Abraomas

Atgarsis jūsų suvokime

Sveika, čia Abraomas.

„Ačiū Dievui už galimybę bendrauti“ – taip sakytumėte jūs. O aš sakau, ačiū, kad jūs norite bendrauti. Jūsų noras – tai minties materiali energija. Ji suaktyvina mūsų energetinį lauką ir mes galime pasireikšti kaip sąmoningos būtybės Žemės erdvėje. Be žmogaus minties energijos negalėtume įžengti į žemiškąją erdvę. Mūsų mintis įgauna jėgą tik tada, kai randa atgarsį jūsų suvokime. Mes galime pasireikšti tik tada, kai jūsų suvokimo virpesiai atitinka mūsų sužemintą dažnį. Tada jūsų informacinis laukas priima informaciją iš mūsų lauko. Ir priima tiek, kiek atitinka virpesių dažnį. Jeigu neatitinka, mūsų informacija nepajėgi įsitvirtinti žmogaus informaciniame lauke. Kai žmogaus suvokimas plečiasi, jo vibracijos kelia dažnį ir yra prieinama galimybė gauti aukštesnio lygio informaciją. Platesnio diapazono informaciją. Priimi daugiau informacijos – susiaktyvina energetinio lauko dalelytės ir pasireiškia naujos galimybės. Žmogui suaktyvėja vidinis žinojimas, vidinis matymas ar klausa. Per rankas prateka gyvybinė energija, kuri gali pataisyti organą ir t.t. atsiranda galimybės, kurių anksčiau žmogus ne naudojosi, net nežinojo, kad taip su juo gali būti. Kiekvienas žmogus yra unikalus ir jis savo materialiame pasaulyje gali labai skirtingai pasireikšti.

Kai vieno žmogaus suvokimas prasiplečia, jis formuoja mintį ir ją įtvirtina kolektyvinėje sąmonėje. Jeigu daugiau žmonių plečia suvokimą, tai kolektyvinėje sąmonėje tvirtinasi aukštesnės vibracijos ir atsiranda galimybė kitiems žmonėms lengviau priimti tiek informaciją, tiek energijas į savo energetinį lauką. Imlesnis žmogus gali priimti stiprias energijas ir to nesuvokdamas. Jam gali kaisti delnai, sustiprėti vidinis balsas ir t.t. Žmogui gali pasirodyti, kad su juo kažkas negerai. Bet taip nėra. Negerai tol, kol nesuvoki, kad tai tik procesas. Žemės vystymosi procesas, kuris įtakoja žmogų. Gali sukilti pasipriešinimas visuomenės normoms, kitoms nustatytoms taisyklėms – vadinasi, jūs pradedate jausti aukštesnio dažnio vibracijas, bet nesuvokiate kaip jos įtakoja jūsų gyvenimą. Nereikia bijoti, nereikia kovoti su senu, nereikia per daug entuziastingai aiškintis naujų dalykų. Turi išlikti pusiausvyra tarp smalsumo ir pastangų. Bet kokia kova su išore – yra betikslės pastangos. Kiekvienas, kuris nori įrodyti savo naują tiesą, smerkdamas kitą – yra neteisus. Jis daro klaidą. Didžiulę ir kuria sau karmą. Kad ir kaip norėtumėte pasakyti, kad žinote daugiau nei kiti, to nereikia aiškinti visiems. Aiškinti galima tiems, kurie klausia, tada tu dalijiesi informacija. Kitu atveju save tik sureikšmini.

Kovoti galima tik su savo ego, savo prisirišimais, savo nesuvokimu. Vibracijos kyla, vienaip ar kitaip veikia žmogaus gyvenimą. Puiku, kai žmogus yra pasiruošęs keistis, save suvaldyti ir tobulėti. Jam, žinoma, gali būti sunku. Bet pamažu įgaus pasitikėjimo ir jam atsiskleis naujos galimybės. Bet, jeigu žmogus prieštarauja idėjai, kad procesas vyksta ir visai savęs nenori suvaržyti nei mąstymu, nei veiksmais – jam iš tikrųjų bus sunku. Vibracijos judina kiekvieną žmogų. Ir jos sukelia sumaištį, vidinį pasipriešinimą. Atsiranda irzlumas, nepasitikėjimas, depresija ir t.t.

Bet, su lyg kiekvienu žmogumi, kuris praplečia savo suvokimą, kolektyvinėje sąmonėje įsitvirtina aukštų dažnių virpesiai. Juo jų daugiau, juo didesnis atgarsis bus žmogaus viduje. Vienu atveju, tai padės atsiverti naujoms galimybėms kurti gerą rytojų sau ir kitiems, kitu atveju – tai sudrebins žmogaus pasaulėžiūrą ir jam bus tik sunkiau ir sunkiau. Todėl norėtųsi paraginti žmones ieškoti žinių, kaip keliamos vibracijos. Jeigu yra tokių, kurie netiki Dievu, tai patikėkite vibracijų kaita ir jos įtaka žmonėms. Šiuo atveju galite visiškai neigti Dievo buvimą, bet jūs patys Žemėje keliat vibracijas ir jos įtakoja jus pačius. Virsmas vyksta ir tai nepriklauso nuo to, tu tuo tiki ar netiki. Tau tik gali būti sunkiau, jei netiki ir nesistengi suvokti proceso eigos. Bet tie, kurie Tiki ir Pasitiki Dievu, drąsiai žengs į naująjį rytojų ir tuo labai džiaugsis. Nes gyvenimas įgauna daugiau spalvų, daugiau potyrių, daugiau laimės ir šypsenų. Sėkmės visiems.

Abraomas

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *