Hasėjas

Angelai

Sveika, čia Hasėjas.

Džiaugiamės prasidėjusiu procesu. Jau metai, kaip su tavimi dirbame pagal pagreitintą režimą. Ir džiaugiamės, kad tai pavyko. Daug žmonių pradėjo paprasčiau žiūrėti į savo gyvenimą. Daugiau jaučiasi šilumos, atradimo ir suvokimo džiaugsmo. Mūsų dienoraštis įgauna tam tikrą galėjimą. Galėjimą tiesiogiai kiekvienam žmogui į širdį įleisti energijos, kuri, pirmiausia, žmogui suteikia galimybę lengviau kvėpuoti, o po to suteikia saugumo jausmą. Žmogus supranta, kad jis nėra vienišas tarp žmonių. Jis visados apsuptas jį mylinčių ir jį globojančių angelų. Angelų, tiesiogine prasme, ir angelų, perkeltine prasme. Tiesiogiai – kai esybė, formuodama savo išraišką materialioje plotmėje (Žemėje), suvokia, kad įėjus į žemų vibracijų lygmenį, žmogui tampa sunku susigaudyti kas jis, kokia jo paskirtis ir kaip iš tikro veikia gyvenimo dėsniai ir energetinės srovės. Todėl esybė pasiunčia angelus, palydėti žmogų į Žemę. Tai subtilios būtybės, kurių pareiga apsaugoti kiek įmanoma, žmogų ir padėti suformuoti tokį žemiškąjį gyvenimo kelią, kuris atitiktų esybės iškeltus tikslus. Jie ne tik apsaugo žmogų, bet ir truputi pastūmėja link teisingojo kelio. Angelai gali subendrauti su kito žmogaus angelais. Ypač tais, kurių saugomi žmonės tarpusavyje yra susiję: tiek dabartiniame gyvenime, tiek buvusiuose, tiek būsimuosiuose.

Angelai, perkeltine prasme – tai subtiliosios energijos: mokytojai, vadovai. Jų paskirtis dirbti su žmogaus subtiliaisiais kūnais, su žmogaus vidiniu Aš, visuminiu Aš. Jie saugo žmogų, padeda jam save ugdyti, pažinti išorinį pasaulį. Žmogaus protas apriboja žmogaus mąstyseną. Dažnai jis pasijunta vienišas ir nereikalingas. Tai tik saviapgaulė. Pirmiausia, jis reikalingas Dievui. Jūs jo vaikai. Jis liūdi ir džiaugiasi su jumis kartu. Jis saugo ir myli jus. Po to seka daugybė subtiliųjų būtybių, kurios stengiasi padėti, pagloboti ir, kartu, padeda žmogui suprasti save ir Visatą. Žmogus niekada nėra vienas. Tik neišsigąskite, manydami, kad mes „sėdintys aukštai“ nuolat sekame jūsų mintis ir jas analizuojame. Jeigu mintys kasdienės – jos vyrauja tam tikrame lygmenyje, jų net neužgauname. Jeigu mintys labai perkrautos emociškai (pvz. nuoširdi rauda, vidinis skausmas arba palaimos būsena), mes tai užfiksuojame ir nusprendžiame kaip padėti (jeigu reikia padėti) arba ką patarti. Jūsų kasdienės mintys, problemos, troškimai – iš tiesu mums neįdomūs. Tai, kas nepadeda žmogui atsiskleisti, tobulėti – mums tai neturi reikšmės. Bet, kada žmogus yra atsivėręs informacijai iš Visatos, kai su juo dirba didžiosios ir stipriosios energijos, jo mintys mums svarbios. Stebime, kaip suprantate ryšį tarp vykstančių kasdienių ir nekasdienių įvykių, kokius sprendimus priimate, kaip tobulėjate. Tada prasideda ne tik globa, bet ir pagalba, įgyvendinant esybės siekius. Pirmiausia, žmogui reikia suvokti, ką jis iš tikrųjų vertina, kaip iš tikrųjų norėtų gyventi ir įsiklausyti į savo intuiciją, savo vidinį balsą. Atsiranda pajautimas, koks iš tikro turi būti žmogaus gyvenimas, kad pažintum pilnatvę. Tai jausmas, kai supranti, kad tavo diena įėjo į Amžinybę, kad tu susiliejai su Visata ir dieną praleidai sąskambyje su ja. Gali nuveikti labai mažus darbus, bet gali tame laikotarpyje daug ką apmąstyti, nuraminti įsiaudrinusias mintis, emocijas, pajusti vidinį malonumą: „aš gyvenu ir aš galiu išgyventi džiaugsmą“.

Mielieji skaitytojai, mūsų darbo stilius truputi keisis. Atleiskite, gal iš karto ne viską ir suprasite, bet reikalinga truputi pakoreguoti duodamą informaciją. Nuo šiol su Violeta dirbs Rubininio Spindulio Buda. Tai stipri, švari ir konkrečią užduotį turinti energija. Laiškai užgaus kiekvieną skaitytoją. Tai nauja banga ir ji suteiks žmonėms naują suvokimą. Žinoma, iki tol, teks „apsivalyti“. Tai reiškia – išgyvenimai, išbandymai, ieškojimai ir atradimai. Sėkmės visiems.

„Savęs Ir Visatos Pažinimo Link“ I audio knyga

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *