Be kategorijos

Visatos Esmė

Я сегодня хочу поговорит о великой Сущности. Это Сила, которая имеет возможность не только контролировать, но и помочь ищущим истину. Не один Владика не будет говорить с тем, кто его не хочет слышать. Никогда и ни кто не обратит внимание на человека, которому не интересен наш мир, которому удобно и хорошо жить сейчас. Живет и не ломает голову, как «там» на самом деле есть.

Должно быть искренние поиски правдой. Искреннее желание понять, и искренний импульс послан на вселенную с информацией о поисках. Когда человек начинает мыслить, то с этим человеком начинается работа. Надо посмотреть, какая его карма, какое его преднадлежность, какие способности он принес в эту жизнь и на что он готов пойти. Тогда начинается работа. Когда я обращала внимание, что я могу передать информацию, я связалась с величайшей Силой и попросила согласие на то, что я могла с тобой работать. Это согласие было дано. Не каждому такое согласие даются. Сперва, надо быть уверенным, что мою информацию ты сможешь услышать и понять. Должно быть согласие между твоем энергетическим полем и моей посланной энергией. Как понимаешь, я не дохожу до тебя. Приходит только энергия. И всегда есть возможность, что кто то сделает коррекцию, пока информационная энергия дойдёт до твоего сознания. Когда владыки пришли к Блаватской, то было контактное общение. Не было возможности сделать ошибку. Теперь это возможность есть. Но я проверяю, как тебе удаются все написать по русскому, и какой перевод делаешь. Одна ошибка уже видна. Ты не поняла, что такое есть вселенская Истина.

Вселенская Истина – это всеобщая едина. (esatis) Истина – есть  все. Это не правда и не неправда. Это просто «есть все». Ты не можешь принимать истину как правду, потому, что ее ни как нельзя принимать. Истина просто «есть все». Ты должна не понять ее, не жить под ее приказами.

Тебе надо жить в ней. Не искать законы, а просто жить в ней. Истина – это есть  все. В ней есть и добро, и зло. Но надо понять, почему есть добро и почему – зло. Почему есть свет и почему есть темнота. Почему есть величайший Ум и почему есть человек. Истина – есть  все. Когда ты говоришь об истине, то тебе надо понять – что там  есть все, не только свет, добро и так далее. Человеческое понятие не разрешает понять целиком всю вселенскую структуру. Вы дуальное существо. Все делите: женщина – мужчина, добро – зло, темнота – свет. И вы все понимаете, различая все на две стороны. В истине этого нет. Есть единое. И не хотите понять истину по своим пониманием. Тогда, когда мы говорим об Истине, мы говорим о Едином. Всеобщее единое. Вы живете в очень материальном мире и все у вас очень конкретно и отдельно. Когда вибрации поднимается «этого плохого» будет меньше. Но он как был в структуре, так и будет. Только ваше сознание сможет отойти  от «этого плохого». Но для происхождения процесса, для происхождения жизни всегда есть зло и добро.  Иначе они будет действовать на жизнь человека, но они дает свой прогресс. Зло и добро символизируют  ваш выбор. Выбор между одного и другого.

В своей жизни вы всегда делаете выборы. И не всегда видно, которая сторона хорошая, которая плохая. Но выборы делаете. Выборы всегда будете делать. Такой прогресс. Я тоже делала выбор – говорить с вами. Сколько это хорошо или плохо я не обсуждаю. Я сделала выбор, и будем смотреть – это поможет для всеобщего прогресса или не поможет. Величайшие силы всегда делает выборы кем и как работать, всегда есть возможность ошибаться и снова думает, как лучше выразить энергию бога. Это самый главный выбор, как лучше выразить энергию бога. И этот выбор всегда стоит перед вами не смотря на то, на каком вибрационном уровне вы будите жить.

Aš šiandieną noriu pakalbėti apie Didžiąją Esybę. Tai jėga, kuri turi galimybę ne tik kontroliuoti, bet ir padėti ieškantiems tiesos. Nei vienas Valdovas nekalbės su tais, kurie nenori jo girdėti. Niekas niekados neatkreips dėmesio į žmogų, kuriam neįdomus mūsų pasaulis, kuriam patogu ir gera gyventi tik dabar. Gyvena ir nesuka galvos kaip „ten“ iš tikrųjų yra.

Turi būti nuoširdus ieškojimas tiesos. Nuoširdus noras viską suprasti ir į visatą nukreiptas impulsas apie tavuosius ieškojimus.

Kada žmogus pradeda mąstyti, tai su tuo žmogumi prasideda darbas. Reikia įvertinti jo karmą, jo paskirtį, išsiaiškinti, kokias galimybes jis atsinešė į šį gyvenimą ir kam jis pasiryžęs. Tada prasideda darbas.

Kada aš atkreipiau dėmesį, kad galiu perduoti informaciją, aš susisiekiau su aukščiausiomis jėgomis ir paprašiau pritarimo, kad galėčiau su tavimi dirbti. Sutikimas buvo duotas. Ne kiekvienam toks sutikimas duodamas. Pirmiausia, reikia būti įsitikinusiam, kad tu galėsi mano informaciją išgirsti ir suprasti. Turi būti suderinamumas tarp tavo energetinio lauko ir mano pasiųstos energijos. Kaip supratai, aš pati nepasiekiu tavęs. Ateina tik energija. Todėl visados yra galimybė, kad kažkas padarys pakeitimus, kol informacinė energija pasieks tavo sąmonę. Kai valdovai ateidavo pas Blavatskają, tai buvo kontaktinis bendravimas. Nebuvo galimybės padaryti klaidos. O dabar tai gali atsitikti. Bet, aš stebiu, kaip tau sekasi rašyti rusiškai ir kokį vertimą darai. Viena klaida jau matosi. Tu neteisingai supranti, kas yra visatos Esmė (Tiesa).( Anksčiau įvardijau tai, kaip Išmintį)

Visatos esmė – tai visaapimanti visuma (Esatis). Esmė (Tiesa) – yra viskas. Tai ne tiesa ir ne netiesa. Paprasčiausiai „yra viskas“. Tu negali esmės priimti kaip teisybę, nes tu jos niekaip negali priimti. Esmė (Tiesa) paprasčiausiai „yra viskas“, tu turi ne ją suprasti ir ne gyventi pagal jos nurodymus.

Tu turi gyventi joje. Ne ieškoti nurodymų, o paprasčiausiai joje gyventi. Esmė – tai yra viskas. Joje yra ir gėris, ir blogis. Bet reikia suprasti, kodėl yra gėris ir kodėl yra blogis. Kodėl yra šviesa ir kodėl yra tamsa. Kodėl yra aukščiausias Protas ir kodėl yra žmogus. Kai tu kalbi apie esmę (tiesą), tai tau reikia suprasti, kad ten yra ne tik šviesa, gėris ir t.t. Žmogiškasis suvokimas neleidžia pilnumoje suprasti visos visatos struktūros. Jūs esate dualinė būtybė. Viską dalijate: moteris – vyras, gėris – blogis, tamsa – šviesa. Ir jūs viską suprantate dalindami į dvi priešingybes. O esmėje (tiesoje) to nėra. Yra vienybė. Ir nenorėkite suprasti esmės su savo suvokimu. Tada, kai mes kalbame apie Esmę (Tiesą), mes kalbame apie visumą (esatį). Visaapimančią  visumą (esatį). Jūs gyvenate labai materialiame pasaulyje ir viskas pas jus labai konkretu ir atskira. Kai vibracijos pakils, „blogio“ bus mažiau. Bet kaip jis buvo struktūroje, taip ir liks. Tik jūsų sąmonė truputi pasitrauks nuo to „blogio“. Bet dėl vykstančio proceso, dėl besivystančio gyvenimo visados yra reikalingas blogis ir gėris.

Reklama

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti /  Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti /  Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti /  Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti /  Keisti )

Connecting to %s