Melchisedekas

Energetinės bangos

Sveika. Čia Melchisedekas.

Ilgai laukiau galimybės prisijungti prie tavęs ir pakalbėti apie žmonijos ateitį. Kiekvienas Pakylėtasis Valdovas duoda informaciją, kuri labiausiai atitinka jo energijos virpesius. Todėl apie subtilųjį pasaulį ar apie žmonių ateitį kalbame truputi iš skirtingų pozicijų, nors esmė vis tiek išlieka ta pati. Rugsėjo mėnesį, kai praėjo saulėgrįžos laikotarpis, mums pavyko įsilieti į daugelių žmonių energetinius laukus. Taip įvyko įvairūs pokyčiai žmonių mąstyme. Vieni pajuto „sielos šauksmą“, kiti pradėjo ieškoti kitokių gyvenimo atspalvių ir t.t. Prasidėjo ieškojimai. Tai yra pradžia. Kai žmogus pradeda mąstyti, tada jis gauna ir atsakymus.

Dabar atėjo žiemos saulėgrįža. Šitas laikotarpis subtilesnis, nes žmonių karma dirba pagreitintu tempu ir jeigu žmogus pajėgus iki šios dienos priimti savo gyvenime tam tikrus sprendimus, jis gaus didelį palaikymą šių sprendimų įgyvendinimui. Ne po naujų metų mąstykite apie savo gyvenimo siekius. O dabar. Dabar formuokite savo svajones, dabar priimkite savo gyvenimo sprendimus ir jūs sulauksite didelio palaikymo.

Prie Žemės artėja didžiulė energetinė banga ir tie, kurie sugebės priimti tam tikrus sprendimus ir atsivers naujiems pokyčiams – tai ta banga įsitvirtins jų energetikoje. Tai didžiulis energetinis palaikymas. Priimdami šią bangą, jūs galėsite greičiau atidirbti savo karmą (suprantate, kad karmos atidirbimas pasunkins gyvenimą, bet jeigu įvertinsite šią galimybę iš tolimesnių pozicijų, tai suprasite, kokia tai dovana). Atidirbdami karmą ir išvalydami savo energetinį lauką, galėsite lengviau priimti naujas galimybes. O tie, kurie jau kuris laikas kaip mąstote, siekiate pažinimo, bei keičiate savo elgseną, tiems ši energetinė banga atneš naujų pokyčių: nuostabių, švelnių, įdomių pokyčių.

Ši energetinė banga sustiprins tai, kas pas žmogų yra. Yra meilė – sustiprins meilę, yra žingeidumas – gaus daugiau žinių, yra atsivėrimas subtiliam pasauliui – lengviau jį pajus ir supras. Bet ši banga sustiprins viską, ką žmogus turi. Turi pykčio – bus ant ko pykti, turi neapykantos – nespėsi jos lieti aplinkiniams, turi pavydo – „užgriauš“ juodas pavydas. Ta banga ateina. Kol kas tai yra sušvelnintas „tamsiosios sielos nakties“variantas arba tai didžių atradimų metas. Kiekvienam savo. Bet tai sušvelnintas variantas. Tai pirmoji banga, skatinanti žmogų pereiti į naująjį pasaulį.

Pastebėsite, žmonėms atsivers naujos galimybės, nauji pojūčiai, naujas gyvenimo stilius. Aš tuo džiaugiuosi. Šimtmečiais žmonės „laukdavo“ tokių bangų, kurios leistų patobulėti, pakelti savo sąmoningumą. Pažvelkite, pagrindiniai dailininkai ar didieji muzikai – jie išryškėdavo tam tikrame amžiuje. Po to  vėl nuslūgdavo: nei šedevrų, nei didžiųjų atradimų. Bet kada panaši banga pasiekdavo Žemę, labiau atsivėrę – pagaudavo impulsus. Impulsus iš ateities gyvenimo, iš subtiliojo pasaulio. Jie pajėgdavo pajusti subtilųjį pasaulį. Ir kiekvienas tai išreikšdavo per savo sugebėjimus. Kartu, tai sužadindavo ir karus. Neišvengiamai taip bus ir dabar. Ateinanti banga vieniems bus didžiulis džiaugsmas, didžiuliai atradimai. Kitiems tai kančia, tai karas, tai stichinės nelaimės. Ir nesvarbu, kur tu gyveni. Banga liečia konkrečiai kiekvieną žmogų ir konkrečiai kiekvieną įtakoja. Net karo zonoje būdamas gali išlikti ramus ir kurti teigiamų minčių pasaulį. Ši banga įtakoja ne Žemės aplinką, o žmogų.

Noriu pasakyti, kad tai pirmoji banga iš ateinančio ciklo pradžios. Ji turi būti stipri, ji išjudins žmogaus energetiką (suprantate, sustiprins ir ligas). Šiai bangai įsitvirtinti ir „padaryti savo darbą“ bus duota laiko. Po to seks kita banga. Dar stipresnė. Ir prasidės jaustis atotrūkis tarp žmonių, kurie žengia pirmyn ir tų, kurie pasirenka tamsos kelią. Atsiras nesusikalbėjimas. Tai sudėtingas laikotarpis. „Tamsieji“ kaip ir nebeturės didelės įtakos „šviesiesiems“, bet jų elgsena bus neprognozuojama, atsiras keistų psichikos ligų. Bus sunku ir tiems, kurių energetiniai kanalai dėl jų buvusių gyvenimų įdirbio atsivėrę, o jų sąmonė išlikusi žemame lygyje. Jie jaus ir matys subtilųjį pasaulį, o įvertinti ir suprasti to nepajėgs. Tiesiog, apsaugodama save sielą „suorganizuos“ psichikos ligą, kad „neperdegtų“ sąmoningumas.

Kita banga vėl išjudins energetinius blokus, o tada jau „šviesiųjų“ lauks įdomus laikotarpis. Tai bus jų išbandymo laikotarpis. Suvokimas savo buvusių gyvenimų, suvokimas bendrosios erdvės, pajautimas, kad realiai gyvename mes šalia, gali pralaužti tam tikrus mąstymo blokus. Tai tiesiog energetikos valymas prieš pagrindinę ir svarbiausią bangą. Bangą, kai iš esmės keisis gyvenimas. Iš esmės. Laikotarpių įvardyti negaliu, ne dėl to, kad nežinočiau, o dėl to, kad jie nėra aiškūs. Nėra aišku, kiek reikės laiko įsitvirtinti pirmajai bangai, o po to ir kitoms bangoms. Trumpiausias laikotarpis – pusė metų, ilgiausias – keletą metų. Bet dešimtmečių tai nesieks. Viską išgyvensite čia ir dabar. Ir jeigu jūsų širdyse vyrauja meilė, pagarba, švelnumas, išmintis – jūsų laukia nuostabus gyvenimas.

Čia buvau Aš, Melchisedekas (2014 12 18)

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *