Motina Marija

Širdis

Kai širdis nerimauja, vadinasi tu nuklydai nuo kelio. Turi jausti ramybę ir pilnatvę. Turi jausti lengvą malonumą gyventi. Susitvarkyti mintis taip, kad širdis mėgautųsi ją gaubiančia ramybe. Širdį reikia mylėti, ją reikia globoti ir saugoti. Širdis – tai tavo kūno gyvybė. Širdis – tai sielos balsas. Širdis – tai dieviškosios energijos buveinė žmoguje. Saugokite širdį, branginkite ją ir klausykitės jos.

Aš, Motina Marija, atėjau pas jus, kad pasakyčiau: Aš jus saugau, aš jus globoju. Jūs – mano širdis. Kiekvieną apkabinu, kiekvieną paguodžiu. Būnu šalia, kai tyliai meldžiatės, būnu šalia, kai stovite prie sergančio vaiko, būnu šalia, kai kažko laukiate ir nerimaujate. Visados aš šalia, kai jūsų širdis kupina tyros meilės, kai jūsų širdis ieško paguodos ir palaikymo. Aš šiandieną atėjau tam, kad suprastumėte – pokyčiai atneša skausmo tiek, kiek tu jų neįsileidi. Kiek tau sunku atsisakyti materialumo, kiek tu esi savanaudis ir turintis troškimų. Pokytis mylinčiai širdžiai nebaisus. Jis tik sustiprins tavąją meilę. Jis sustiprins susiliejimą su Dievu. tai geri pokyčiai. Bet aš esu su jumis visais: ir tais, kurie tikite manimi, ir tais, kurie netikite manimi. Šiandieną gal netikite, bet rytoj – gal būt būsime geriausi draugai. Jūs galite būti garantuoti, kad nepakeisite savo įsitikinimų. Protingas žmogus mąsto ir priima protingus sprendimus.

Aš, Motina Marija, labai džiaugiuosi galėdama jus apkabinti. Jūs mano vaikai. Jūs Dievo vaikai. Suaugę ir užsispyrę, neklausantys ir žingeidūs, atviri ir besislepiantys – visi jūs Dievo vaikai. Visi esate brangūs. Jūs mums brangūs besąlygiškai. Aš žvelgiu į kiekvieno veidą ir matau visus jūsų išgyvenimus. Aš jus suprantu ir palaikau. Tik leiskite jus apkabinti. Tik priimkite mano palaiminimą į savo širdį.

Meilė – tai ne skausmas. Meilė – tai šviesa ir šiluma. Tai ramybė ir palaima. Tai džiaugsmas ir grožis. Aš visados šalia ir visados jus girdžiu, kai kreipiatės į mane.

Su meile, Motina Marija

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *