Be kategorijos

Visatos Esmė

Aš šiandieną noriu pakalbėti apie Didžiąją Esybę. Tai jėga, kuri turi galimybę ne tik kontroliuoti, bet ir padėti ieškantiems tiesos. Nei vienas Valdovas nekalbės su tais, kurie nenori jo girdėti. Niekas niekados neatkreips dėmesio į žmogų, kuriam neįdomus mūsų pasaulis, kuriam patogu ir gera gyventi tik dabar. Gyvena ir nesuka galvos kaip „ten“ iš tikrųjų yra.

Turi būti nuoširdus ieškojimas tiesos. Nuoširdus noras viską suprasti ir į visatą nukreiptas impulsas apie tavuosius ieškojimus.

Kada žmogus pradeda mąstyti, tai su tuo žmogumi prasideda darbas. Reikia įvertinti jo karmą, jo paskirtį, išsiaiškinti, kokias galimybes jis atsinešė į šį gyvenimą ir kam jis pasiryžęs. Tada prasideda darbas.

Kada aš atkreipiau dėmesį, kad galiu perduoti informaciją, aš susisiekiau su aukščiausiomis jėgomis ir paprašiau pritarimo, kad galėčiau su tavimi dirbti. Sutikimas buvo duotas. Ne kiekvienam toks sutikimas duodamas. Pirmiausia, reikia būti įsitikinusiam, kad tu galėsi mano informaciją išgirsti ir suprasti. Turi būti suderinamumas tarp tavo energetinio lauko ir mano pasiųstos energijos. Kaip supratai, aš pati nepasiekiu tavęs. Ateina tik energija. Todėl visados yra galimybė, kad kažkas padarys pakeitimus, kol informacinė energija pasieks tavo sąmonę. Kai valdovai ateidavo pas Blavatskają, tai buvo kontaktinis bendravimas. Nebuvo galimybės padaryti klaidos. O dabar tai gali atsitikti. Bet, aš stebiu, kaip tau sekasi rašyti rusiškai ir kokį vertimą darai. Viena klaida jau matosi. Tu neteisingai supranti, kas yra visatos Esmė (Tiesa).( Anksčiau įvardijau tai, kaip Išmintį)

Visatos esmė – tai visaapimanti visuma (Esatis). Esmė (Tiesa) – yra viskas. Tai ne tiesa ir ne netiesa. Paprasčiausiai „yra viskas“. Tu negali esmės priimti kaip teisybę, nes tu jos niekaip negali priimti. Esmė (Tiesa) paprasčiausiai „yra viskas“, tu turi ne ją suprasti ir ne gyventi pagal jos nurodymus.

Tu turi gyventi joje. Ne ieškoti nurodymų, o paprasčiausiai joje gyventi. Esmė – tai yra viskas. Joje yra ir gėris, ir blogis. Bet reikia suprasti, kodėl yra gėris ir kodėl yra blogis. Kodėl yra šviesa ir kodėl yra tamsa. Kodėl yra aukščiausias Protas ir kodėl yra žmogus. Kai tu kalbi apie esmę (tiesą), tai tau reikia suprasti, kad ten yra ne tik šviesa, gėris ir t.t. Žmogiškasis suvokimas neleidžia pilnumoje suprasti visos visatos struktūros. Jūs esate dualinė būtybė. Viską dalijate: moteris – vyras, gėris – blogis, tamsa – šviesa. Ir jūs viską suprantate dalindami į dvi priešingybes. O esmėje (tiesoje) to nėra. Yra vienybė. Ir nenorėkite suprasti esmės su savo suvokimu. Tada, kai mes kalbame apie Esmę (Tiesą), mes kalbame apie visumą (esatį). Visaapimančią  visumą (esatį). Jūs gyvenate labai materialiame pasaulyje ir viskas pas jus labai konkretu ir atskira. Kai vibracijos pakils, „blogio“ bus mažiau. Bet kaip jis buvo struktūroje, taip ir liks. Tik jūsų sąmonė truputi pasitrauks nuo to „blogio“. Bet dėl vykstančio proceso, dėl besivystančio gyvenimo visados yra reikalingas blogis ir gėris.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *