Be kategorijos

Gyvenimo formulė

Sveika, čia Aristotelis.

Išgirdome žinią apie tai, kad „tavo“ mintys labai sudėtingos. Bet ar kuris nors filosofas, mąstytojas išreikšdavo mintį paprastai. Kas yra „paprastai“? „Paprastai“ – tai suprantama kalba ir reikšme žmogui tam tikro išsilavinimo, sąmoningumo lygio. Mes taip pat tau diktuojame temas „paprastai“. Paprastai tavo ir tavo draugų lygiu. Nieko neaiškiname, ko tu negali suprasti. Tiesa, temos vis rimtėja, žinios svarbesnės, bet viską papasakojame paprastai. Aš taip pat gavau galimybę prisijungti prie tavęs. Man labai patiko Žemėje. Ten galima labai įvairiai save išreikšti. Galima kūryba, galimi loginiai žaidimai, galima filosofija. Jūs gyvenate Žemėje, kur galimi įvairūs procesai. Reikia tik pasinaudoti gyvenimo duodamomis galimybėmis. Iš tiesu, jūsų aplinka suformuota taip, kad tik geriau save išreikštumėte. Ji netgi pasufleruoja kaip tinkamiausiai elgtis. Jeigu ne tu valdytum dieną, o leistum dienai tave valdyti – pastebėtum daug įdomumo. Pastebėtum su kuo iš tikro nebendrauti, apie ką kalbėti ir ko nekalbėti, ką dirbti, o kas neteikia jokios reikšmės. Reikėtų atsižvelgti į dienos situacijas, kodėl ir kas įvyko ir kaip tu reaguoji, prisitaikai prie to kas vyksta. Jeigu užsiblokuoji ir sieki savo užsibrėžto tikslo, tai tikrai nepamatysi ką diena tau siūlo. Ji gali parodyti tavo klaidas, parodyti tavo paklydimus, parodyti tikrąjį tavo kelią. Diena viską gali, nes ji skirta tau. Ir viskas aplink tave siekia, kad kuo geriau tą dieną praleistum, kuo naudingiau, perspektyviau. Atsitiktinumų nebūna. Viskas todėl, kad taip reikia. Reikia tau. Ne tavo egoistiškai prigimčiai, bet tau – dievišką energiją valdančiai sielai. Supranti: gyvenimas – tai dovana. Tai galimybė. Išnaudokite jums duodamas galimybes. Čia buvo trumpas nukrypimas į dienos moralą 🙂 .

Aš noriu pakalbėti apie žmogaus gyvenimo kryptį. Atleiskite žmonės, bet jūs skubėdami pataikauti savajam ego, pridarote daug klaidų. Klaida, tai nėra šiaip klaida. Tai neteisingas kūrinys. Jis išderina aplinką, suvokimą, išderina supratingumą. Žmonės yra skirtingi. Jie gali mąstyti įvairiai, patirtis skirtinga ir t.t., bet žmogaus gyvavimo esmė yra viena ir nekintanti. Dievo idėjos išraiška Žemėje. Dievas sukūrė žmogų. Dievas išskaidė save į daugybę dalelyčių – žmones. Ir jo planai sukurti didingi, stulbinantys, gražūs ir tikslūs. Bet kaip ir kiekvienas mylintis tėvas, savo vaikams suteikė laisvą valią. Ji iškreipė Dievo viziją. Bet tai netrukdo atstatyti žmogaus gyvenimo į tikrąjį kelią. Daugybė mokslininkų mėgina apibūdinti ir įvertinti“ tikrąjį kelią“. Bet laikai buvo tokie, kad dažniausiai, dideli išradimai apsiribodavo materialia išraiška. Supraskite, reikalinga atstatyti Žemės ašį. Reikalinga sugrąžinti suvokimą apie tikrąją žmogaus prigimtį ir tada formuoti naują pasaulį. Jeigu šiandiena lestume žmonėms formuoti naują pasaulį vieniems, tai koks jis būtų? Pilnas nepagydomų ligų, užteršto vandens, suniokotas karo veiksmų ir pribaigtas žmogaus godumo. Praktiškai – pasaulio nebebūtų. Todėl, atleiskite, bet mes mėginame įsikišti ir paprašyti pagalvoti ar tikrai norite sunaikinti tai, ką Dievas sukūrė. Ar norite sunaikinti save, savo vaikus? Negi nenorite suteikti teisę ir galimybę jiems kurti geresni rytojų? Aš nekalbėsiu apie jūsų sukurtą negatyvumą. Aš noriu pakalbėti apie išlikimą, apie sveiką gyvenimo būdą, apie sveiką mąstyseną, apie teisingus siekius. Kad ir kaip sudėtingai apibūdinamas teisingas kelias, jis sudaromas iš tų pačių paprastų formulių: Meilė+Tolerancija+Pagarba+Atjauta+Palaikymas=Žmogus + Subtilusis pasaulis + Dievas širdyje. Štai tokia matematinė formulė laimingo žmogaus. Laikykitės jos.

Dar noriu pasakyti, kad tavo suvokimas apie pasaulį iš esmės keisis. Negalime jo lyginti su dauguma paklydusių žmonių. Mes norime atverti tikrąjį pasaulį. Tą pasaulį, kurį žmonės gali pajusti, gali suprasti ir turi norėti jį formuoti. Aš padėsiu tau, tu padėsi kitiems. Man buvo suteikta galimybė pasireikšti per tave, todėl tikiuosi  sėkmingo bendradarbiavimo.

„Savęs Ir Visatos Pažinimo Link“ I audio knyga

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *