Viešpats Maitrėja

Dviguba dovana

Viešpats Maitrėja.

Aš atėjau. Vibracijų lygmuo labai smuko šiais metais, neatsižvelgiant į tai, kad daug žmonių studijavo laiškus, ieškojo, mokėsi. Tai labai maža dalis žmonių, kurie ieško atsakymų, kurie jaučia, kad gyvenimas nebeturi būti toks, koks jis yra dabar. Bendras energetinis lygmuo labai žemas. Ir atgarsį žmonių širdyse vis labiau randa žemų energijų virpesiai: žemų energijų mintys ir jausmai. Tai formuoja bloką. Žemės energetika sužemėjusi tiek, jei dar ji žemės, tai tas blokas užspaus erdvę tiek, kad prasidės Žemės griūtis. Todėl energetiniai ryšiai, kuriais mes perduodame informaciją ir energiją bus panaudojami tiems blokams skaldyti. Mes siekiame neleisti sukietėti šiems energijų blokams. Kitu atveju bus be galo sunku užmegzti ryšį su žmogaus širdimi.

Mes siekiame pakelti Žemės virpesius. Tai darome techniškai, bet visados yra reikalingas žmogaus dėmesys. Žmogau, ar tu myli save? Ar tu myli savo vaikus, ar tu myli savo tėvus? Tai kodėl tu nesistengi jiems ir sau padėti? Neignoruokite mūsų mokymų. Šiandieną mes galime jums padėti. Rytoj – turėsite vieni patys gelbėti save, nes žemų vibracijų blokas gali apgaubti žemę ir mes su jumis nebesusisieksime. Ir jūs vieni patys turėsite ieškoti tiesos. Dabar jūs gaunate žinias ir gaunate palaikomąją energiją.  Tai dviguba dovana. Žinoma, žmogus neįpratęs vertinti to, ką gauna už dyką. Bet šį kartą, būkite malonūs, priimkite šias dovanas. Vertinkite jas. Tai tiesioginė pagalba jums. Net Dievas nebegalės jums padėti, jeigu jūs jo neįsileisite į savo širdį, į savo gyvenimą, į savo Žemę. Tamsioji sielos naktis kelia šiurpą ir mums. Mes esame matę ne vieno pasaulio „Tamsiąją naktį“. Skausmas mus ištinka begalinis, bet žinome, kad padėti nebegalime. O šiandien galime. Būkite protingi, sekite laiškus ir priimkite sprendimus.

Šiandieną jūs turite galimybę sukurti nuostabų pasaulį, turite galimybę įeiti į bendrąją erdvę. Turite galimybę įeiti į amžiną gyvenimą. Bet supraskite, yra lūžis. Kai artėja nuostabus pasaulis – tai sukilo visos neigiamybės. Šį laikotarpį turite tinkamai išgyventi. Negalima pasiduoti nevilčiai. Aš kalbu labai rimtai, susimąstykite. Bet kartu taip pat rimtai sakau – pasitikėkite šiandien Dievu. Atsipalaiduokite, nusišypsokite ir žinokite, jeigu jūs tikite galimybe pasiekti gražųjį rytojų, tai mes turėsime galimybę jums padėti.

Su Meile, Viešpats Maitrėja (2014 12 16)

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *