Sanat Kumara

Naujo kelio horizontai

   Atėjau pasisveikinti su žmonėmis ir palinkėti jiems susikaupimo ir ryžto, pradedant gyvenimą naujojoje epochoje. Gyvenimas šioje epochoje skirsis nuo praeities epochų, todėl nebereikia laikytis seniai įsitvirtinusių tiesų ir gyvenimo principų. Gyvenimo idėja keičiasi. Daugelis metų buvo skirta tam, kad žmogus fiziologiškai ir psichologiškai subręstų. Kad jis kurtų savo išorinėje veikloje, kad pažintų materialųjį pasaulį, kad suvoktų savo vietą šiame pasaulyje.

Kaip jums sekėsi, jūs puikiai matote. Vieni tai laikote pergale, kiti pralaimėjimu. Bet buvo tokia vystymosi eiga ir žmogus ėjo tuo keliu. Šiandieną to kelio struktūra keičiasi. Ne tik kryptis, bet ir struktūra. Jūs, vystydamiesi Žemėje, iš pradžių ėjote paprastu lauko keliuku. Vėliau, pasitelkdami savo žinias, suformavote šį kelią lengvą ir patogų – greitkelį. Su sustatytais ženklais kaip elgtis šiame kelyje, kad būtumėte saugūs. Tokia suformuota materija, toks buvo žmogaus kelias. O dabar jis keičiasi. Autostrados nebelieka. Nebelieka net lauko keliuko. Atsiveria horizontai be jokių ženklų ir eini, kur nori. Visur iliuzija. Žmogus jaučiasi nesaugus, nes nebėra ženklų, nebėra net suvokimo, kas jų laukia tame lygiame horizonte. Niekas to nežino. Horizontas tarsi yra – tarsi jo nėra. Ir tik nuo žmogaus minčių ir jausmų priklauso, ką tame horizonte pamatysi. Gali pasinerti į aiškų ir nuostabų gyvenimą, gali ir ilgai klaidžioti nieko nematydamas.

Šis kelias – tai vidinio pasaulio kelias. Kokį susiformuosi, tokį ir turėsi. Ir tai nepriklauso nuo tiesioginių sąmoningumo pastangų. Daugiau įtakos turės tai, kas jūsų viduje nelabai apčiuopiama. Tai, kas yra jūsų vadinamojoje pasąmonėje, jūsų paslėptuose pasirinkimuose, įpročiuose, vertybėse. Vidinio pasaulio erdvė – tai tik tavo erdvė. Joje nieko nėra svetimo. Tai gali būti tik neatpažinta ir neįsisąmoninta. Ši erdvė šiuo metu yra apvaloma. Jums duodamas tuščias lapas. Jūsų horizontai visų yra švarūs ir laisvi. Galite kurti ką tik norite. Jūs įėjote į naują etapą, naują epochą. Vadinasi, viskas prasideda naujai. Jums, žmonėms. Pasaulis kaip egzistavo pagal tam tikrus dėsnius, taip ir egzistuoja. Kaip Visagalis Dievas buvo Kūrėjas, taip ir lieka.

Žmogui suteikiama nauja galimybė. Žmogus pereina iš materijos į vidinio pasaulio erdvę. Etapas baigėsi, etapas prasideda. Tik šis laikas unikalus tuo, kad jūs visi gaunate vienodas galimybes. Visi turite naują pradžią. Jūs į tą etapą galite įžengti su senu savo bagažu ir jį vilkti kaip nereikalingą, bet saugumą suteikiantį turtą. Bet galite eiti ramiai, nieko nepasiėmę iš praeities ir pradėti formuoti gyvenimą tokį, kokį visados norėjote. Būkite drąsūs savo svajonėse, savo naujame pasaulyje. Jūs ne tik pradedate naują vidinio pasaulio pažinimo pradžią, bet ir fizinio pasaulio naują kryptį. Vidinis pasaulis turi didžiulę reikšmę žmogaus gyvenimui, bet fizinis vis tiek pasireikš materijoje. Jūs, vis tiek, gyvensite materijoje, tik turėsite prisiderinti prie naujų taisyklių. Tai, ką jaučiate, ką mąstote – materializuosis aplinkoje. Ir nebūtinai, konkrečiai. Jūs bijosite mirties – aplink daug kas mirs (bet ne jūs pats). Jūs tingėsite kurti – tai aplink jus bus tuščia ir nuobodi erdvė. Manysite, kad pasaulis tikrai neįdomus. Šiame gyvenimo etape labai išryškės „paraleliniai gyvenimai“. Žmonių paraleliniai gyvenimai. Toje pačioje erdvėje ir laike, vieni gyvens baimėje ir nelaimėje, o kiti jausis saugūs, mylimi ir kūrybingi. Toje pačioje erdvėje vyks abiejų gyvenimai, bet jie tarsi prasilenks. Nes prasilenks vibracijų lygmenys. Todėl turėsite labai rimtai atsižvelgti į esamą savo padėtį. Niekas jūsų nelaiko toje padėtyje. Tik jūs pats. Ir ne todėl, kad kažko nekeičiate savo aplinkoje, ar buityje, o todėl, kad jūs nekeičiate savo charakterio bruožų, nekeičiate savo pasirinkimų, savo įsitikinimų. Aplinka atspindi vidų. Ir tos aplinkos per jėgą nepakeisi. Gali pabėgti iš darbo, iš vietovės, bet situacijos kartosis tol, kol  nepasikeisi vidumi. Visas stebuklas užslėptas jūsų viduje. Suvokite savo charakterio bruožą, kuris traukia negatyvumą – pakeičiate tai ir aplinka pasikeis. Supraskite, aplink jus yra žmonės, kurie randa sąskambį su jūsų vidumi. Žemų arba aukštų vibracijų sąskambį.  Kai pakeisite savo mintis, savo pasirinkimus – aplinka iš karto pasikeis. Sakėme, pradėkite nuo smulkmenų. Pradėkite smulkmenose keisti savo požiūrį, savo elgesį, savo pasirinkimus. Aplinka keisis, švarės, atlaisvės.

Negalime atverti visų būsimų stebuklų, kurie jūsų laukia šioje naujoje epochoje, nes jūs nesate apsivalę savo erdvės, nesate atsivėrę naujiems įpročiams, naujam suvokimui. Visados sakome – Tiesą reikia pažinti. Ne sukurti, o pažinti. O pažinti galima tik siekiant to pažinimo, tik stengiantis atlaisvinti mintis ir požiūrį į savo gyvenimą. Kol laikysitės nuostatos, kad gyvenimas tik toks, koks jis yra – neatsiras vietos naujai informacijai įsitvirtinti. Jūs ją tiesiog atmesite. Neras sąskambio su jūsų vidumi ir žodžiai išnyks erdvėje. Tiesa liks nepažinta. Kam reikalinga pažinti Tiesą? Toks vystymosi kelias. Jūs negyvenate tik čia ir dabar savo buityje. Jūs gyvenate čia ir dabar bendrojoje erdvėje.

Šiandieną aš norėjau pakalbėti apie tai, kad suvoktumėte, prasideda naujas gyvenimo etapas. Jis palies visus: ir to norinčius, ir to nenorinčius ir tuos, kurie ignoruoja šias žinias. Visus. Ir tas švarus ir gražus naujo kelio horizontas greitai prisipildys jūsų vidinio pasaulio išraiškos. Ar ta išraiška patiks jums patiems? Žinant jūsų egoistiškumą, galiu pasakyti – nepatiks. Būsite nelaimingi, kaltinsite Dievą, kad jūsų nemyli ir t.t. Deja, mielieji, paskutinį kartą perspėju: jūs patys formuojate savo likimą. Jeigu nesutinkate priimti pagalbos – tai jau jūsų problema. Ir nekaltinkite Dievo žiaurumu ar nesupratingumu. Jis jums atveria pačias nuostabiausias galimybes. Jeigu jums per sunku suvaldyti savąjį ego – kaltinkite tik save. Šis laikas stebuklingas – visiems vienodai atviri visi horizontai. Visų jėgos vienodos, visų galimybės vienodos. Lieka tik jūsų pasirinkimas.

Šiandieną kalbėjau su visais, kuriems buvo įdomu išgirsti mano žodį, bet dar ne visi pasiruošę jį priimti į save.

Rytoj kalbėsiu tik su tais, kurie savo vidumi jau pasiruošę priimti naują informaciją. Kurie atvėrę savo širdį ir protą informacijai ir energijai priimti. Mes paaiškinsime, ką galite  matyti tame naujame horizonte ir kaip gyventi pilnavertį gyvenimą naujojoje epochoje, kad visiškai galėtumėte atskleisti Dievo valią savajame gyvenime.

Su Meile, Sanat Kumara

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *