonijos vystymosi lygmenis-viskas, kas susieta su žmogumi. Pavadinkime tai „Žemės apvalkalu”. Galaktikos sistema turi savo elipsę. Žemės elipsė įeina į Galaktikos elipsę – nes viskas yra Viena, bet kartu, jos kiekviena sukasi atskirai. Pagal savo kryptį, greitį, išsivystymo lygmenį. Plaukdama Galaktikos elipsės formoje, Žemės elipsė tam tikrame taške susiduria su tam tikra Galaktikos informacija, kuri keičia Žemės apvalkalo vibracijas. Dabar yra tas taškas, kuriame yra sujudinami virpesiai. Žemės energijos virpesių dažnis paaukštėja, kinta energetika, atlaisvėja materija. Aš esu iš Galaktikos elipsės. Galaktikos elipsei susijungus su aukštesne, nei Galaktikos elipse, aš gaunu informaciją iš ten. Todėl žinau, ko reikia Žemei, nes žinau Galaktikos virsmą ir gyvenimą. Jaučiu, kuria kryptimi visi einame. Bet čia tau dar per toli. Grįžtame. Aš prisistačiau ir paaiškinau, ką reiškia elipsių susidūrimas ir iš kokio lygmens esame: tu ir Aš. Mes esame iš vienos Visumos, tik skirtingose pozicijose „gyvename”. Viską, ką iki šiol rašei, buvo iš Žemės apvalkalo erdvės. Tai buvo ir yra tiesa. Bet tik iki tam tikro lygmens. Ją buvo būtina suprasti ir įsisąmoninti. Būtina pagal ją ir gyventi. Bet, kaip tau anksčiau sakėme: sužinojai, įvertinai, padarei pokyčius ir pamiršai. Nes gausi naują informaciją ir naują tiesą. Kad ir kaip būtų skaudu, turi pamiršti gautas žinias, nes jos trukdo priimti naują informaciją. Pamiršti. Prisimink tai visados, kai norėsi bendrauti su manimi. Tai būtina sąlyga.

„Savęs ir Visatos pažinimo link“ I audio knyga

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *