Ohėjas

Bendrosios minties erdvė

Sveika. Čia Ohėjas.

Niekada neteko bendrauti su žmogumi. Apie Žemę daug žinau (daugiau nei tu 🙂 ), bet tiesiogiai bendrauti su žmogumi neteko. Man labai sunku sukoncentruoti minties energiją, kuri prasiskverbtų per žemiškosios erdvės ribą ir pasiektų žmogų. Mes taip pat dirbdami pasitelkiame minties galią. Ji yra kūrybos įrankis.

Bet aš norėjau prisistatyti. Mane vadina Ohėju. Iš tiesų, tai esu iš kito žvaigždyno. Ne iš Žemės struktūros. Kodėl pas tave atėjau? Todėl, kad galiu tau padėti. Teisingiau, manęs paprašė tau padėti. Energetika tavo formuojama ir reikalinga suteikti galimybę įžengti į kitas struktūras. Man labai sunku „kalbėti“, nes mąstymo struktūra žmogaus yra kitokia nei mūsų. Mes suvokiame pasaulį kitaip, todėl neišeina visko priderinti prie žemiškos erdvės. Bet viskas bus gerai. Aš susikoncentravau į tavo energetinę struktūrą ir, atvirai pasakius, ji nelabai atitinka tau keliamų reikalavimų. Erdvėje figūruoja tik vienas tavo gyvenimo variantas. Jie visi tau buvo parodyti labai supaprastinti. Ir tai tau jau suteikė naujo suvokimo apie gyvenimo prasmę. Tas trečiasis variantas yra labai subtilus, reikalaujantis didžiulių pastangų tokį formuojant. Todėl aš ir čia. Tu gali keisti ne tik save, tu gali keisti Žemės erdvės struktūrą. Joje daug negatyvumo, bet per tave einanti Šviesa, gali tą negatyvumą deginti. Tau reikia labai stebėti savo mintis ir jausmus, kad neįveltum į save neigiamos energijos. Nes tavo kanalai yra labai stiprūs. Bet kokią energiją tu dvigubini. Ir jeigu įleisi neigiamas energijas, ji gali padaryti didelę žalą tau ir aplinkiniams. Tai svarbu, bet tai smulkmena. Reikalinga sukoncentruoti mintį į savo „veikimų planą“. Manęs paprašė padėti, tau susivokti naujajame pasaulyje. Erdvėje, kurią žmonės kuria. Naujasis pasaulis turi atitikti tikrąją žmogaus egzistavimo prasmę. Neiškreiptą, nepakoreguotą, o tikrąją. Žmogus – kūrėjas, savo minčių ir jausmų pagalba, galintis valdyti erdvę aplink save, formuoja gyvenimą.

Atleisk, vėl darosi sunku… Man reikia padėti tau peržengti savo mąstymo ribą. Teisingiau, tavo žemišką mąstymą norėtųsi visai panaikinti. Kad ir kaip tau sekasi jį praplėsti, jo ribos labai griežtos. O mes norime perduoti daugiau. Kiekvienais metais mes įleidžiame į Žemės erdvę naujos energijos. Iš principo naujos, dar Žemėje neegzistavusios. Kam to reikia? Kaip sakė – „netekantis vanduo yra pūvantis vanduo.“ Žmogus, suformavęs savo kolektyvinę sąmonę, suformavęs savo gyvenamą erdvę, nori įdiegti mokslo naujovių. Bet žmogui labiau reikalingas „dvasingumas“. Be dieviškos energijos nėra vystymosi. Mes įleidžiame į Žemės erdvę naujos energijos: tai ir Pakylėtųjų Valdovų laiškai ir daugybę čelingistų ir tikrų šventųjų. Taip sukoncentruojama tikslinga mintis ir perduodama į Žemę. Ji neįsitvirtins ir išnyks, jei neužsifiksuos žmogaus sąmonėje. Daugybę energijų srautų praranda savo veiksmingumą, nes neranda atgarsio žmogaus širdyje. Todėl, norėdamas tavyje įdiegti naują energiją yra reikalinga, kad tu ją suprastum, priimtum ir įtvirtintum savo sąmonėje.

Naują energiją (kuriai noriu paruošti tave) susieta su kitų žvaigždynų energija. Matricos pagalba tu iš mūsų žvaigždyno gausi energiją (mintį), kurią įtvirtinsi Žemėje, o tai padės vystytis žmogui. Reikalingas kardinalus mąstymo pokytis. Pamiršk viską apie ką kalbėjo anksčiau. Viskas yra tiesa. Kiekviename energetiniame sluoksnyje yra sava tiesa. Taip, kaip yra žemiškas gyvenimas, astralinis gyvenimas, subtilusis ir daugelis kitų. Kiekviename yra sava tiesa. Ją reikia priimti, išgyventi ir kilti aukštyn. Su astralu bendravai mažai (tiek, kiek reikėjo kitam žmogui), su subtiliuoju pasauliu plačiau, bet laikas atsiverti naujai energijai. Naujam pasauliui. Tai žengimas ne į ateitį, o į vidų, į subtilumą. Mirdamas žmogus pereina astralą, pereina „skaistyklą“, įeina į erdvę, kur formuojama jo esybė, bet gali žengti dar giliau. Tai Bendrosios Minties Erdvė. Bendrosios minties erdvė apima įvairius pasaulius, įvairius gyvenimus kosminėje erdvėje. Tai Matricos „kūrėjai“. Žmogus, esantis bendrosios minties erdvėje visada yra pavojuje „sudegti“. Viena kita nešvari mintis ir įsiliepsnoja vidinis laužas. Todėl reikia kontroliuoti mintis. Mes sakėme, kad seanso metu dirbame keliais „frontais“: tai, ką tą akimirką reikia padaryti, tai, ką reikia suprasti ir tai, kas gali duoti naudos ateityje. Viskas, kas vyksta seanso metu, ypač po iniciacijos, yra labai subtilu. Suvoki tik paprasčiausią žemiškiausią prasmę. O mes dirbame plačiau. Dirbame keliais „frontais“. Kiekvienas lygmuo savo energetiniame lygmenyje. Dabar jungiuosi ir aš. Todėl Elohimas Apolonas ir sakė, kad tai stipresnė energija, nei jis. Ir tai tiesa. Gerbiame ir Mylime Jį, nes Jis nuostabiai apsaugo mūsų mokinius, kai to jiems reikia. Aš kalbu labai paprastai, kad pamažu suvoktum esmę. Tame energetiniame lygmenyje, iš kur aš esu, nėra suvokimo apie žemišką gyvenimą. Jis ten neturi jokios prasmės. Todėl prašau, pamiršk, ką sužinojai lyg šiol ir klausykis naujų nurodymų. (2014 07 24)

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *