Be kategorijos

Pasaulių susiliejimas

Labas. Noriu, kad suprastum: energetinės bangos, einančios per tave paskutinių seansų metu (kai jautei pjūvį per stuburą) yra naujo dažnio virpesių. Jos keičia atomo struktūrą. Tavo energetinio lauko atomo struktūrą. Pagal fizikinius dėsnius to neišaiškinsime, nes tavo protas nepriima fizikinių duomenų, bet šiuo atveju, tai nesvarbu. Svarbu suvokti kuo skiriasi šis procesas nuo buvusių procesų. Tai nėra susieta su tavimi, kaip žmogumi, nesusieta su tavo asmenišku gyvenimu. Į jį mes nereaguojame tol, kol tai netrukdo mūsų bendram darbui. Tai procesas, kuris susijęs ne tik su vibracijų kėlimu, bet su keitimu visos žemiškos struktūros. Sąmoningumas labiau tvirtės, materialumas keis savo konsistenciją. Jums plika akimi bus sunku įvertinti šį pokytį. Tai gali užfiksuoti tik mikro fizikinius reiškinius tiriantys mokslininkai ir tai tik tie, kurie pripažįsta nematerialios substancijos egzistavimą. Paprastai sakant, kils ne tik vibracijų lygis, bet keisis ir materialumo struktūra. Bet šis pokytis leis lengviau suvokti neregimąjį pasaulį.

Yra labai svarbu suvokti, kad savo mintimis kuriate savo aplinką. Ne svajonėmis, o kasdienėmis mintimis. Yra labai svarbu pripažinti, kad Dievas egzistuoja ir kad su juo reikia bendrauti kaip su geriausiu ir sąžiningiausiu draugu, prisimenant, kad tai ne pataikaujantis draugas, o žinantis, ko tikrai tau reikia ir suteikiantis pagalbą to siekiant.

Svarbu priimti idėją, kad yra energetiniai lygmenys ir juose savo gyvenimą formuoja sąmoningos gyvybės. Jūs į tuos lygmenys patenkate meditacijų metu, sapnuojant ar kūno mirties atveju. Jūs turite priimti idėją, kad su tuo nematomu pasauliu reikia susipažinti ir susidraugauti, bei leisti savo protui jį pamatyti ir išgirsti. Jūs nesate vieni, kaip žmonės. Ir nekalbu apie ateivius. Kalbu apie šalia jūsų esančius aukštesnio energetinio lygio pasaulius – sąmoningą gyvenimą, kuris susijęs su bendra Žemės ir Visatos energetika. Pasauliai susilieja. Teisingiau, jūs keliate vibracijas ir jūs įžengiate į naująjį pasaulį. Vadinasi atsiras tarp jūsų naujų būtybių, kurios realiai egzistuos jūsų kasdienybėje. Jau dabar vaikai mato dalį šio pasaulio gyventojų, tai pamatysite ir jūs. Ir ne tik pamatysite, bet tiesiog turėsite išmokti gyventi kartu su mumis. Turėsite susivokti, kad ne jūsų protas valdo jūsų gyvenimą. Tai tik įrankis tinkamai išreikšti materialumą. Tai, ką išvardijau, kad reikalinga priimti, skamba paprastai, bet iš tiesu, tai reikalauja didelio ryžto keisti savo mąstymą, savo elgseną, savo vertybes. Todėl nelengva priimti idėją, kad galite pamatyti neregimą pasaulį. Jeigu momentais prieš jūsų akis švysteli jūsų angelo sargo atspindys, ar jūsų vadovo veidas – jūs pajaučiate džiugesį. Bet jeigu realiai pamatytumėte ant sofos sėdintį ne šios materialios Žemės būtybę – tai jūsų protas supanikuotų. Pagalvotumėte, kad prasidėjo psichikos liga. Štai jums ir uždavinys – suvaldyti protą ir leisti sau pamatyti nematerialų pasaulį. Šią akimirką reikia išgyventi, kad galėtumėte tinkamai įvertinti savo reakciją. Bet norisi jus paraginti priimti idėją, kad neregimasis pasaulis juo toliau, juo labiau ryškės prieš jūsų akis, prieš jūsų suvokimą. Jis liesis į jūsų gyvenimą liesis vaizdiniai, liesis pojūčiai, naujos emocijos. Negalite laikyti pagrindu buvusių įpročių, buvusių tiesų. Net meilę suvoksite kitaip, gerumą suvoksite kitaip. Tik jūs nesitelkite į pagalbą savo logikos. Jeigu jau kažko nebepavyksta suprasti – atsipalaiduokite, įkvėpkite ir nebemąstykite. Leiskite įtampai nuslūgti. Informacija ateis tada, kada galėsite ją priimti.

Aš esu atsakingas suteikti pagalbą žmogui priimant nematerialųjį pasaulį į savo gyvenimą. Virsmas vyks savo eiga, o aš esu atsakingas už žmogaus pasiruošimą prisiderinti prie šio virsmo. Mane vadinkite Eldorado princu.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *