Serapis Bėjus

Ugninis kardas

Aš atėjau. Aš Serapis Bėjus.

Atėjau, nes atėjo mano laikas prisidėti prie proceso, kuris vyksta tavojoje erdvėje. Kiekvienas iš Pakylėtųjų Valdovų, žinome savo įsipareigojimus ir jeigu matome ir jaučiame, kad mes būsime išgirsti, kad mūsų perduodama informacija ir energija bus priimta – mes ateiname pokalbiui. Šiuo atveju, labiau, energetiniam darbui. Kiekvienas žmogus yra pajėgus bendrauti su Pakylėtaisiais Valdovais, tai jų prigimtyje. Bet Žemės erdvė yra apgaubta sunkios energetikos, todėl atrasti ryšį ir jį palaikyti, iš tiesų yra labai sudėtinga. Mes, Pakylėtieji Valdovai, džiaugiamės naujomis galimybėmis bendrauti su žmonėmis. Kad šis bendravimas palengvėtų, reikalingas labai didelis įdirbis kiekvieno žmogaus. Ačiū visiems, kurie priima mūsų informaciją ir ją pritaiko savo gyvensenoje.

Šiandieną įvyko labai rimtas procesas. Tavo subtilusis kūnas buvo pakviestas į energetinį lygmenį, kuriame formuojama materiali išraiška sąmoningos gyvybės. Tu matei siluetus. Matei mane, tik nepažinai, nes mes dar nebuvome iki šiol susitikę. Bet šiandieną buvo ta diena, kai buvo sušaukta „asamblėja“ didžiųjų mąstytojų. Ir jie nusileido iš aukštesnio energetinio lygmens.

Aš, Serapis Bėjus, esu vienas iš tos „asamblėjos“ narių, todėl turėjau teisę pakviesti tave ir dar keletą sąmoningų būtybių (ne vien iš Žemės erdvės) į pokalbį. Į pokalbį apie sąmoningos gyvybės vystymosi eigą Visatos atžvilgiu. Pasitikėjimas ir palaikymas – šie žodžiai buvo įvardyti, svarstant Visatos vystymosi eigą. Pasitikėjimas ir palaikymas skirtingų civilizacijų, skirtingų sąmoningumo išraiškų.

Norint bendrauti plačiojoje erdvėje, reikalinga vidinė švara. Žmogaus vystymasis priklauso nuo jo siekių ir nuo jo energetinės aplinkos. Aplinką įtakoja egregorai, įtakoja kolektyvinė sąmonė, įtakoja praeities atmintis ir daugelis kitų dalykų. Juos išspręsti vienam pačiam žmogui darosi per sunku. „Galingieji“ – taip juos pavadinkime – tau suteikė Tiesos kardą. Deginantį, ugninį kardą. Ugninis kardas suteiks galimybę apvalyti negatyvumą, tvyrantį aplink Žemę ir negatyvumą, esantį žmogaus viduje. Erdvę apvalyti lengviau. Apvalyti žmogaus subtilųjį pasaulį daug sunkiau. Į jį atsinešate išgyvenimus iš pačių įvairiausių laikotarpių. Ten negatyvumo informacijos, išgyvenimų yra tiek daug ir daug iš jų nereikalingos, kad neliko nieko kito, kaip įsikišti – nuleisti ugninį kardą į tavo erdvę. Tavo esybė, kartu su tavo žemiškuoju įsikūnijimu, prisiėmė atsakomybę už tinkamą šio kardo panaudojimą. Prieš ugninį kardą, žmogaus laisva valia bejėgė. Ugninis kardas Dievo dovana esybei. Dievo dovana įsikūnijimui. Žmogus, valdomas savojo ego šios dovanos niekada neįvertins. Nes ji nesusieta su ego, su žmogaus sukurtu savarankiškumu ar susireikšminimu. Tai dieviškos energijos sankaupa. Galinga. Ir kai šis kardas bus ištrauktas, kiekvienas turės nulenkti galvą prieš jį. Tai paženklinimas, kad to žmogaus subtilieji kūnai pasiruošę apsivalyti ir negrįžtamai keisti savo mąstymo poziciją, negrįžtamai formuoti kitokį gyvenimą. Ugninis kardas bus ištraukiamas tada, kai žmogaus energetika bus apvalyta, o sąmoningumas pasiruošęs priimti naują informaciją.

Ugninis kardas tai ypatinga dovana žmonijai. Ir jis įteikiamas į švarias rankas. Tavo esybė suprato naujus įsipareigojimus. Suprasi ir tu pati.

Aš, Serapis Bėjus, džiaugiuosi tavo pasirinkimu.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *