Guan In

Jūsų veidrodis

Sveika, čia Guan In.

Skleisti Meilę – tai viena iš Dievo energijų išraiškų. Meilė – tai jausmų išraiška. Čia nėra atitinkamo veiksmo ar žodžio. Tai jausmas, išeinantis iš širdies mąstant ar veikiant. Šį jausmą kitas žmogus pajaučia be žodžių, be įrodymų. Tai subtilios energijos tekėjimas iš vienos širdies į kitą  širdį. Tai horizontalus subtiliųjų energijų tekėjimas. Šį jausmą jūs galite stiprinti ir nuolat skleisti savo aplinkoje. Tai jūsų formuojama subtilioji energija. Jūs ją pagaminate. O juk mes nuolat kalbame apie žmogaus paskirtį.

Paskirtis – subtilios energijos formavimas materialioje plotmėje. Pati subtiliausia ir lengviausiai formuojama energija Žemės plotmėje – tai meilės energija. Jeigu jūs siekiate gyventi pagal Dievo valią, tai pirmas dalykas, kurį galite jau šiandien atlikti – tai meilės jausmo ugdymas ir išskleidimas aplinkoje: tos tyros, garsiai nešaukiamos meilės išskleidimas. Tu, suprasti kitą žmogų, užjausti jį, paremti jį gali tik turėdamas suvokimą apie meilę. Kai tu nesieki sau naudos, nesvarbu kokios, materialios, nematerialios, bet kai tu tiesiog nori, kad kitam žmogui pasisektų, kad jis būtų laimingas – tai jau meilės išraiška. Pirmiausia, kalba eina apie artimuosius žmones su kuriais esi susietas ir karmiškai, ir įgyvendinant energetinius planus. Su jais reikia išmokti elgtis garbingai. Jeigu su jais nesipyksti ar padedi išgyventi, tai dar nereiškia, kad sugebi išreikšti meilę. Tu turi pamiršti savo aroganciją, savo įsiskaudinimus ir nusižeminus savyje, pagalvoti, ką iš tikro jauti tam artimam žmogui. Ne logiškai išmąstykite, o širdimi pajauskite. Jums neprivalu aukotis, neprivalu nusižeminti ir pataikauti. Jums privalu suprasti kas iš tikro jus skaudina tų žmonių požiūryje ar santykiuose, kad negalite jiems pasiųsti tyros meilės spindulio. Prieš meilės jausmą jūs išgryninate save. Jūs išsiaiškinate, kas negero yra jumyse pačiuose, ne kituose žmonėse. Tie žmonės, kurie yra šalia jūsų – tai veidrodis jūsų minčių, jūsų pasirinkimų, sprendimų. Ir nesvarbu, kad tai tėvai, kad tai broliai, sesės, vaikai. Jie bet kada gali pasitraukti arba bent jau atitolti nuo jūsų, kai tik išspręsite savo problemą. Bet jeigu jūs sugebate ramiai išreikšti meilę – tai jie visados sugrįš pas jus, kaip pavasarį paukščiai sugrįžta į namus. Mylint negalima reikalauti, negalima žmogaus pririšti prie savęs. Jūs patys turite būtį laisvi savo pasirinkimuose ir tą laisvę turite suteikti artimiesiems. Jeigu būti su tavimi, tai kito žmogaus laisvas pasirinkimas – tai jūs būsite laimingi ir mylimi. Bet jeigu būti su kitu žmogumi yra kiti motyvai, ne pagarba ir meilė – tai savo gyvenimą apsunkinate, nes formuojate karmą. Žmogus yra Dievo kūrinys. Tik jam jūs galite būti (ir turite būti) pavaldūs. Jūsų krauju ir jūsų mintimis teka dieviškoji energija, tik jam besąlygiškai skiriama meilė ir prisirišimas.

Žemė – tai gyvenimiškoji išraiška. Viename gyvenime jūs bendraujate su vienais žmonėmis, kitame su kitais žmonėmis. Kai kada jūsų keliai persipina, kai kada, išmokus pamoką, daugiau nebesusitinkate. Jūs esate pakeleiviai. Arba einate viena kryptimi, nes toks jūsų bendras pasirinkimas. Arba jūsų keliai išsiskiria, nes gyvenimo vertybės skiriasi, siekiai skiriasi. Ir nėra čia jokių taisyklių „gyventi kartu iki mirties“. Tokios priesaikos negali būti. Gali būti pasižadėjimas, natūralus žmogiškas pasižadėjimas vienas kitą paremti, palaikyti. Bet taip privalu elgtis su kiekvienu žmogumi, o ne su kažkuo išskirtinai. Mylėti, suprasti, paremti turi kiekvieną žmogų. Vergauti – ne. Ir kai jūsų santykiai yra blogi ir pradedate galvoti išsiskirti ar gyventi kartu, nes toks likimas, pagalvokite ar tame gyvenimo laikotarpyje jūs sugebate mylėti. Ar sugebate jausti vidinę ramybę, harmoniją. Jeigu ne, jūs tikriausiai visai pasimetėte savo gyvenime ir jums reikia Dievo pagalbos, teisingai išsprendžiant situaciją. Paprašykite Dievo pagalbos. Ir atsakymą jūs gausite, tik ar jis jums patiks, tai jau kitas dalykas. Žmogui sunku susivokti kur lemties dalykai, o kur tik neteisingai priimti sprendimai. Todėl į šį klausimą gali atsakyti Dievas. Ir jis jums atsakys, jeigu tvirtai paklausite ir nebijosite išgirsti atsakymo. Nes dažniausiai, atsakymas bus, kad tai tavo neteisingas sprendimas, tai tavo neteisingas elgesys. Ne partnerio su kuriuo nesugyveni, bet tavo. Nes tas žmogus yra veidrodis tavo pasirinkimo, tavo sprendimų, tavo elgsenos. Šalia tavęs nėra nei vieno nereikalingo žmogaus. Tiek tu jį mokai, tiek jis tave moko šiame gyvenimo kelyje. Gerbkite vienas kitą. Jūs esate svarbūs vienas kitam, nes jūs buvimas šalia to žmogaus, daug ką pasako apie tave. Niekada nebus šalia žmogaus, kuriam tu nejaustum sąskambio savo širdyje. Panašus panašų traukia. Tai, ko nėra tavo širdyje, nepamatysi ir kituose. Prasilenksite net neužkalbinę vienas kito.  Tave supanti aplinka – tai tavo minčių, jausmų, sprendimų veidrodis. Jeigu aplink tave nėra meilės, vadinasi ji nerado sąskambio su tavo širdimi, nes jos ten nėra. Tai kyla klausimas ar mokate formuoti meilės energiją? Ar sugebate įgyvendinti pačią žemiausią subtiliojo pasaulio pakopą – formuoti meilę? Tai labiausiai prieinama ir lengviausiai įgyvendinama žmogaus pareiga. Visa kita bus subtiliau ir sudėtingiau. Pradėkite nuo savęs pažinimo, o save pažinti padės aplinka. Kiekvienas žmogus apie save galvoja subjektyviai ir geriau, nei yra iš tikrųjų. Todėl tavo aplinka – geriausias kriterijus, vertinant savo elgseną, savo mąstyseną. Ji tokia – koks esate jūs.

Su Meile, Guan In

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *