Abraomas

Bendrystė

Sveika, čia Abraomas.

Sveika atėjusi į realybę. Realybę, kurioje susijungia pasauliai ir kur vieno pasaulio įvykiai įtakoja kito pasaulio aplinką. Energetinės srovės pereina iš vieno lygmens į kitą. Nematerialioje energetikoje vyksta pokyčiai ir jie pasireiškia materialioje plotmėje. Viskas vyksta ratu. Tai, kas vyksta materialiame pasaulyje, įtakoja nematerialųjį ir t.t.

Gyvenimas įgauna bendrumo atspalvį. Pasauliai liejasi, todėl keistų (pagal žmogaus suvokimą) įvykių Žemėje tik daugės. Ir nereikia jų kažkaip ypatingai vertinti. Tai ne stebuklai ir ne prakeiksmai. Tai tik pasaulių susijungimas į bendrą erdvę. Todėl įtaka vieno pasaulio kitam didės ir labiau pasireikš.

Taip filosofiškai pradedu kalbą apie bendrystę. Mes daugelį metų įtakojame žmonių gyvenimus, dažniausiai per požiūrio keitimą, per mintis. Dabar, ne mes įtakojame, o tiesiog pasauliai susilieja ir reikia tai suprasti ir priimti. Keistų dalykų tik daugės. Pvz. mes į tavo energetiką įtalpinome M.K. Čiurlionio energetinę dalį, kuri buvo atsakinga už žmogaus vizijos suvokimą. Jis pažino kitokį pasaulį, jis suvokė, kad yra kitoks pasaulis ir jį atskleidė savo piešiniuose. Deja, jo mąstymas neatlaikė perkrovos. Todėl yra reikalinga tą „perkrovą“ atitaisyti. Šiandiena jo energetika saugiai įtalpinta tavo energetiniame lauke ir kai bus galimybė, mes ją išvalysime, subrandinsime ir išleisime į erdvę, iš kurios jis grįžtų į įsikūnijimą su didžiule jėga. Įvykusi „perkrova“ sunaikino energijos sankaupas ir nuostabi esybės struktūra užstrigo žemesniame energetiniame lygmenyje, nei ji buvo to verta. M.K. Čiurlionis – nuostabi asmenybė, galingas sielos įsikūnijimas, o jo esybė suvokė Visatos esmę. Esybė žino, kas yra Visata, kas yra Dievas, koks jos santykis su Dievu, bet  tikrąją esmę suvokia nedaugelis. Žinoti teoriškai gali daugelis – suvokti vienetai. Taip ir su žmogumi. Apie Išmintį galite žinoti daugelis, ją suvokti – vienetai. Žinojimas ir suvokimas – tai skirtingi dalykai. Suvokimas – tai tiesos išjautimas. Čia neveikia logika. Čia veikia aukštų virpesių energija.

Suvoki – tu priimi tiesą. Ne išsiaiškini, ne sukuri, o priimi tiesą. M.K.Čiurlionis suvokė tiesą, Visatos esmę. Bet, būnant įsikūnijime įvyko perkrova – žmogus dalinai išprotėjo. Jis užstrigo žemame energetiniame lygmenyje. Štai kodėl nuolat pabrėžiame: saugokitės išprotėjimo. Jūs galite suvaldyti save ir neleisti sau išprotėti. Nes taip nusilptu energetika ir žmogui mirus, gali palikti klaidžioti žemesniame energetiniame lygmenyje. O siela, kurios įsikūnijimas leido jai pasireikšti, praranda daug laiko ir energijos formuodama savo siekius ir atitaisydama įsikūnijimo padarytą žalą. Tiek apie M.K.Čiurlionio esybės dalį, kurią reikia sustiprinti. Tu su tuo reiškiniu dar susidursi.

Žmogus, kuris subrendo ir leido per savo įsikūnijimo struktūrą dirbti aukštesnio sąmoningumo būtybėms (energijoms), turi susitaikyti su daugybę skirtingų potyrių. Dirbama įvairiai ir įvairapusiškai. Atrodo vienas įvykis visai nesusietas su kitu. Čia tik jums taip atrodo. Pvz. kai atlaisvės M.K.Čiurlionio siela ir jis pakils į erdvę – bus paskleista graži jo suformuota vizija apie gyvenimą, gyvenimo grožį ir t.t. Procesas keičia procesą. Tik išlik rami. M.K.Čiurlionis tau tiesiogiai primins – svarbu ne išprotėti. Tau jis duotas ne atsitiktinai.

 Sėkmės, su meile ir tikėjimu, Abraomas

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *