Hermis Trismegistas, Hilarionas

Vibracijų jėga nepakelsime

Sveika, čia Hilarionas.

Aš pasveikinu tave ir tavo artimuosius su praėjusiu lygiadieniu. Kai į Žemę atėjo Naujos epochos banga, teko sukviesti daug žmonių švęsti šią šventę. Ne tik jūsų grupę. Ir buvo aišku, kiek iš tikrųjų žmonės priima mūsų energiją, kiek pasiruošę ją priimti fiziškai ir psichologiškai. Vienetai tam pasiruošę. Tik vienetai, kurie gali energiją priimti ir išskleisti. Mes pamatėme žmonių pastangas. Negaliu sakyti, kad jų nėra. Bet neturėtų jos būti vienadienės: atėjo šventė – atsiveriu gerai energijai ir toliau gyvenu, kaip nieko nebuvę. Bet džiaugiamės ir už tas pastangas. Yra viltis, kad tas laikotarpis, kai subtilusis pasaulis galės gražiai nusileisti iki Žemės lygmens, tikrai ateis. Bet ne greitai. Mes pasiruošę, kad ir šią akimirką. Bet rezultatas būtų skaudus – dalis žmonių išprotėtų, kitai daliai sustotų širdis. Kam to reikia? Nei mums, nei žmogui. Todėl mes ir toliau dirbsime dviem frontais. Procesas kaip vyko, taip ir vyks. Aukštų bangų energetika leisis į Žemę. Pamažu judins užsistovėjusius blokus, tiek kolektyvinėje sąmonėje, tiek žmonių širdyse ir prote. Ir čia kiekvienas žmogus vystysis savo pajėgumu, savo linkme. Tik truputėlį bus vis pastūmėjamas aiškintis kas su juo darosi. Nes vidinio pasaulio epocha rodys savo rezultatus. Žmonės kels klausimus, ieškos atsakymų. Bus tam tikra sumaištis. Ir tas periodas bus sunkus. Persilaužti ir pakeisti mąstymą ir gyvenseną nuo išorinės veiklos į vidinę – labai sudėtingas procesas. Mes galėjome padėti šį laikotarpį peržengti truputėli lengviau. Įvyko Saulės užtemimas – judinosi blokai, lygiadienis – kai buvo nuleidžiama papildoma energija. Galėjo žmonės apsivalyti ir sustiprėti. Bet, deja, nei širdis, nei suvokimas, nei fizinis protas to neatlaikė ir nepriėmė. Ir ne vien apie tavo grupę kalbu, apie daugumą, šventusių lygiadienį. Kodėl dirbome su tais, kurie  šventė lygiadienį? Nes jie turėjo ketinimą keistis. Iš tiesų, rezultatas nei nuliūdino, nei papiktino. Jis buvo aiškus. Tik norėjosi, kad tu suvoktum, kaip sunku mums dirbti su žmonėmis. Tiesiog neįmanoma sukelti vibracijų jų energetikoje. Ypač dirbant masei žmonių. Jų energetiniai lygmenys labai skirtingi. Ir vienas prilaiko kitą.  Niekaip nepramuši ir nepakelsi jų vibracijų. Tada mėginome tiesiog „jėga“ nuleisti energiją. Ir kas išėjo? Žmonės neatlaikė. Nepasiruošusiems negalima stipriai kelti vibracijų. Noras ir ketinimas buvo didelis, o vidinės švaros ir harmonijos pritrūko. Mes negalime jėga pakelti jūsų vibracijų, tad ir kaip norėtume žmogui padėti – be jo valios pastangų mes negalime jam padėti. Ir nereikia ieškoti problemų toli savo praeityje ar kituose įsikūnijimuose. Pirmiausia, atraskite ir  susipažinkite su savuoju ego. Suvokite jo keliamus reikalavimus jūsų gyvenimui. Mokėkite jį suvaldyti. Neužtenka pokyčiui vien gražaus noro ir širdies, reikalingas ir suvokimas. Reikalingas atsisakymas tam tikrų prisirišimų.

Naujoji epocha atėjo. Sveikinu visus į ją įžengusius.

Sveika, čia Hermis Trismegistas

Sveiki sulaukę Naujojo Amžiaus pradžios. Pradžia visados suteikia vilčių. Todėl linkiu, kad jūsų siekiai ir viltys atitiktų dieviškąjį planą ir jūs galėtumėte sėkmingai įgyvendinti savo uždavinius savojoje Žemėje ir savo nuostabiame kūne. Nuostabiame kūne? Taip, nes jis puikiai funkcionuoja ir sugeba savo ląstelių darbą nuolat priderinti prie kintančių vibracijų. Pažiūrėkite į geriantį ir gyvenimu nesidžiaugiantį žmogų – jo veidas pajuodęs ir susenęs. Pažiūrėkite į senyvą močiutę, kuri skleidžia šilumą ir meilę – veidas giedras, švytintis ir nesvarbu jame esančios raukšlės. Kūnas atspindi tai, ką galvoji, ko sieki ir kaip iš tikrųjų gyveni. Tvirto žmogaus kūnas simbolizuoja geras mintis, teisingą požiūrį į gyvenimą. Niuansų gali būti įvairių, jūs tą žmogų galite vertinti kaip norite, bet jis amžinybės atžvilgiu gyvena teisingai. Artimiausias dalykas, kuris gali parodyti jums kas jūsų viduje – tai ir yra jūsų kūnas, jūsų akys. Nereikia net gyvenimo aplinkybių sekti. Žinoma, kūnas gali pakeisti išvaizdą ir dėl tam tikrų įvykių, įvykusių per dieną, bet tai laikini pokyčiai. Ne į juos atkreipiame dėmesį, o į užgesusias akis, į tamsų ir niūrų veidą, į stuburo ar sąnarių skausmus. Pirmiausia apie jūsų tikrąją būklę informuoja jūsų kūnas. Pokyčiams pastebėti nereikalingi net rimti psichologiniai apmąstymai. Yra daug paprastų dalykų, kurie jus saugo ir parodo kur link einate.

Mes taip norime, kad galėtume pasiekti jūsų širdis ir protus. Bet, žinome, tai ateis atitinkamu laiku. Lieka pasidžiaugti jūsų ketinimų galia, jūsų siekiais pažinti Meilę ir Išmintį. Šiuo metu daug dėmesio skyrėme į jūsų minčių pokytį, į įsipareigojimus, į vidinio pasaulio atsivėrimą. Nes per jį atsiveria vartai į naują pažinimą, į naują gyvenimą. Labai daug nuostabių dalykų suvoks ir pajus žmogus, pradedantis gyvenimą naujojoje epochoje. Čia, iš tikrųjų, vyrauja kitos taisyklės. Ir bendravimas mūsų čia vyks daug glaudesnis nei iki šiol. Ir ne tik informaciją perduodant, o tiesiog padedant formuoti tinkamas gyvenimo sąlygas, kurios padėtų jums atsiskleisti ir pakeisti požiūrį į seną gyvenimo stilių. Jums reikia visiškai atsiverti Dievo Meilei ir Išminčiai. Ir pajusite, kad gyvenimas formuojasi visai kitaip, nei planavote, nei siekėte. Bet jis formuosis daug nuostabiau ir įdomiau, nei tikitės. Jūs patys negalite suformuoti tinkamos ateities, nes jūsų patirtis yra daugeliu požiūriu, nebe naudinga. O kaip formuoti ateitį, jeigu jūsų karma neleidžia jos tinkamai formuoti? O tam ir prasidėjo nauja epocha. Kad jūsų karminiai dalykai daug greičiau išsispręstų ir galėtumėte gyventi pagal Dievo planą. Jums suteikiamos naujos jėgos, naujos galimybės. Jus jas pajusite, kai tik priimsite į širdį informaciją, kad reikia pasitikėti Dievu ir aukštų vibracijų sąmoningomis struktūromis, tame tarpe ir Pakylėtaisiais Valdovais. Jie labiausiai atitinka dabartinio žmogaus mentalitetą, todėl lengviausiai perduoda informaciją pagal Žemės kodą. Bet žinokite, yra dar aukštesnių energijų ir jos tikrai kontaktuos su žmogumi. Energetinė įkrova bus dar stipresnė. Ir, žinoma, potyriai bus dar įdomesni. Ko mes siekiame? Kad žmogus pažintų save ir Visatą. Suvoktų savo gyvenimo dėsnius bendrojoje erdvėje. Ateina laikas susivokti, kad gyvenate ne vieni šiame pasaulyje ir kad jūsų sprendimai negali būti vienadieniai.

Su Meile, Hermis Trismegistas

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *