Teosofija

Laikas apmąstymams

Misterija – tai vieta, kur  vyksta diskusija aukščiausiųjų jėgų. Į šitą susitikimą buvo pakviesta ir jūsų komanda. Mes stebėjome, kaip jūs esate pasiruošę išreikšti naują mokymą. Mes daug kalbėjome apie tai, kad žmonės turi save keisti, apie tai, kaip turėtų vystytis Žemiškasis gyvenimas. Buvo parašyta daug Valdovų laiškų. 10 metų mes mėginome pradėti su jumis pokalbį. Norėjome, kad jūs ne tik perskaitytumėte laiškus, bet ir suprastumėte, kaip svarbu  suvokti, kas juose rašoma. Bet laikas eina (jūsų laikas) ir reikia labiau mokytis. Mes pakvietėme jūsų komandą į „svečius“, kad galėtume pažiūrėti – dirbti toliau su jumis ar nedirbti. Kad jūs suprastumėte naują idėją, tam mes turime įdėti daug jėgų ir energijos. Kiekvienam pranešimui mes sunaudojame daug energijos. Kad jūs, žmonės, suprastumėte naują idėją, mes išnaudosime dar daugiau energijos. Per daug, kad galėtume ją naudoti neteisingai. Informacijos perdavimas – tai viena. Dėl to energiją duoda ir Valdovai, ir žmogus. Bet procesas turi keisti kursą. Turi prasidėti naujas ir labai rimtas apmokymas. Mes nenorime išeikvoti savo brangios energijos be reikalo, paleisti pavėjui. Mes turime būti įsitikinę – galime su jumis dirbti, ar negalime. Jeigu mes pamatysime, kad jūs nesate pajėgūs priimti naujo apmokymo – tada mes atsisveikinsime. Ką norėjome pasakyti, viską pasakėme. O pradedant naują apmokymą, turime žinoti ar galime jums patikėti šią energiją ir informaciją

Jūsų eteriniai kūnai sukoncentravo savo energiją mūsų energetiniame lygmenyje. Mes analizuosime jūsų elgesį kasdieninėje sferoje. Ir, ką aš galiu pasakyti – jums nereikia stengtis mums padaryti gero įvaizdžio. Tai nepadės, todėl, kad mes darome išvadas pagal įvairias priežastis. Ne jums žinoti į ką labiausiai atkreipsime dėmesį. Mes jums davėme 2 savaites, kad pagalvotumėte, kaip norėtumėte gyventi. O tada padarysime išvadas. Kodėl apie tai kalbu – kad žinotumėte jog po dviejų savaičių sužinosite ar su jumis dirbsime pagal naują programą ar ne. Jeigu dirbsime – tai jūsų likimas pasikeis. Daug kas jūsų gyvenime pasikeis. Bet tik tam, kad kuo daugiau suprastumėte ir galėtumėte dirbti iš visų jėgų.

Iki pasimatymo (tikiuosi)

Žinoma, mes susitiksime. Tik klausymas ar dirbsime pagal naują programą ar taip, kaip visados: lėtai ir silpnai. Labai norėtųsi, kad jūs išlaikytumėte testą. Mes labai norime dirbti, bet kol kas nežinome ar to tikrai norite jūs ir kam iš tikrųjų jūs pasiruošę.

Teosofija

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *