Andrijanas Hošė

Lūžio taškas

Andrijanas Hošė.

Aš atėjau pakalbėti aktualia tema – pažinimo tema. Kiekvienas žmogus stengiasi suprasti gyvenimo tiesas. Skaito daug literatūros, mąsto, diskutuoja. Tai puiku, bet nėra literatūros, kurioje būtų tiksliai aprašyta tai, ką atspindi Akašos kronikos – žmonijos ir visatos vystymosi eigą. Kasdien žmogus susiduria su klausimu ar teisingai suvokia pamokas? Kur jo vaizduotė, o kur tikrovė? Daug ką lemia ir vaizduotė. Vaizduotė – tai proto vaisius. Jis sudeda tai, ką žino, girdėjo, matė, pasitelkia truputi fantazijos – ir gaunasi  vaizduotės padarinys. Ir šis padarinys – tai iškreipta tiesa. Tai sukūrė žmogus savo protu ir visa tai galios tik jo iliuziniame pasaulyje. Galios turės tiek, kiek jam Dievas leis jaustis savarankišku, kol visai nenukryps į šoną. Vidinis pajautimas – tai tikrosios realybės pajautimas. Tu tiesiog žinai. Ir viskas. Be paaiškinimų, be vaizduotės, be įrodymų. Žinai ir viskas. Tas žinojimas yra paremtas Tiesos suvokimu. Siela, o juo labiau esybė – žino. Ir tą žinojimą ji perduoda savo įsikūnijimui. Tik nuo įsikūnijimo priklauso, priima jis tą informaciją ar nepriima. Jei sugeba priimti – tai jis tiesiog žino. Bėda, kad tas „žinojimas“ būna retas svečias pas žmones. Todėl lieka pasikliauti gaunama informacija iš šono. Todėl mes nuolat ir rašome. Nes su savo mokėjimu išgirsti vidinį balsą – nueitumėte visai į lankas. Mes jums rašome, diktuojame pažodžiui tai, kas lengviausiai įsiskverbia į jūsų suvokimą. Todėl nuolat kartojamės ir nuolat įvedame naujos informacijos.

Ateis laikas, kai žmogus pažins ne tik subtilųjį pasaulį, bet ir kitą materialųjį pasaulį, kitas civilizacijas. Teks užmegzti ryšį su jomis. Bet prieš tai jūs patys turite būti labai švarūs, tolerantiški ir drąsūs. Susidurti su nežinomybe nėra paprasta. Bet yra numatyta Žemės žmonių bendradarbiavimas su kitų civilizacijų gyvybe. Kol kas tai nebus tiesioginis bendravimas. Pradėkite nuo bendravimo subtiliajame pasaulyje. Kitą materiją atskirsite nuo skleidžiamų virpesių panašumo į žmogaus skleidžiamus virpesius.

Dar yra numatytos kelionės į Hermistiką. Erdę, kurioje formuojasi jūsų esybės. Tai labai subtili vieta. Pasiruošimas įeiti į tą erdvę turi būti atliktas kruopščiai. Gali sudegti, ten eidamas su neparuoštu sąmoningumu. Tiesa, pati esybė neleis tokio veiksmo. Bet, jeigu teks tai padaryti, jūs grįšite pasikeitę. Labai pasikeitę. Vertybės įgaus kitokią formą, kitokį pobūdį. Kad ir kaip dabar keičiate savo požiūrį į savo vertybes, vis tiek jos atitinka kolektyvinės sąmonės standartus. Jei tai nors kažkiek atitinka dieviškumo standartus, tai puiku. Bet Hermistikoje jūs pajusite kitokią būseną, suprasite savojo gyvenimo tikrąją svarbą. Todėl ir vertybės formuosis kitokios.

Tu esi lūžio taške, todėl ir sveikata „lūžo“. Vienas suvokimo momentas pasiekė kritinį momentą ir įvyko lūžis. Energetinis. Tai nusėsta skausmu į kūną. Kai tai praeis, prasidės nauji procesai. Todėl, jei jau sergi, tai ir ilsėkis. O jei nusprendei žengti toliau, nepamiršk, kad turi žengti su visa jėga pirmyn. Su atviru mąstymu, su tvirtu pasiryžimu priimti pokyčius. Tu truputi pavargai, kažkur giliai viduje pavargai. Bet neleisk tam nuovargiui užvaldyti tavęs. Tu gali žengti toliau. Tu turi daug draugų. Hermistikoje pirmiausia susitiksi su savo Mokytojais, Pakylėtaisiais Valdovais ir kitais tarpžvaigždiniais mokytojais. Tu priimsi tą erdvę per savo suvokimą, bet ne per savo energetiką. Ji dar per silpna. Todėl prašysime tavo sąmoningumą griežtai prižiūrėti sielai. Gali būti suaktyvinti visi įsikūnijimai, kad suvoktum aplinką platesniu horizontu. Mes kalbame apie sudėtingus momentus. Bet kalbame ir norime, kad skaitytojai tą informaciją priimtų į save. Tegu, kaip fantaziją. Bet tai yra informacija ir ji pralaužia sąmonės blokus. Ir kitą kartą informaciją priimsite kaip visiškai teisingą ir be mistikos. Laiškų rašymas viešumoje tam ir skirtas, kad per kito žmogaus išgyvenimus įeitumėte į kitą pasaulį, kad susipažintumėte su to žmogaus potyriais ir kai ateis momentas, jūs prisimintumėte: aš apie tai skaičiau. Vadinasi tai iš tiesų tiesa. Šį rezultatą kol kas ir tenorime pasiekti su skaitytojais. O tie, su kuriais dirbame tiesiogiai „on line“, tai jų potyriai bus stiprūs ir aprašomi.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *