Hasėjas

Virpesys širdyje

Sveika, čia Hasėjas. Mes esame pakalbėję apie daugybę dalykų, kuriuos turi atlikti žmonės: minčių valdymas, tolerancija, pagarba, meilė artimui ir sau. Bet yra momentų, kai žmogus turi atsipalaiduoti ir leisti savo mintims priimti naują informaciją. Atsipalaiduoti – atblokuoti suformuotas tiesas. Sunku žmogui priimti naują žinią, kai ji prieštarauja jo suvokimui. O be naujų žinių priėmimo, nebus virsmo – naujos tiesos suvokimo. Kodėl mes įeiname į žmogaus praeitį ir ją parodome, ar net keičiame? Todėl, kad atsiblokuotų suformuota „neginčijama“ tiesa. Žmogus gyvena pagal tam tikrą kryptį. Ją formavo jis pats. Ir eigoje, ta kryptis atitolo nuo tikrojo kelio. Norint eiti į 4-5 lygmenį, reikalinga kryptį atitaisyti. Todėl ir darome pakeitimus praeityje. Įėjus į praeitį – pataisome esminę mintį, esminę klaidą. Tai nekeičia ateities (pragyventos ateities), bet nusiima blokai nuo dabartinio mąstymo. Jūs esate įpratę sakyti, kad negalima keisti praeities, nes išsikreips ateitis. Bet mes keičiame mąstymo ypatumus ir jie, nekeičiant buvusios ateities, leidžia dabar, šiandieną pakeisti mąstymą. Nuėmus blokus, įmanoma priimti naujas žinias. Ne visados nuo žmogaus valios priklauso ar jis priima naują informaciją, ar nepriima. Paprasčiausiai, esant tam tikram blokui, jis net nepajėgia suvokti, kad jam pateikiama nauja informacija.

Grįžtu prie vieno seanso, kurio metu įėjau į praeitį žmogaus, kuris matė Kristaus nukryžiavimą. Jis tuo metu buvo jaunuolis, kuris niekaip nesuprato, kodėl vieni žmonės taip nuoširdžiai gailisi Kristaus, o kiti jį taip smerkia. Jis vadovavosi šaltu loginiu protu. Tikrosios tiesos suvokti nepajėgė, nes pagal vienus faktus Kristus atrodė nusikaltėlis, pagal kitus – stebukladarys. Dėliojo pliusus ir minusus, bet taip ir nesuprato esmės. Jis, kaip ir daugelis to laikotarpio žmonių, norėjo: jeigu dievas yra, jis turi įrodyti savo buvimą tam tikrais įvykiais. „Tikėjimą Dievu“ – jis nesuvokė, nesuprato, o faktų įrodyti Dievo buvimo kaip ir neužtiko. Todėl, seanso metu, teko susitikti su tuo jaunuoliu ir tarsi hipnozės būdu, žiūrint jam į akis, įteigti mintį, kad reikia išmokti išjausti „Tikėjimą“. Siekti ne įrodymų, o patikėti Dievu. Kelionės į praeitį tikslas buvo – suformuoti „Tikėjimą“.

Apie tai ir noriu pakalbėti. Loginiai sprendimai yra paremti patirtimi. Kiekviena patirtis yra subjektyvi. Daug ką yra įrodę mokslininkai, bet esminio dalyko – Dievo – jie neįrodo. Ir negali įrodyti. Dievas yra paremtas Tikėjimu. Niekuomet neįrodysite Dievo buvimo, nes Dievas yra aukščiau žmogaus suvokimo. Jis atsiskleidžia tiek, kiek žmogus sugeba jį priimti į save. Einant tikruoju savo sielos keliu, niekados neabejosite Dievo buvimu. Jūs širdyje išjausite jo buvimą ir jokio įrodymo nereikės. Kaip neabejojate savo buvimu Žemėje, taip neabejosite Dievo buvimu Visatoje. Šitą jausmą reikia nuolat „susitikrinti“ savyje. Loginių išskaičiavimų negali būti. Turi būti tikras tikėjimas – virpesys širdyje. Ne biblijų ar koranų tiesų skaitymas yra įrodymas apie Dievo buvimą, tik virpesys širdyje tai įrodo. Kai atsiras „virpesys širdyje“, jūs neabejosite savo sprendimais. Jūs visados priimsite teisingus sprendimus: nesivadovausite savuoju ego ar kitų žmonių sprendimais. Jeigu „virpesio“ nejaučiate, pamąstykite – savo mąstyme, savo elgesyje įvėlėte klaidų. Ir melstis reikia ne stabams, o Dievui, esančiam jūsų širdyje. Tas „virpesys“ suaktyvina jūsų vibracijas. Jos sugeba įeiti į aukštesnį lygmenį, tai padeda priimti ir suvokti naujas /senas tiesas.

O dėl tavo blokų nuėmimo dar pakalbėsime. Čia turime atlikti tam tikras procedūras, kurios gali būti (ir bus) skaudžios tau. Reiks tam dar pasiruošti. Tu pati įeisi į savo praeitį ir ten išgyvensi savo pokytį. Tai precedento neturintis atvejis, kai keiti save, sujungus dabartį su praeitimi. Iš esmės keisiesi ir grįši į dabartį pasikeitusi. Mąstymas bus pasikeitęs, suvokimas kitoks. Tavo buvusi ateitis jau sudeginta, pokyčio tame laikotarpyje nebus. Tu pasikeisi dabartyje. Iš karto. Kai keiti kitą žmogų, tai jis palaipsniui formuoja pakeitimus. Pakeitus praeitį, jis lengviau priima naujoves. O čia iš esmės pasikeisi. Dar analizuojame galimas pasekmes ir kai jos bus saugios ir kontroliuojamos, tą procesą ir įvykdysime. Čia reikės pagalbos tų, su kuriais dirbai pirmajame savo gyvenime, kurie tave atlydėjo į Žemę. Atliksime įvairias užduotis, įvairius mažus bandymus. Vykdyk nurodymus ir stebėk, kas vyksta.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *