Vienatinio Esatis

Raktiniai žodžiai

Vienatinio Esatis.

Pasaulis žengia keliu, kurį nurodė Didžioji Išmintis. Kiekviena gyvybė, atėjus laikui, pakeičia savo vystymosi eigą, kai kada net kryptį. Nes ne tai yra svarbu, ką sukuria gyvybė, šiuo atveju žmogus, o tai, kiek tai atitinka Didįjį kelią. Kelią, einantį per suvokimo lygmenis, per šviesos srautus. Kelią, einantį per Meilę ir Išmintį. Vis pakartojame šiuos žodžius, nes daugelis žodžių junginių turi rimtą reikšmę. Ne vien prasmės atžvilgiu, bet ir kodiniu energetiniu užtaisu.

Meilė ir Išmintis – visados pabrėžiame, kai kalbame apie žmogaus sugebėjimą pasirinkti vertybes ir pasirinkti teisingus gyvenimo sprendimus.

Tikėjimas ir Pasitikėjimas – kai žmogus žengia į jam nežinomą subtilųjį pasaulį, į naująją erdvę, kurioje jis turi išmokti jaustis taip pat gerai ir saugiai, kaip šiltuose namuose.

Žmogus žmogui draugas – pagrindinė bendravimo tiesa. Be šios tiesos įsileidimo į širdį, negali žengti ne tik į subtilųjį pasaulį, bet ir per savo pasaulį keliausi blogai.

Todėl įsidėmėkite šiuos junginius. Kai nuklystate nuo kelio, kai neberandate tiesos, nebesuvokiate, kas teisinga, prisiminkite šiuos paprastus, bet kartu labai galingus žodžių junginius: Meilė ir Išmintis, Tikėjimas ir Pasitikėjimas, žmogus žmogui draugas. Šiems žodžiams suprasti nereikalingi dideli mokslai, gilūs ieškojimai. Jie paprasti. Bet Tiesa tuo ir pasižymi – paprastumu. Kasdien duodame informaciją, kuri jus veda pažinimo link. Pažinimo savęs, pažinimo žmogaus, kaip struktūros, aplinkinio pasaulio pažinimo. Jums atsiveria nauji pažinimo horizontai. Jums nebereikia tyrinėti kosmoso, gamtos, žmogaus fizinio pasaulio. Nes tai, kas taip materialu, jau pažinta. Tik smulkmenos liko nepažintos šioje srityje. Bet vidiniai horizontai dabar tik veriasi. Dabar jūs įsisąmoninate, kad vidinis pasaulis yra begalinis, kad jis turi paslapčių. Šios paslaptys veriasi ir viskas būtų gerai, jeigu su gaunama teorija nekistų tai, kas buvo stabilu ir aišku. Suvokimas veriasi, o pasaulio struktūra kinta ir kinta sparčiai. Jūs tik apčiuopiate, kad galima viename pasaulyje labai sėkmingai gyventi tarsi atskirose paralelėse. Pakeli vibracijas ir nebesutinki tų, kurie labiau prisitaikę prie žemų vibracijų. Tas pasaulis ir toliau egzistuoja, bet tavęs jame jau nebėra. Ir juo labiau keisis tavo (ir tavo draugų) vibracijos, tuo labiau atsidursite tarsi kitame pasaulyje. Nors Saulė švies ta pati, nors gatvės bus tos pačios, jūs prasilenksite su tais žmonėmis, su kuriais nereikia susitikti, net nepastebėdami, kad jie buvo šalia. Dėmesys ir suvokimas koncentruosis kitaip. Net nesistebėkite, kad kažko nepastebėsite, kad kažkas vyksta, o tai jūsų neliečia – jūs prasilenkiate paralelėje. Prasilenkiate vibracijų lygmenyje, nors fiziniame plane kartu egzistuojate.

Nebelyginkite senojo gyvenimo su naujai atsiveriančiu. Šioje Žemėje, tarp tų pačių žmonių, jūs išeisite į kitą lygmenį. Jūs, žmonės, pradėsite gyventi skirtingose paralelėse. Jūsų gyvenimo erdvė tarsi elipsė, jungsis su kita gyvenimo erdve, bet prasilenksite neužgaudami viens kito. Įsivaizduokite dvi lygiagretes linijas. Erdvė ta pati, tik vieni gyvens pagal vieną liniją, kiti pagal kitą. Ir čia nebereikia įrodinėti savo tiesų. Jos visiškai nesutampa tarpusavyje. Jūs nebenorėsite gyventi kaip visi, kiti manys, kad esate atitolę nuo realybės, bet abu būsite teisūs. Nes kiekvienas gyvena ne tik savoje iliuzijoje, bet ir savoje realybėje.

Būkite švarūs, kelkite savo vibracijas ir jūsų realybėje atsiras vis daugiau gyventojų. O atėjus laikui, ši realybė turėtų tapti dominuojanti. Sakome, turėtų tapti, bet matydami, koks tai sunkus jums procesas, nes nedrįstame sakyti, kad tai greitai ir bus. Bet būtent šis rezultatas ir yra siektinas. Šiame gyvenime, šiame įsikūnijime pakelti savo sąmoningumą ir vibracijas, kad galėtumėte suformuoti paralelinę realybę, kuri iš tikrųjų yra labai reali. Ir šioje paralelinėje realybėje egzistuos naujos vertybės. Jūsų raktiniai žodžiai imami už egzistavimo pagrindą. Naujoje realybėje atsiras naujų kodinių žodžių junginių, tik reikia, kad jūsų sąmoningumas taip pakiltų, kad pajėgtų tuos žodžius suprasti. Paralelinė realybė – tai nauja erdvė. Nauja ateitis. Ateitis, kuri jau atėjo. Tik jūsų suvokimo ribotumas neleidžia į tą ateitį įeiti ir joje gyventi. Bet jums sekasi įtvirtinti naujas žinias ir jūs sėkmingai einate pažinimo keliu. Noriu visiems pasakyti, ypač skaitytojams, esantiems kitose šalyse: Tikėkite ir Pasitikėkite ne tik šiais žodžiais, bet ir savimi. Net vienas lauke karys turi galią. Šiuo atveju, labai stiprią galią. Jeigu jūs manote, kad esate aplinkoje vieni ir jums neįmanoma sukurti paralelinę realybę – klystate. Tik pradėkite kelti savo sąmoningumą ir pastebėsite, kaip jūsų erdvė keičiasi. Atsiranda kiti žmonės, kitos situacijos, atsiranda bendraminčių. Jūs vieni tol, kol tuo tikite. O kai pasiryšite eiti pažinimo keliu, jūs pradėsite pasitikėti savimi ir suskursite erdvę, paralelinę erdvę. Ir tai yra labai svarbu. Nes jūs, kaip Saulės spinduliai, sušildysite aplinkinius ir leisite jiems pažinti kitokį pasaulį. Nereikia net aiškinti tiesų, pakanka pačiam gyventi pagal šias tiesas ir pasaulis keisis.

Tavo gyvenimas keisis iš esmės. Keisis darbas, keisis aplinka. Turėsi daug žmonių, turėsi labai atsakingai priimti laiškus. Tinklapis prasiplės, atsiras platesnis išėjimas į pasaulį. Turėsi prisiimti atsakomybę už kiekvieną ištartą  ir parašytą žodį. Ne tiek atsakomybę, kiek tvirtumą, ryžtą. Turėsi tiek pasitikėti kiekviena gaunama informacija, kad nedrįstum net suabejoti ir neleisti tuo suabejoti kitam. Abejonės nebegalės būti jokios. Kiekvienas žodis – „šventas reikalas.“ Net jei tu tos tiesos ir nesupranti. Jei tau kažkas neaišku, tu turi pasakyti: tai Visatos informacija. Ji tik ateina per mane ir nereikalaukite, kad viską aš žinočiau. Aš mokausi ir tuo didžiuojuosi. Ir jūs mokykitės kartu su manimi.

Viskas, etapas baigėsi, prasideda kitas etapas. Ne veltui Hasėjas sakė, kad traukiasi. Jis traukiasi, nes keisis Mokytojai. Ir tu juos turėsi priimti taip pat nuoširdžiai, kaip Alchėją, Bernardiną, Hasėją ir kitus buvusius pagalbininkus. Keičiasi tavo gyvenimo situacija. Bet viskas tam, kad pradėtum naują kelią. Stebėk įvykius ir derinkis prie aplinkos. Turi drąsiai visko atsisakyti, kad galėtum pradėti naują etapą. Iš esmės naują savo gyvenimo etapą. Jis bus 360 laipsnių kampu pasikeitęs. Sėkmės tau. Nuo šiol tu mūsų tiesioginė pasiuntinė. Supranti, situacija keičiasi. Mes link to ėjome, bet dabar jau įgyvendiname naują planą. Privalai neabejoti šiuo keliu ir privalai juo eiti taip, kaip nurodysime.

Aš, Vienatinio Esatis, prašau visų Pakylėtųjų Valdovų priimti M į savo mokines, palaiminti ją ir pripažinti ją šios Žemės pasiuntine.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *