Vienatinio Esatis

Subtiliojo pasaulio erdvė

Pirmą kartą skiriu savo laiką ir energiją laiškui, rašomam per tave ir tavo skaitytojams. Aš Esu Vienatinio Esatis. Man labai svarbu šiandieną perduoti mintį apie žmogaus sąmonės pakėlimą. Apie sugebėjimą įžengti į erdvę, kurioje keičiasi mąstymo, jutimo sugebėjimai. Žinoma, žmogus turi daug ką susitvarkyti savo gyvenime, kad galėtų peržengti savo suvokimo ribą ir įžengti į erdvę, kuri visados egzistavo ir egzistuos. Tik žmogaus protas to nepriėmė. Bet šį vakarą atmeskite visus svarstymus ir visas abejones kaip tai padaryti ir kam to reikia.

Šį vakarą aš tiesiog mėginsiu jums pristatyti erdvę, kuri yra pasiekiama žmogui, pakėlus savo sąmoningumą, atsiribojus nuo iliuzinio pasaulio. Kuo ši erdvė skiriasi iš esmės nuo dabartinės jūsų erdvės? Pagrindinis skirtumas tas, kad jūs gyvenate savo sukurtame pasaulyje – jis gali keistis, keičiantis jūsų požiūriui. Pasaulis apie kurį aš kalbu – nėra iliuzinis. Jis tiesiog toks yra. Ir tai nepriklauso nuo žmogaus mąstymo ar išgyvenimų. Jis toks yra. Ir tikiuosi, kad jį sugebėsite tinkamai priimti. Priimti gali tada, kai yra sąskambis su tavo širdimi ir tavo sąmoningumu. Tarkime, jūsų sąmoningumas pakylėjimo būsenoje, jūs visa širdimi atsiveriate Dievui ir jūs įžengiate į erdvę, kurioje yra gyvenimas. Šioje erdvėje vyrauja meilė. Tai švelnumas, supratingumas, parama. Pirmiausia, jūs pajusite, kad jus apglėbiančios būtybės (paprasta akimi nematomos) yra be galo nuoširdžios, atviros, linksmos, laimingos. Jos reaguoja į kiekvieną tavo mintį. Jei tau liūdna, jos suteiks paguodą, jei tau ramu – jos tau papasakos kaip joms sekasi gyventi. Jos visa širdimi stengsis atskleisti visas savo pasaulio paslaptis, visas taisykles, visas smulkmenas kaip geriausiai pritapti jų erdvėje. Jos labai reaguos į tavo jausmus. Su žemomis energijomis tu tiesiog nepakilsi iki tos erdvės. Bet, jeigu tu pakilęs į tą erdvę išsigąsi, pasimesi – tai jos tave truputi izoliuos nuo savojo pasaulio, kad neįneštum destrukcijos į jų pasaulį. Jos nepriima nervingų impulsų. Tai labai pažeistų jų sąmoningumą. Per daug subtilus šis pasaulis, kad galėtum įnešti destrukcinę mintį ar jausmą. Tave izoliuos, kol tu nurimsi ir patikėsi, esąs kitoje erdvėje. (ir tavęs nepriimame į tą erdvę tik todėl, kad labai greitai supanikuoji, neši destrukcinę mintį. Bet labai tikiuosi, kad ateis momentas, kai labai ramiai įeisi į tą erdvę).

Nurimus, atsipalaidavus tu pamatysi visą grožį to pasaulio: tai spalvų gyvumas ir įvairumas, aromatų kaita, apčiuopiamos materijos švelnumas. Muzika, atspindinti tavo jausmą. Šioje erdvėje gyvenimas yra nuostabus. Tik žmogui truputi sunku prie jos prisitaikyti dėl savo grubių įgūdžių. Nes toji aplinka tiesiog visa iš karto reaguoja į tavo nuotaiką ir mintis. Nuliūdai – spalvos patamsėja, muzika keičia intonaciją, kvapai ne patys geriausi ir iš karto suvirpa apsaugos zondai. Galima nuliūsti, bet tai gali būti tik nevalinga akimirka, kurią pamėginama iš karto pataisyti. Nuolatinis liūdesys neįmanomas – būsi „išspjautas“ iš tos erdvės. Žemos vibracijos tiesiog nepriimtinos. Bet, jeigu tu tame pasaulyje skleidi Meilę – žydinčios gėlės, drugeliai, upelio čiurlenimas, viskas kas gražiausia buvo Žemėje, tau išryškės prieš tavo akis. Ir kai tu įprasi būti toje erdvėje, tu pradėsi pajusti dar kitokius pojūčius. Tu patirsi didesnę Išmintį, gilesnę Meilę, vaizdiniai bus nuostabesni nei tavo pačioje lakiausioje vaizduotėje. Tu matysi ir kitus pasaulius. Tu matysi erdvę, kurioje gyvena kiti pasauliai. Tarsi kino juostoje, galėsi matyti kitus pasaulius. Ir jeigu jie tave pasikvies, galėsi juos aplankyti. Tu negali įsibrauti į kitą realų pasaulį, nepakviestas to pasaulio atstovo. Jie turi būti garantuoti, kad nepažeisi jų erdvės. Todėl tavęs nepakviesto niekas ir neįleis. Bet tu jiems atsiskleisi, užmegsi telepatinį ryšį, jie pajus tavo vibracijas ir jeigu tu to norėsi ir jie to norės – jūs susitiksite ir galėsite perduoti savo patirtį vieni kitiems. Toje erdvėje tu matysi Didžiosios Išminties buveinę. Ji bus kaip miražas. Nuostabus dangaus miražas. Tu galėsi kreiptis į tą Išminties buveinę ir bendrauti su jos atstovais. Bet ne tu rinksies su kuo bendrauti, o tave pasirinks kas norės ir matys tikslą su tavimi bendrauti. Energijos nedalijame be tikslo. Bet, jeigu tu atitiksi jų keliamus reikalavimus, tai būsi apdovanota nuostabiausiomis dovanomis – nuolatiniu dėmesiu, palaikymu, supratingumu, pamokymu. Čia, šioje erdvėje, esame ir mes, Pakylėtieji Valdovai. Iš šios erdvės mes keliaujame po pasaulius: patariame, padiskutuojame, kuriame bendrus tikslus. Ir visados laukiame sąmoningos gyvybės, įeinančios į tą erdvę iš visų materialių pasaulių. Tai subtiliojo pasaulio buveinė. Tai gyvenimas bendroje erdvėje.

Šį vakarą, Aš Vienatinio Esatis, kviečiu jus į savo buveinę, į pasaulį kuris buvo, yra ir bus.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *