Teosofija

Dievo šešėlis

Kiekviena naujiena jums turi būti svarbi. Todėl, kad mes jums duodame savo energiją ir tikimės, kad taip galėsime jums padėti. Jeigu jūs nieko nedarysite, tai Žemėje prasidės chaosas. Ir iš Dievo gauta energija prapuls veltui. Jeigu energija išsieikvos, tai visatoje atsiras tuštuma, kuri, kaip Dievo šešėlis, bus šalta ir viską naikinanti.

Dievas sukūrė visatą, visur yra jo energija. Kur yra dieviškoji energija, ten vyksta gyvenimas. Bet jeigu būtybė gyveno taip, kad nesugebėjo išsaugoti dieviškosios energijos, tada gyvybės nebėra. Nieko nėra. Dievo šešėlis. Tai ne šviesos šešėlis. Šviesa ir tamsa sudaro visumą. Bet Dievo šešėlis – tai vieta, kur neegzistuoja gyvybė. Ten nieko nėra. Ten tamsa ir širdies šaltis. Tokios vietos labai kenkia visatai, todėl, kad ten nepraeina Dievo energija. Ir jeigu tokių vietų daug, tai dieviškoji energija pro jas nepraeina ir nepasiekia daugelio pasaulių, kuriuose yra gyvybė.

Jeigu tokia vieta (šešėlis) atjungtų jūsų pasaulį nuo Dievo, tai jūs greitai pajustumėte šaltį ir skausmą, ir jūsų pasaulis nustotų egzistuoti. Tai nebūtų jūsų sielos tamsioji naktis. Tai būtų mirtis. Mirtis su dideliu skausmu, nes dieviškoji energija jūsų nepasiektų. Jūsų organizmas pradėtų sirgti ir nykti. Jūsų siela ir esybė pradėtų nykti. Jūsų planeta pradėtų mirti. Dieviškoji energija, tai jūsų gyvybinė energija. Jūs galite gyventi tik dėka šios energijos. Jūs kiekvienas turite ryšį su Dievu, jūs gaunate energiją. Bet jeigu papultumėte į šešėlio zoną, tai tos energijos daugiau negautumėte ir jūsų gyvybė, kartu su visu aplinkiniu pasauliu po truputi pradėtų nykti.

Aš mačiau tokią situaciją ir daugiau nenorėčiau to matyti. Tai didžiulis skausmas viso energetinio pasaulio. Bet Dievas niekuo negali padėti, nes jis suteikė gyvybei laisvą valią rinktis. Ir kada pasirinkimai būna labai neteisingi, tada pasaulis miršta. Visiškai save sunaikina ir taip suformuoja Dievo šešėlį – vietą, kur nėra dieviškosios energijos. Ir jeigu jums visiškai nesvarbu, kas su jumis bus kitame gyvenime, tai neturėtų būti nesvarbu, kad sunaikinsite save, savo vaikus, savo draugus ir visą savo Žemę. Visa, aukščiausiojo lygmens energija, padeda kiekvienam, kas stengiasi išeiti iš susinaikinimo situacijos, kas stengiasi išsaugoti savo pasaulį. Kai kada jūs patys padedate, nes esate ta gyvybės forma, kuri gali į visatą pasiųsti gerąją energiją, kuri gali kitiems pasauliams sukurti energetinį balansą savame pasaulyje. Nei už ką neleiskite, kad susidarytų Dievo šešėlis. Tai labai skaudu jums, mums ir Dievui.

Dievas visada padeda, tik leiskite jam. Bet jeigu jam neleidžiate, tai kaip tada jums padėti? Mylėkite savo pasaulį. Mylėkite jus supantį pasaulį. Mylėkite save ir saugokite savo dieviškąją energiją.

Su meile,

Teosofija – paprasčiausiai energija Dievo

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *