Viešpats Maitrėja

Nuoskaudos žala

Dariau seansą naujam draugui. Vieną kartą buvau dariusi masažą, bet tai buvo daugiau parodomasis. Bet energijos su juo susipažino ir jo laukė. Atvykus jam į svečius ir pradėjus pirmuosius apvalymus, mano rankos sustingo. Susispaudė į kumščius ir sustingo. Atsisėdau priešais ir paklausiau ar nori masažo? Atsakė, kad abejoja. Daug ko nesupranta, su kai kuo nesutinka, norėtųsi tik pasikalbėti. Seanso pradžioje matėsi, kad jo energetinis laukas labai pažeistas, tiesiog ant ribos. Jis laikosi tik dėl gerų draugų geros nuomonės apie save. Puikiai jaučiau, kad išleidus šį žmogų namo tokioje situacijoje, jo laukia ligos ir kitos nesėkmės. Bet negaliu įtakoti jo apsisprendimo. Tad sėdžiu ir laukiu. Nors jaučiu, kad „manieji“ pasiruošę ilgai ir kantriai laukti. Jis kalbėjo apie savo pasirinkimus, apie kasdienes problemas su brolio šeima. Ir tik tuo metu, kai suskambėjo nuoširdus noras sužinoti, kas su juo darosi, mano ranka kilstelėjo ir prasidėjo darbas. Dirbome ilgai, šaukiau ilgai. Nusiiminėjo visokiausi tamsumai nuo jo energetikos. Energijos keitėsi viena po kitos, žvakes užspausdavau po kiekvienos tamsumos nuėmimo. Ir su lyg kiekviena nauja energija ėjome į subtilesnius jo kūnus ir į gilesnę jo praeitį. Manieji sako, kad dabartinis jo gyvenimas, palyginus su praeities gyvenimais – tai tik „katino dainos“. Lengvas atsipalaidavimas. Man parodo, kaip jis viename iš savo gyvenimų, miršta apmėtytas akmenimis. Mirdamas jis jautė didžiulę nuoskaudą žmonėms, kad jie nesuprato jo skelbiamos idėjos. Jautė nuoskaudą žmonėms, jautė nepilnavertiškumą savimi, kad nesugebėjo tinkamai paskelbti idėją. Ta energija, su kuria dirbau, susikoncentravo į šviesos srautą ir palietė jį toje gatvėje, kur buvo apmėtytas akmenimis. Ši energija kalbėjo su mirštančiuoju apie tai, kad jo idėja išgirsta. Žmonės aplaidė akmenimis iš instinkto. Norėdami apsisaugoti. Lengviau kaltinti kitą, nei suvokti, kad pats klysti. Bet iš tiesu, žmonės suvokė, kad klydo. Ta skleidžiama idėja įsitvirtino žmonių mintyse ir ji išliko iki šios dienos. Energija, kalbėjo tam žmogui gatvėje, kad ji atėjo iš tolimos ateities ir žino, kad idėja įsitvirtino, kad jis mirė ne be reikalo. Žmogus patikėjo ta informacija ir mirė, žinodamas, kad jo darbas Žemėje tame laikotarpyje buvo padarytas iki galo. Jis mirė be nuoskaudos, be liūdesio. Jo esybė, tarsi švytintis kamuoliukas, pakilo į šviesią erdvę ir susikoncentravusi grįžo į dabartį. Į šios dienos momentą it įsitvirtino draugo krūtinėje. Jo esybė, pakeistoje mirties akimirkoje, pakėlė savo energetinį lygmenį ir tas lygmuo užsifiksavo dabartyje. Turėtų jaustis pokytis jo dabartiniame mąstyme, jo veiksmuose. Energijos jautė ramybę, jos padarė viską, dėl ko seniai nerimavo, dabar laukia tik draugo apsisprendimai. O jie tikrai bus teisingi. Ir nesvarbu, kad jis mano kitaip. Tokios aukštos energijos dirba tik tada, kai to tikrai reikia ir kai žino galutinį rezultatą.

Sveika, čia Maitrėja.

Pasaulis gražėja su lyg kiekviena diena. Labai džiaugiuosi tavo sugebėjimu įsileisti ir įsiklausyti į energijų tekėjimą per laiką ir per erdvę. Kiekvienas žmogus turi susikrovęs savo žinių ir patirties bagažą. Ir tame bagaže būna nereikalingų „daiktų“. Todėl energijos įeina į praeitį ir išmeta iš to bagažo nereikalingus daiktus. Supranti, žmogus, pasiekęs tam tikrą savo suvokimo lygį ir energetiškai atsivėręs Visatos energijoms, gali formuoti naują kryptį savo gyvenimų. Šviesos spindulys, ėjęs siaura srovele, po tam tikrų pokyčių, pradeda tekėti sraunia upe. Žmogui nereikia iš karto mėginti kažką keisti savo gyvenime. Po energijų palytėjimo, energijos susiderina su žmogaus aplinka. Žmogus savaime pradės keistis, kitaip mąstyti ir tik tada jis pradės suvokti ką jis gali padaryti vardan savęs ir vardan kitų. Mes suteikiame galimybę energijai skleistis, o žmogus palaipsniui tai įsisąmonins. Juk turi keistis požiūris, turi vykti pokytis. Supratimas formuosis kitoks. Ant senų pamatų naujo namo nepastatysi. Žmogus nori iš karto „kažką“ nuveikti. Susitvarkykite su paprastomis savo problemomis, domėkitės kitokiu gyvenimo būdu ir po truputi keičiantis, suprasite, ką galite duoti gyvenimui.

Labai džiaugiuosi procesu. Praėjusiam seansui aš suteikiau savo palaikymą. Yra žmonių, kuriems reikalingas pats stipriausias palaikymas. Nes jų pasiekimų momentumas yra aukštas, o dėl tam tikrų priežasčių negalima jų išreikšti. Tada įsijungia stipriausios energijos (aukštasis pilotažas). Džiaugiamės bendru darbu. Ar tavo draugui bus lengva? „O kam dabar lengva?“ – taip juk juokaujate jūs. O mes sakome – šis žmogus palytėtas šviesos energijos ir jo esybė pasiruošusi atsiskleisti.

„Savęs ir Visatos pažinimo link“ I audio knyga

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *