Vienatinio Esatis

Sąskambis bendros minties

Aš atėjau. Aš skiriu savo energiją žmogui, galinčiam mane išgirsti, Aš dovanoju savo šilumą ir šviesą žmogui, galinčiam ir norinčiam tai pajusti. Aš bendrauju su kiekvienu, kuris siekia suvokimo ir nesvarbu ar mokate tinkamai išgirsti atsakymą. Aš vis tiek su Jumis bendrauju. Jūs Dievo dalis. Aš jus gerbiu ir myliu.

AŠ ESU KAS ESU ir Vienatinio Esatis skiriasi tik tuo, kad sugebame bendrauti su skirtingų lygmenų gyvybėmis. Mes esame iš Dievo, mūsų tik sugebėjimas „nusileisti“ iki žmogaus lygmens yra skirtingas. AŠ ESU KAS ESU (su didžiule pagarba ir meile) sakau, turi begalinį sugebėjimą prieiti prie kiekvieno žmogaus. Jis sugeba suvirpinti žmogaus širdies stygas taip, kaip tai tik gali geriausias jūsų draugas. Nebijokite, kai nesuvokiate kokiame lygmenyje mes esame. Mes esame iš Dievo. Iš Vienio. Tik sugebėjimas prisižeminti mus skiria. Mūsų veikla bendroje erdvėje skiriasi, bet tai neturi reikšmės žmogaus suvokimui. Man sunkiau suformuoti energiją ir perduoti ją žmonėms, todėl mažiau ir bendrauju. Sunkiau sekasi užmegzti kontaktą. Bet atsisakyti to negaliu. Aš vykdau Dievo valią: padėti sąmoningai gyvybei pakelti energetinį savo lygį iki bendro suvokimo. Mes, kiekvienas ateinantys pas žmogų, sukoncentruojame savo jėgą Šambaloje. Tai mūsų buveinė Žemės erdvėje. Ten mes galime prisitaikyti prie žmogaus sąmoningumo ir energetinio lygio.

Kodėl mes nebendraujame su kunigais ar kitos religinės konfesijos atstovais? Todėl, kad jie mums neatsiveria. Jų suformuotos religinės tiesos neleidžia mums atsiverti. Bet yra daug nuostabių žmonių religinėse sferose, kurie vienatvėje ieško tiesos. Mes jiems siunčiame savo šviesą, bet to nepakanka žmogaus vystymuisi. Reikalingas „žodis“, kad sąmonė kistų. Reikalingas tiesioginis bendravimas su žmogumi. Ir tai lengviausia padaryti su žmogumi, kuris nėra labai prisirišęs prie tikėjimo mokslų. Todėl mes pasirenkame neutralius atstovus. Savo pasiuntinius. Nors apie tai niekados nekalbi savo laiškuose (neparašai visko iki galo),bet mes tave pakvietėme į Šambalą, kaip buvusią mokinę. Tu gi buvai davusi įžadus, tu mokeisi ir priėmei apsisprendimą toliau eiti tuo keliu. Ir mes išrinkome savo pasiuntine. Su visa pagarba ir meile T.Mikušinai, mes turime pasakyti, kad dabar ieškome žmonių, galinčių būti pasiuntiniais iš įvairių pasaulio kraštų.     Mums reikalingas sąskambis. Sąskambis bendros emocijos, bendros minties. Pasaulis atėjo iki to lygmens, kai gali sau pakenkti, bet žmogus per daug subtilus ir vertingas kūrinys, kad jo būtų galima atsisakyti. Todėl į Šambalą buvo pakviesti 5 nauji žmonės  iš naujų pasaulio sričių. Jūs susitiksite Šambaloje bendrai „inauguracijai“. Būk pasiruošusi. Darbas vyks labai sinchronizuotai. Daug kas priklausys nuo kiekvieno iš jūsų apsisprendimų ir sugebėjimų priimti informaciją. Tiesiogines žinias iš karto gausite visi penki. Todėl jūsų energetinis lygis turės atitikti visų penkių žmonių energetinį lygį. Negalite sužeminti savo vibracijų, nes pakenksite bendram labui. Stenkitės. Mes rašysime, ne pagal tavo norus ir tavo turimą laiką, o tada, kai jungsimės prie jūsų visų penkių. Žinoma, stengsimės apriboti išorinį bendravimą kiek tai įmanoma, bet jūsų pagalbos taip pat reikės. Ir dabar aš kalbuosi su visais penkiais (nes užtikau galimybę tai padaryti).

Būkite atidūs, skleiskite žinias savo ratui, o visą kitą padarysime mes. Tai didesnis darbas, nei laiškų rašymas. Tai energijos įsodinimas ir sukoncentravimas skirtingose šalyse vienu momentu. Taip gausis rezonansas. Mums pavyko nusodinti „kosminį laivą“ ir įtvirtinti energiją šiaurės pusrutulyje. Jų pagalba dabar formuosime rezonansus energijų perdavimų momentu.

Gali būti sunku ir fiziškai. Procesas naujas, visų pasekmių negalime įvertinti, nes nežinome tikslios energetinės padėties Žemėje. Bet visados jus saugos būrys angelų (vakar tavasis prie tavęs jau prisistatė). Situacija bus kontroliuojama ir reaguojama greitai. Jūsų prašome tik vieno: geranoriškumo ir nesielkite kvailai. Sprendimai jau priimti, pirminiai darbai atliekami. Energijų pasaulyje didžiulis sujudimas. Mes turime viltį išsaugoti Žemę ir, svarbiausia, patį žmogų. Bus reikalinga kiekvieno skaitytojo parama. Priimkite gaunamas žinias, apmąstykite, įvertinkite jas savo sąmonėje. Juo daugiau sugebančių įtvirtinti žinias savo sąmonėje, tuo didesnis rezonansas gausis. Ne skaitytojų skaičius svarbu, svarbiau, kiek jūs sugebate skaitomą informaciją priimti į savo sąmonę.

Aš, Vienatinio Esatis, siunčiu jums dieviškąją energiją iš pačio šaltinio. Lai jus apgaubia Meilė ir Išmintis. Būkite palaiminti, galėdami priimti šią energiją.

Vienatinio Esatis

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *