Abraomas

Abraomas: Kiekviena diena stebuklas

Džiaugiuosi turėdamas galimybę perteikti žinią žmonėms. Kai kas, skaitydamas pirmuosius mano ar tarkime, Hermio Trismegisto, laiškus, pagalvojate: kažkas čia ne taip. Tokie „galingi“ protai, o rašo taip paprastai, tiesiog primityviai. Visiška tiesa. Šiandieną mes rašome labai paprastai ir primityviai todėl, kad mūsų „kontaktuotojas“ nėra pajėgus priimti visos energijos ir jėgos, kurią galėtume perduoti žmonijai. Bet mūsų kontaktuotojas yra tokio paties sąmoningumo, kaip dauguma žmonių. Kai kurių atžvilgiu, net aukštesnio sąmoningumo. Bet pripažįstame – labai riboto. Šiandieną mes galime perduoti informaciją tik tokią, kokią gali perduoti kontaktuotojas ir tik tokią, kokią jūs galite suvokti. Pamėgink duoti informaciją rimtesnėmis frazėmis – ir žinia lieka neišgirsta. O mes be galo džiaugiamės, kad jūs jau pradedate mus išgirsti, kad mes turime žmogų, galintį perduoti šias žinias. Tai yra labai sudėtinga. Pakylėtieji Valdovai yra „nutiesę“ tam tikrus energetinius takus į žmonių širdis. O mums tie keliai dar nauji. Mūsų energetinės dalelytės labai skiriasi, suderinamumas ypatingai mažas. Jeigu Pakylėtieji Valdovai gali „prakalbinti“ ir kitą žmogų, tai mums iki šiol to nepavykdavo. O dabar mes labai kantriai laukiame, kada galėsime atverti visas savo žinias ir visą energetinę galią žmogui. Aš, Abraomas ir Hermis Trismegistas ( ir dar būrys laukiančių savo laiko) laukiame su džiaugsmu ir nekantrumu kada gi galėsite priimti informaciją, kurią norime perduoti žmonėms. Ir ši informacija bus tokia stipri, kad laužys blokus daugeliui žmonių. Mes, Aukščiausios Valios vykdytojai, siekiame, kad Žemėje įsivyrautų suvokimas, kas yra Dieviškoji energija, kaip ja pasipildyti, kaip praplėsti jos kanalus ir kaip ją panaudoti Žemės gyvenime.

Mes ateiname su jėga. Būkite atsargūs, kurie nepasitikite mūsų žodžiu. Supraskite, kai mūsų kontaktuotoja sustiprės ir galės priimti tai, ką norime perduoti – sunku bus tiems, kurie bus šalia ir nepasiruošę priimti šios energijos. Ji degins energetinius laukus. Ji valys žmogaus energetiką, Žemės energetiką. Einančios bangos skaldys negatyvumą, skaldys blokus. Ir jeigu tavasis negatyvumas jau susiformavęs į ligą – tai ta liga paaštrės. Chaosas tik prasideda. O vidinis pasaulis įgauna galią. Jeigu tu pasiduosi panikai ir baimei, tu atsiveri chaosui, kuris iš karto suformuos tavo gyvenamą aplinką panašią į chaosą.

Bet, jeigu tu nors mažais žingsneliai stebi save, keiti įpročius, apvalai savo energetiką – mūsų jėga tavęs nepražudys. Atvirkščiai – suteiks sparnus. Kaip niekada pasijusi laisvas, kūrybingas, sveikas, švytintis ir mylintis. Tau bus lengviau bendrauti su Dievu. Tu lengviau gausi informaciją, tu jausi begalinę globą ir meilę aukščiausiųjų jėgų. Tu džiaugsies kiekviena išgyventa akimirka. Potyriai bus daug stipresni, įdomesni ir gražesni nei iki šiol sugebėdavai patirti. Tavo kiekviena diena bus tarsi stebuklas. Nes tu gyvensi Meilėje ir Bendrume su Dievu. Tik mūsų galinga energetinė jėga gali atlaisvinti jūsų energetinius kanalus, kad galėtumėte pajusti tikrąją Meilę, tikrąjį gerumą ir švelnumą.

Mes nuleisime į Žemę galingą energetinę bangą, kuri atlaisvins kanalus ir pripildys jūsų esybes dieviškosios energijos. O esybė darys viską, kad įsikūnijimai priimtų tą žinią ir tą energiją. Ši banga leidžiasi pamažu, vis praplėsdama žmonių energetinius kanalus. Juk dirbame jau daugiau nei metai. Su žmogumi dirbame visados, pradedant nuo gimimo akimirkos. Tik šioje aplinkoje, kontaktuotojos aplinkoje, dirbame labai tikslingai ir su kitokia jėga. Labai stipria energetine jėga.

Nepamiršk, kiek tavyje yra Viešpats Maitrėjos energijos. Ji labai subtili. Bet per ją galime dirbti ir mes, ir dar rimtesnės energijos. 80 proc. energetikos leidžia mums į Žemę pasiųsti stipraus galingumo pliūpsnius, nesudeginant žmogaus materialaus kūno. Fizinis kūnas yra žemesniame energetiniame lygmenyje – todėl labai nepasižeis. Bet sąmoningumas turi prasiplėsti. Tai mūsų papildoma galimybė. Kontaktuotojo sąmoningumas mums suteikia naujas galimybes išraiškai materijoje. Mes, savo siunčiama energija atveriame jums papildomas galimybes, o kontaktuotojas atvirkščiai – savo sąmoningumo praplėtimu atveria mums naujas galimybes pasireikšti Žemės erdvėje.

Abraomas

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *