Sen Žermenas

Šviesos srautas

Sen Žermenas.

Kai mano spindulys paliečia Žemę, ji prisipildo šviesos iš aukščiausių oktavų. Ši šviesa kupina informacijos, kuri įsitvirtina žmonių sąmonėje ir kolektyvinėje sąmonėje. Pirmiausia, šviesos spindulį priimate kaip šviesos srautą, vėliau šviesos informacinės dalelytės įsitvirtina žmogaus energetikoje ir jeigu joje randa tinkamą terpę – informacija atsiskleidžia. Žmogus pradeda kitaip suvokti save savojoje aplinkoje. Mes perduodame šviesos srautą iš aukščiausių oktavų tam, kad suteiktume  žmonėms naujos informacijos.

Ateinantys metai bus labai darbingi. Dirbsime mes, Pakylėtieji Valdovai, dirbsite ir jūs. Tiesa, šviesos srautas iš aukštųjų oktavų degina blokus, degina karminius neišspręstus dalykus. Jums gali pablogėti sveikata. Šis procesas sudaro tam tikrų „nepatogumų“ žmogui. Bet Žemė nėra mūsų žaidimo aikštelė. Mes iš tiesų daug dirbame, norėdami padėti žmogui įsitvirtinti naujojoje sąmonėje.

Gyvenimas naujojoje epochoje nuo gyvenimo senojoje epochoje skirsis tik dėl pakitusio sąmoningumo. Yra reikalinga pereiti į aukštesnį sąmoningumo lygį. Tiesiog atėjo tas laikas, kai daug kas savo atgyveno ir reikia pakeisti nauju. Jeigu nebūtų tokių rimtų prisirišimų prie dabartinio gyvenimo – procesas eitų ramiau. Deja, jūs ne tik prisirišę prie šio gyvenimo, jūs visiškai su juo susitapatinate ir nenorite keistis. Susitapatinti nebėra prasmės. Neišgyvensite. O kadangi jūsų sąmoningumas toks žemas, kad patiems sunku jį keisti, tai mes nuolat į Žemę siunčiame šviesos srautus. Žadiname Meilės jausmą. Aiškiname Visatos dėsnius, mokome kasdienės veiklos ir nuolat įleidžiame šviesos srautus. Tai informacija apie gyvenimą aukštesnių vibracijų lygmenyje. Jūs turite priimti šią informaciją ir derintis prie būsimų pokyčių. Stipriausieji išliks. Išliks tie, kurie tikės ir pasitikės Dievu, kurie įvertins meilės galią, kurie žinos, kad mes nesekame pasakų prieš miegą – mes labai daug ir nuoširdžiai dirbame, norėdami jums padėti. Parodykite pagarbą mūsų pagalbai. Įsiklausykite į ją, daugiau nebeprašysime to daryti. Tiesiog dirbsime viską, kas tik padės jums atsiverti, išsilaisvinti iš iliuzijų pasaulio. Ir tai, ką darysime, neleis susitapatinti su nekintančia padėtimi. Visiems, kurie nenorės priimti pagalbos – bus sunku. Sunku bus ir tiems, kurie ją priims, nes karminiai dalykai užspaudžia jūsų pokytį. Vadinasi, turite pagreitintu tempu analizuoti savo vertybes, siekius, pergrupuoti juos, įvertinti savo gyvenimą su nauju požiūriu ir jį išgyventi.

Naujo pasaulio pradžia jau čia pat. Jūs neturėsite laiko numirti ir reinkarnuotis vėl naujajame pasaulyje, užmiršę dabartinius įsitikinimus, įpročius. Šis gyvenimas tuo ir sudėtingas, kad dabar prasideda virsmo procesas. Jūs šiandieną turite radikaliai keisti savo mąstymą, keisti vertybes, prisiderinti prie naujų sąlygų. Jūs „viena koja“ gyvensite šiame pasaulyje, „kita koja“ – kitame. Jūsų sąmoningumui tai didelis smūgis. Jūsų įpročiai, jūsų ilgai formuotos vertybės, jūsų pažiūros į gyvenimą nebetenka prasmės. Ir čia kalbu ne vien apie materialius dalykus. Atsisakyti materialumo, tai dar nereiškia, kad pritaikėte savo sąmoningumą gyventi naujame pasaulyje. Jūs turėsite susitaikyti su tuo, kad naujame pasaulyje mes būsime šalia jūsų. Bendras pasaulis bus šalia jūsų. Jūs nebebūsite vieni. Dabar tik teoriškai jaučiate Dievą savo širdyje, teoriškai nujaučiate esantį astralinį pasaulį, subtilųjį pasaulį. O vykstant procesui šie pasauliai susitapatins. Ir nebebus taip, kad visi pereis iš karto į „geresnį pasaulį“. Tai priklausys nuo jūsų dabartinio įdirbio. Kaip sugebate dabar priimti subtiliojo pasaulio egzistavimą, kokiame energetiniame lygmenyje dabar gyvenate. Nes tai, ką matote aplink save, tik dar labiau išryškės. Jeigu jums svarbiausios „kriminalinės kronikos“ – tai suartėjant pasauliams, jūs gyvensite „kriminaliniame pasaulyje“. Išryškės tai, kas jums aktualiausia, svarbiausia. Todėl matykite grožį jau dabar aplink save, kreipkite dėmesingumą į grožį, į gėrį, į gerus santykius. Net smulkmenose įžiūrėkite gėrį. Šį įprotį turite susiformuoti dabar, nes bus lengviau ateityje. Kai kurie įpročiai gali jus išgelbėti: pvz.: gėrio pajautimas, grožio pamatymas, meilės išspinduliavimas, bendravimas su Dievu ir savo angelais sargais. Visa tai galės padėti ateityje. Todėl per savo kasdienius rūpesčius ir šurmulį stebėkite, kas vyksta aplink jus, užfiksuokite gerąsias akimirkas. Tai jūsų kapitalas. Jeigu išmoksite užfiksuoti geras akimirkas, jeigu mokėsite jas sukurti ir padovanoti kitiems, jums atsiveriantis pasaulis bus aukštesnio lygmens. Vadinasi, nesuteiks tiek skausmo, kiek gali sukelti žemesnis lygmuo. Šis procesas prasideda dabar. Jis nebus „kažkada“ ir nebus taip, kad jūsų nepaliestų. Jis yra čia ir dabar. Stebėkite save. Šis procesas jus jau palietė. Jūsų gyvenimai keičiasi. Jūs mąstote, kai kada pykstate, kai kada liūdite, bet į savo kasdienybę įvedate tai vieną, tai kitą pamokymą ir jums gyventi yra geriau, bei lengviau.

Aš nuoširdžiai siunčiu linkėjimus visiems skaitytojams, išvardyti visų vardų net negaliu, bet žinokite, jeigu jūs dabar skaitote šį mano laišką, tai žinokite, kad būtent tau dabar siunčiu savo šviesos srautą. Būk laimingas, žinok, aš daug ką apie tave žinau. Žinau, kad tau sunku, žinau, kad abejoji, žinau, kad daug ko nesupranti, bet žinau, kad tu nuostabiausias Dievo kūrinys ir Aš tau padėsiu.

Aš asmeniškai tau padėsiu. Patikėk tuo ir kreipkis į mane visados, kai tau sunku. Aš tave „palydėsiu“ pas tą Pakylėtąjį Valdovą, kuris labiau atitiks tavo energetiką, tavo išraišką ir jis suteiks visą paramą, kokią tik tu galėsi (norėsi) priimti.

Mes jūsų nepaliekame sunkią jums valandą. Mes esame šalia. Aš esu šalia.

Su tvirtu tikėjimu, kad mane išgirdote – Sen Žermenas

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *