Blavatskaja

Žmogaus minties galia

Blavatskaja

Suprantama, tau sunku rašyti rusiškai. Bet aš norėčiau, kad šią informaciją į savo saitą įdėtum rusų kalba. Todėl, kad ši informacija turi būti suprantama taip, kaip aš ją pateiksiu. Jei tu sugebėsi tai padaryti, tai mes kalbėsimės su tavim apie tokius dalykus kaip visatos tiesa. Mes jau nebekalbam – visatos paslaptis. Paslaptis turi būti atskleista. Atskleista žmogiškajam supratimui. Aš nežinau tavo kalbos, todėl aš negaliu pati papasakoti visko taip, kad tai būtų teisinga.

Jei tu padarysi vertimo klaidą, tai nebus taip blogai, kaip galėtų būti, jei aš tau duočiau iškraipytą tiesą. Todėl reikia padaryti taip, kad būtų galima skaityti ir mano kalba, ir tavąja.

Pradedu iš naujo – labas mylimi skaitytojai. Aš noriu su jumis pakalbėti apie tai, koks gyvenimas visoje visatoje. Kartais žmonės klausinėja ar galima jiems suprasti, kas iš tikrųjų vyksta visatoje? Kiek jų yra? Koks protas vyrauja virš jų?  Aš viską pasakiau Slaptojoje Doktrinoje, bet tai buvo labai uždara, todėl, nes bijojome, kad žmonės ne taip supras, kaip iš tikrųjų yra. Todėl, kad vienas žodis pas jus reiškia ne visai tai kaip pas mus. Taip jūs galite neteisingai suprasti tiesą. Todėl ir aš kalbu savo kalba, kad tiktai mažiau būtų klaidų.

Visata – tai galingas pasaulis. Mes kalbėsime apie materialius pasaulius; jų yra labai daug. Mes kalbėsime apie nematerialius kiekvieno materialaus pasaulio pasaulius. Mes kalbėsime apie dievus ir jų pasaulių skirtumus. Kaip jie tarpusavyje susiję ir už ką jie atsako. Kaip jų veiksmai įtakoja žmogaus gyvenimą. Ir kas toks žmogus? Kodėl jam reikia žinoti daugiau, nei žino dabar. Tai reikalinga ne tik pačiam žmogui; tai reikalinga nematomų pasaulių vystymuisi.

Žmogus gali labai daug ką padaryti ne tik dėl Žemės vystymosi, bet ir dėl visatos – visos visatos pasaulių vystymuisi. Žmogus turi galimybę apgalvoti: kas, kam, kodėl? Šie apmąstymai daro korekcijas prote. Kalbame  ne apie kolektyvinę sąmonę. Tai protas, pagal kurio nurodymus gyvena visos visatos pasauliai. Yra Aukščiausias protas ir yra protas, kurį formuoja materialūs subjektai (pvz: žmogus). Šis protas duoda impulsus kitoms būtybėms ir šie impulsai gali būti netinkami (negeri). Šį protą formuoja visos materialios gyvybės formos; kartais jos formuoja klaidingą mintį. Ir tai formuoja iškraipytą tiesą. Mes matom, kad žmogus turi galimybę suprasti Dievo mintį ir teisingai formuoti savąją. Ir šią tiesą kiti pasauliai galėtų priimti. Gyvenimas neatsitrauktų nuo Tiesos.

Žmogus labai protingas subjektas. Jis gali išgelbėti daug pasaulių viena savo mintimi; žmogaus mintis turi jėgą. Kai Dievas formavo pasaulius, iš pradžių buvo mintis. Žmogus turi tą pačią galimybę – minties jėgą. Galų gale žmogui reikia išmokti formuoti teisingą mintį. Apie tai ir bus mūsų pokalbis.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *