Be kategorijos

Draugų pasirinkimas

Gyvendama šiame įsikūnijimo laikotarpyje, padarei pažangą vystydama savo intuiciją ir sugebėjimą išgirsti tiek vidinį balsą, tiek mūsų „balsą“. Per daugelį tavo įsikūnijimų, tau teko pažinti įvairias gyvenimo sritis. Teko bendrauti su skirtingo mąstymo žmonėmis ir visados mėginai suvokti tiesą: tiesą, kurią skleidė žmonės, tiesą, kurią pati mėgindavai išreikšti ir Didžiosios Išminties Tiesą. Tavo gyvenimas ir vystėsi ta progresija. Pirmiausia, laikeisi kitų žmonių nuomonės – autoritetai buvo svarbūs, paskui pradėjai išgyventi savo tiesą, o tik vėliau, susivokei, kad žmogaus tiesa, dažniausiai, skiriasi nuo tikrosios Tiesos. Tada ir prasideda kelias pažinimo link. Tada pradedi suvokti esančią Tiesą, kuri nepriklauso nuo tavo norų, nuo tavo įsitikinimų. Ji yra. Ją reikia gerbti, mėginti suprasti ir atsiverti jai. Kai žmogus atsiveria Didžiajai Tiesai, jis suvokia, kad gyvenimo principas yra ne toks, kokį mėginta pristatyti tūkstančius metų.

Visata yra galinga struktūra. Pirmiausia, ji yra Gyva. Joje pulsuoja energijos. Jos pulsuoja įvairiuose energetiniuose lygmenyse, todėl yra skirtingo sąmoningumo lygio. Kiekvienas atskiras lygmuo gali nesuvokti apie kito lygmens egzistavimą. Bet, kaip mokinys eina per klases ir jam aiškūs parėjusių metų kursai, taip ir žmogui yra lengva suvokti ir suprasti žemesnio energetinio lygmens gyvybę. Bet aukštesnė yra tik apčiuopiama arba net visai nesuvokiama. Bet, nepriklausomai nuo to suvokia tai žmogus, ar nesuvokia, tie lygmenys visados egzistuoja ir jie daro įtaką aplinkai, konkrečiu atveju ir žmogui. Taip ir mūsų lygmuo, kuriame esame mes, jūsų patarėjai, pagalbininkai, nukreipėjai. Jūs mums aiškūs kaip ant delno, o jūs mus tik pradedate pažinti, priprasti. Mums lengviau su jumis bendrauti, nes mes žinome, ką jūs galite, o jūs nesuvokiate mūsų galimybių. Bet nepamirškite, kad virš mūsų taip pat yra daugybė lygmenų su aukštesnėmis vibracijomis. Mes esame panašesni į žmonių energetinę struktūrą, todėl labiau ir galime padėti žmogui. Bet ir mes laikomės tam tikrų Visatos dėsnių. Niekada neįtakojame žmonių apsisprendimų. Mes galime suformuoti situacijas, kur žmogui būtų geriau pamatyti tiesą, bet pasirinkti turite patys. Mes dažnai pasakojame, kaip turėtumėte pasielgti konkrečioje gyvenimiškoje situacijoje, bet tik nuo jūsų priklauso – išgirdote mus ar nenorite girdėti. O vėliau kaltinate save: „nepaklausiau nuojautos“ ar „vidinio balso“. Nepaklausei, nes nenorėjai. Norėjai, kad gyvenimas klostytus pagal tavo norus. Bet ne visados jis taip klostysis. Nes tu turi savo pareigą, savo užduotį ir ją turi įgyvendinti. Ir tai nepriklauso nuo tavo norų. Gali norėti tik įgyvendinti sielos siekius. Daugiau nieko. (arba išskleisti dievišką energiją). Kasdien mes patiriame fiasko. Stengiamės, beldžiamės į žmonių sąmonę – pasielkite teisingai. O žmogus mūsų negirdi. Jeigu mokėtume suformuoti nuoskaudą ir supykti, tai jau seniai su žmonėmis nebebendrautume: tiek dažnai jus mus „nuviliate“. Bet mes žinome, kokiomis sudėtingomis sąlygomis gyvenate. Suvokti Tikrosios Tiesos jums neleistina. O kaip sunku pagal ją gyventi, jeigu jos net apčiuopti negali. Sielos balsas – kaip balsas tyruose. Nuaidi ir niekas į jį neatsako. Žmogus, nesulaukęs tinkamos reakcijos iš kitų žmonių, gali nusivilti ar supykti. Mes to niekados nedarome. Mes vėl ir vėl stengiamės padėti žmogui suvokti Tikrąją Tiesą. Mylime jus ir gerbiame jus. Mūsų kelias taip pat ėjo nuo mažiausio lygmens, kol pasiekėme šį vibracijų lygmenį. Ir esame laimingi, kai galime padėti žmogui ar kitai sąmoningai gyvybei.

Žmogaus sąmoningumas dažnai kinta. Krenta jo vibracijos – suvokimo riba sumažėja. Kyla vibracijos – suvokimas prasiplečia ir t.t. vienu momentu žmogus gali „apčiuopti“ mus, kitu momentu – neigia mūsų buvimą. Mes visados esame, kaip kad visados yra Dieviškoji Išmintis. Tik nuo žmogaus sąmoningumo priklauso, kiek jis pajėgia pamatyti ir priimti. Todėl taip svarbu kelti žmogaus sąmoningumo lygį ir pakelti Žemės vibracijas. Slogi žema aplinkos vibracija dažnai užspaudžia gyvenimo džiaugsmu trykštantį žmogų. Ateina momentas, kad nebeturi jėgų būti laimingu, nebeturi jėgų džiaugtis gyvenimu. Tai tiesiog nebepriklauso nuo tavęs, tave užspaudžia žema aplinkos vibracija. Tik bendravimas su aukštų vibracijų žmogumi padeda atstatyti savo vibracijų lauką ir savo sąmoningumą. Gera muzika, geri pokalbiai gali padėti išeiti iš liūdesio. Neviltis, liūdesys ir užgulusios problemos dažnai pasitaiko žmogaus gyvenime ir pakliūni į uždarą bėdų ratą. Lieka išeitis – keisti tą ratą. Kovot neįmanoma, tik pakeisti. Pakeisti aplinką, pakeisti įpročius ir t.t. Turite net fiziškai pasitraukti iš liūdnos aplinkos, nebendrauti su liūdnais ir nelaimingais. Kai žmogui tikrai sunku, padedame ir mes. Bet žmogui dažnai patinka būti liūdnam ir kaltinti aplinką – mes su tais nebendraujame ir neeikvojame savos energijos. Supraskite, kiek jūs pakenkiate sau, jeigu įsileidžiate į savo širdį kito žmogaus nepasitenkinimą gyvenimu. Tai gali jus sužlugdyti iš karto. Laimė, jei esate stiprus ir neleidžiate įsiskaudinti, nusiminti ar supykti. Prisiminkite ir įvertinkite tai, kaip riziką: aplinka jus veikia. Pasirinkite draugus tinkamai. Šeimos nariai, dažniausiai, susiję su jumis karmiškai. Draugai tai jūsų pasirinkimas. Jis gali būti teisingas, gali būti ir neteisingas. Rinkitės teisingai, atsižvelgdami į širdies balsą. Jūsų kelionė laiku ir erdve nuolat kinta. Todėl gali keistis ir draugai. Jie turi keistis, jei neinate ta pačia kryptimi ir nereikia nuogąstauti juos prarandant. Vieną prarandi, kitą atrandi. Čia ir mus tas liečia: supraskite mus, pajuskite mūsų buvimą šalia jūsų ir mes būsime tokie pat realūs draugai, kaip ir materialūs draugai. Jūsų pasaulis iliuzinis. Su kuo nori, su tuo ir bendrauji. Gali laimingai gyventi Žemėje tarp žmonių ir nuolat bendrauti su mumis ar dar aukštesnio lygmens atstovais. Rinkitės draugus, tai jūsų galimybė ir pareiga. Pareiga, nes nuo tinkamo pasirinkimo priklausys ar jūs sužeminsite savo ir Žemės vibracijas ar pakelsite. Bendrauk su išmintingesniais už save, su protingesniais, nuoširdesniais ir gyvenimas taps gražesnis. Su pagarba, Salvadoras Dali.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *