Vienatinio Esatis

Prognozės atėjusiems 2015 metams

Vienatinio Esatis.

Aš atėjau palinkėti susikaupimo, palinkėti pažinimo, atsivėrimo naujai informacijai. Jūs gyvenate sankryžoje didelių visuminių pokyčių. Pokyčių jūsų asmeniniuose santykiuose, pokyčių tarptautiniuose santykiuose. Nesistebėkite, kad gyvenimas neplauks įprasta vaga – tiek jūsų, tiek visos visuomenės. Daug keistų sprendimų priims vyriausybės, daug įvairių emocijų šie sprendimai iškels žmonėse, bet ne visi jie bus blogi. Tiesiog toje sumaištyje bus sunku įvertinti, kas gera, o kas bloga. Viskas bus taip persipynę, kad logišku protu to nesuprasi ir neišsiaiškinsi. Todėl siūlau šiuos metus praleisti kaip galima ramiau. Mažiau panikuoti ir stresuoti. Gyvenimas išties labai keisis. Tai buvusio ir būsimo gyvenimo kryžkelė. Todėl permainų bus visokių ir visiems. Persigrupuoja žvaigždės, persigrupuos ir žmonių gyvenimai bei santykiai. Todėl labai neliūdėkite, jei grius vieni santykiai – užsimegs kiti, kurie turės ateitį. Neliūdėkite, jei darbai keisis – visi stos į naujas vėžes. Vieni į tobulėjimo ir naujos ateities kūrimo, kiti – į sunykimo. Bet viskas bus labai tikslinga, labai kryptinga, ir jeigu sugebėsite suvaldyti savo emocijas ir prisitaikyti prie pokyčių, tai dar kiti metai bus daug lengvesni.

Esate įpratę apmąstyti, ką nuveikėte per praėjusius metus ir ko siektumėte naujaisiais. Siūlau neišsikelti daug tikslų. Nes jie tikrai žlugs. Žlugs visi tikslai, kurie susieti su griežtu materialumu. Turtas žmogaus negadina, gadina tik jo požiūris į turtą. Todėl, kai kalbu apie materialumą, tai nereiškia, kad kalbu apie pinigus ar auksą. Kalbu apie jūsų požiūrį į materialumą. Jeigu jūsų siekiai yra bet kokia kaina įsigyti turto – tada šie siekiai žlugs. Jeigu esate gabūs ir savo puikiu darbu uždirbate daugiau nei kiti – tai ir puiku. Džiaukitės tuo, ką uždirbote, bet nesureikšminkite. Uždirbti pinigai padeda įgyvendinti daug nuostabių idėjų. Svarbu, kad būtumėte atviri pažinimui ir gėriui. Materialumas – tai ir turtas, ir įsitvirtinimas materialiame pasaulyje.

Bet tie, kurie einate pažinimo keliu, kurie siekiate suvokti Tikrąją Tiesą – jūs privalote labai atsakingai įvertinti kiekvieno savo siekio motyvą. Turite koncentruoti dėmesį į gaunamą mokymą. Turite nuolat dirbti su savimi. Nuolat analizuoti iškylančias emocijas, problemas, aiškintis, kodėl jos kyla. Valdyti mintis ir jausmus. Tai apsivalymo laikotarpis. Jeigu jums pasirodė, kad šis laiškas griežtas ir su blogomis prognozėmis, tai tikrai ne taip supratote. Mes tiesiog norime  jums padėti suplanuoti tinkamus siekius ir perspėti, kad neliūdėtumėte, jei kas nors jūsų gyvenime griūva. Viskas, kas vyks, jau numatyta. Tai jūsų buvusių gyvenimų pasekmė ir jūsų būsimo jūsų gyvenimo priežastis. Pokyčiai neišvengiamai jus pasieks, todėl ramiai jų laukite ir mėginkite tinkamai prie jų prisiderinti. Visada prisiminkite svarbiausią gyvenimo prasmę: kurti gerąją energiją, skleisti meilę ir nuolat bendradarbiauti su Dievu. Jei po kojomis jausite šį pagrindą, jokios permainos neišmuš iš vėžių. Jūs tik stiprėsite ir džiaugsitės savo nauju gyvenimu.

Su meile ir pasitikėjimu Dievu, laukite ateinančių permainų,
Vienatinio Esatis

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *