Be kategorijos

Įsipareigojimai

Dvylikos Pakylėtųjų Valdovų įžengimas į jūsų erdvę įpareigoja jus labai rimtai priimti naujų pokyčių bangą. Įsitvirtinimas tos jėgos reikalaus visų pastangų: suvokimo, pajautimo, išraiškos. Labai svarbu – išraiška. Tai, ką suvoksite, ką pažinsite, su kuo susigyvensite – visa tai reikalinga išreikšti materialiame gyvenime. Kiekvienas žmogus turi savitą išraiškos galimybę, todėl vienam su kitu savęs lyginti nereikėtų. Jūs tarpusavyje panašūs tik tiek, kad einate bendru keliu ir išgyvenimai, „laužymai“ gali būti panašūs, nes jūs gyvenate vienodoje sistemoje tiek religijos, tiek kultūros, ekonomikos atžvilgiu.

Kiekvienas iš Pakylėtųjų Valdovų „susiranda“ žmogų su kuriuo ir per kurį galėtų tinkamai dirbti. Tai nereiškia, kad jums nieko nereikės dirbti, tik laukti, kol energija pratekės ir darysite stebuklus. Tikrai – ne. Pagrindinis darbas susietas su jūsų, kaip žmogaus sąmoningumo praplėtimu. Turėsite išmokti išjausti naujus potyrius, juos įsisąmoninti ir suvokti tų potyrių galią, tikslą, reikalingumą visai žmonijai. Niekas neduodama vardan vieno žmogaus. Nėra asmeninės naudos. Yra asmeninis darbas vardan bendro pokyčio. Kiekvienas turi įnešti savo indėlį į naujos Visatos kūrimo eigą. Kiekvienas įsikūnijimas turi savo reikšmę, savo įtaką, savo galią. Todėl labai svarbu yra kiekvienas žmogus. Dirbama su kiekvienu konkrečiai, bet dėl bendro siekio. Ir jeigu tu, kaip asmenybė, nesugebėsi tinkamai išreikšti duodamos jėgos, būsi patrauktas iš „rato“. Karma susiformuos tokia, kad nebespėsi mokytis, nes turėsi ją atidirbinėti. Ego suvaldyti šiame kelyje privalote. Visados, net ir netikėtose smulkmenose. Jūs nesate vienas ir atsakingas tik už save. Atsakai ir už save, ir už aplinkinius ir už Žemės ateitį. Supratote, Pakylėtųjų Valdovų įžengimas į jūsų erdvę suteikia jėgos, suteikia palaikymo, žinojimo. Bet veikti turėsite jūs patys. Turėsite derinti savo suvokimo spragas, turėsite suvaldyti ego, apvalyti nuolat iškylančius karminius rūpesčius. Jūsų gyvenimas įgauna pagreitį. Tai nebėra tiesiog gyvenimas. Dirbi, kuri, kažko sieki, kažką prisidirbi, atidirbi. Ne, jūsų gyvenimas įgauna pagreitį. Pakylėtųjų Valdovų energija išjudino jūsų blokus. Jei nesugebėsite savęs stebėti, gali kilti minčių ir gyvenimo chaosas. Gyvenimas įgauna naują tempą, naujus įsipareigojimus. Tenka labiau stebėti savo vidinį balsą, labiau leisti jam pasireikšti. Negalite stabdyti jėgos, jeigu ji per jus ateina. Jeigu energija mato ir suvokia, kad vardan bendro siekio jums galima perduoti daugiau įsipareigojimų, vadinasi jūs savo asmeninį gyvenimą laikysite tik kaip galimybe išgyventi. Visa kita nebeturi prasmės. Išorinės veiklos siekiai nebegali užvaldyti minčių ir energijos. Per jus eina Pakylėtųjų Valdovų energija. Vadinasi įgaunate įsipareigojimus juos suprasti, išgirsti ir juos išreikšti. Tai rimtas darbas, nes jums tiesiogiai niekas nepasakys: daryk taip, mąstyk taip. Ne, čia jūsų darbas. Čia jūsų kūryba – jūsų sugebėjimas išjausti nematomą pasaulį, sugebėjimas prisitaikyti prie pojūčių ir pokyčių.

Su tavimi dirbama truputi kitaip. Kadangi esi atviras kanalas, tai galime suteikti pagalbą žmonėms, valant jų blokus, laužant įsitikinimus, keičiant vertybes. Vienu žodžiu, daug dirbame su kitu žmogumi tiesiog per tave. Tavo įsipareigojimai skiriasi, tarkim, nuo brolio. Jo jėga – jo mintis. Minties įėjimas į kitą erdvę, naujos minties formavimas. Laužymas ne tik savo blokų, bet ir bendros erdvės blokų. Suformavus naują mintį, ji pakelia kartelę ligi kur gali pratekėti energija – žmogaus sąmoningumo energiją. Mes keliame tau vibracijas seansų metu. Brolis pats su minties galia turi pakelti vibracijas į atitinkamą lygmenį. Kiti žmonės su sugebėjimu išreikšti meilę – pakelia vibracijas, kartu pakelia ir savo sąmoningumą į aukštesnį lygmenį. Tu tiesiog įeini į tuos lygmenis. Laužai energetinius blokus sau ir kitiems. Darbo specifika kitokia. Sakysi lengvesnė – tikrai ne. Tu daug savo blokų ir įsitikinimų pralaužei. Todėl sėkmingai įgyvendini savo įsipareigojimus. Nors, žinoma, jie ryškiai didės. Bet šiandieną kalbame apie kiekvieno žmogaus skirtingumą. Apie jų skirtingą paskirtį, apie individualų darbą vardan bendro siekio. Kiekvienas asmeninis pasiekimas suvirpina užsistovėjusią erdvę. Todėl suvokite  – kiekvienas turite dirbti su savimi. Ir kiekvieno nors ir mažiausias pasiekimas prieš save, prieš savąjį ego – didelis pasiekimas žmonijos atžvilgiu. Dirbkite su savimi individualiai. Negali būti kažkieno kelio pakartojimas. Jūs turite savo išgyvenimų bagažą, savo karmą, savo įsipareigojimus. Jūsų darbas tai suvokti ir pastebėti už ką iš tikrųjų esi pats atsakingas. Tai negali būti kolektyvinis darbas. Jūs galite jungtis į kolektyvą, sustiprinti savo energiją, bet darbas turi būti labai individualus. Labai. Tik taip galima sukurti kuriančiąją energiją. Per individualų darbą su savimi. Ne su kitais. Su savimi.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *