Rubininio Spindulio Buda

Pirmo kurso uždaviniai

Sveika, čia Rubininio Spindulio Buda.

Aš atėjau. Ilgai buvo ruošiamas kelias iki šio etapo. Visi metai, kaip su tavimi ir tavo artimaisiais dirbo stiprios energijos. Jos laužė įvairius blokus. Tuos, kuriuos buvote susiformavę skaitydami senus mokymus ir viską, ką atsinešėte iš praeities. Buvo įeita į žmonių praeitį, suaktyvintos prisiminimų ląstelės. Taip lengviau sužadinti tikrąją energiją, kuri turi eiti per žmogų. Dievas suteikė dieviškosios energijos virpesius į žmogaus kūną. Bet šie virpesiai ilgą laiką buvo labai silpni. Todėl nepavyko normaliai suformuoti gyvenimo ir susikūrė daug negatyvumo.

Siekiu atverti energetinį žmogaus kanalą taip, kad pagrindinės energijos, esančios tame lygmenyje, kur formuojasi esybė, galėtų tiesiogiai įtakoti žmogaus išraišką Žemėje. Todėl siūlau atsipalaiduoti ir ramiai priimti pokyčius. Žmogaus sąmonė yra labai kieta. Ją pakeisti iš tiesų sudėtinga. Žmogus turės priimti naują supratimą apie savo gyvenimą. Tai nėra praeities įvykių analizė, kaip daro istorikai ar žmogaus psichikos analizė – kaip daro psichoanalitikai, psichoterapeutai. Tai bus naujos eros suvokimas. Įžengimas į kitokį gyvenimo stilių. Bendravimas su Visata. Kaip jau tu pati žinai, daugelį kartų tau iškyla panikos priepuoliai, nes pajauti, kad gyvenimas ne toks, kokį įpratusi matyti, suvokti, išgyventi. Tokių „priepuolių“ gali tikėtis ir kiti. Tai nėra lengvas procesas. Žmogus gali manyti, kad yra stiprus ir pasiruošęs pokyčiui, bet mes visados pasitikriname, kiek žmogus pasiruošęs: suformuojame jam netikėtą ir nepriimtiną išbandymą. Ir tada  pasirodo tikrosios savybės, tikrieji siekiai. Žmogus save gali apgauti. Mūsų – niekada. Ir jeigu manote, kad esate pasiruošę eiti savęs ir Visatos pažinimo keliu, tai dar nereiškia, kad jūsų pasiryžimas bus toks pat tvirtas tam tikruose išbandymuose, tiek skausmu, tiek turtu ir valdžia. Mes jokiu būdu, nenorime padaryti ką nors blogo, tiesiog, padedame jums patiems geriau save suvokti. Jūsų nuomonė, daugeliu klausimų yra labai subjektyvi. O įvertinant save, ji dar labiau subjektyvesnė. Jūs priimate save taip, kaip jūs to norite, o išbandymai parodo ar tikrai esate tokie, kaip save priimate. Laukia išbandymų laikotarpis. Išbandymų ir savęs pažinimo laikotarpis. Taip po truputi atsijosime senus jūsų įsitikinimus, senus siekius, seną patirtį.

Mums reikalingi švarūs žmonės. Ką mokėme iki šiol yra labai svarbu. Svarbiau nei bet kada prieš tai buvo. Tai pirmo kurso uždaviniai ir jie turi būti pasiekti ir įgyvendinti, norint eiti tolyn. Minčių švara, jausmų tyrumas, supratingumas ir t.t. viskas labai svarbu, nes naujame etape bus keičiamos energijos. Nepasiruošus – labai degins. Dėl to kaltinkite tik save. Jūs jau subrendę kaip žmonės ir turite jausti atsakomybę už savo skleidžiamą energiją. Jūs gaunate dieviškąją energiją ir ją transformuojate. Ir tik nuo jūsų sąmoningumo priklauso ar tą energiją paverčiate į švarią ir šviesią energiją, kuri palaiko gyvybingumą visos erdvės, ar į negatyvią, žudančią energiją. Negatyvi energija neleidžia kvėpuoti, neleidžia mąstyti, jausti vidinės pilnatvės – vadinasi, žudote aplinką. Kas gali būti blogiau už tai, kai Dievo energiją paverčiate žudančiąja, naikinančiąja energija. Ir nereikia manyti, jei tiesiogiai žmogaus nenužudei, tai tu nesi blogas. Jeigu tu skleidi baimės, pykčio, neapykantos ir t.t., energijas – tu žudai aplinką, kartu ir save. Jūs turite gyvybę. O kas yra gyvybė – tai dieviškoji energija. Ji įeina į žmogaus kūną ir prasideda gyvenimas. O jūs panaudodami savo riboto proto filtrą, tą dieviškąją energiją, paverčiate griaunančiąja. Tamsos jėgos triumfuoja: Pats žmogus atsisako dieviškosios energijos – gyvybės. Taip mažinama dieviškoji išraiška. Kas gali būti skaudžiau Dievui, kaip nevertinimas gyvybės. Jūsų esybė ją vertina. Tik žmogaus protas ir ego to ne visados siekia. Todėl, būkite malonūs,  nežaiskite su ugnimi. Mes džiaugiamės, kad jūs skaitote, mąstote, džiaugiatės. Kūryba tik prasideda. Jūs bręstate. Kai subręsite ir tapsite atsakingi ir pajėgūs vieni susitvarkyti, mes pasitrauksime. Bet tai kol kas nebus greitai. Todėl bendrausime, kartu eisime į priekį: klupdami ir vėl keldamiesi. O tau, Violeta, noriu pasakyti – ateitis keisis 100 proc. Mums reikalinga tavo energija ir tavo dėmesys.

YOUTUBE: SAVĘS IR VISATOS PAZINIMO LINK II audio knyga

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *