Hilarionas

Išmokite vertinti jus supančią gamtą

Čia Hilarionas

Aš papasakosiu apie žmogaus kūrimosi eigą. Dievas patiki suformuoti gyvybę tam tikroms aukšto energetinio lygio subtilioms energijoms. Taip elohimas Ciklopėjus gavo įpareigojimą suformuoti Žemę ir žmogų, galintį atspindėti Dievą. Ne išvaizda, o suvokimo galia, kūrybos jėga panašų į Dievą. Elohimas Ciklopėjus suformavo energetinį sūkurį. Surinko pačias gražiausias ir stipriausias Visatos energijas ir jas apjungė, formuodamas Žemės energetiką. Tiek žmoguje, tiek ir žemėje vyravo tos pačios aukšto dažnio energijos. Žemė formavosi iš energetinių sūkurių. Todėl, bet kuri Žemės dalis, turi tam tikrą energiją. Gėlė kupina energijos, vanduo – gyvybės energijos, akmuo – tvirtybės energijos … Viskas sudaryta iš energijos. Ir kiekvienas turėjo savo prasmę. Kiekvienas augalas, kiekvienas gyvūnas, vėjas, lietus, žemė – buvo kupina skirtingų energijų. Ir kiekviena iš aplinkos skleidžiama energija papildė pagrindinį Žemės gyventoją – žmogų. Pirmykščiam žmogui nereikėjo nei maisto, nei aprangos. Gamta jį globojo ir davė viską, kad galėtų žmogus gyventi. Žmogus suvokė, kada reikia prisiglausti prie medžio, o kada prie akmens. Žinojo čiurlenančio upelio jėgą, vėjo gaivumo jėgą. Kiekviena energija žmogų sustiprindavo arba jį apvalydavo. Taip žmogus galėjo bendrauti su „dievais“ – nematomuoju pasauliu ir galėjo kurti gyvenimą Žemėje, išreikšdamas Dievo valią. Buvo sąskambis tarp žmogaus, gamtos ir Kūrėjo. Žmogus negalvojo apie blogį ir jo Žemėje nebuvo.

Dabar, mokydamiesi grįžti į pradžių pradžią, reikia išmokti vertinti gamtą. Saulėlydį ir saulėtekį, vėjo gūsį, gėlės žiedą… Gamta vis dar kvėpuoja pirmykšte energija. Nes gamtą atgaivina Saulė. Ji duoda signalą Žemei vis atsinaujinti. Ji papildo savo energija kiekvieną Žemėje esančią energetinę struktūrą, pradedant augalu ir gyvūnu, baigiant žmogumi. Kai Saulė šviečia, juk nuotaika geresnė? Saulė papildo aplinką šviesos ir atsinaujinimo. Tai, kol kas, neišsenkantis atgaivos šaltinis. Nors ji ir sproginėja, grasina susinaikinti, bet šis procesas priklausys tik nuo žmogaus. Žmogus suformavo daug negatyvumo. Atsirado blokai, užkarda energijai pratekėti. Todėl Saulė išspinduliuoja papildomą kiekį energijos, kad šie blokai laužytųsi. Tai magnetinės bangos. Kai jos suaktyvėja, dauguma žmonių jaučiasi blogai. Nes yra išjudinami jų blokai. Saulė turi išspinduliuoti milžinišką kiekį papildomos energijos, kad trupintųsi Žemės negatyvumas. Vadinasi, Saulė silpsta. Juo didesnis negatyvumas, tuo Saulė suformuos aštresnius energetinius pliūpsnius, tuo žmonėms bus blogiau. Jei žmogus ir toliau nesusimąstys – tai tie pliūpsniai visai sugadins žmogui sveikatą. Bet net šiuo atveju nėra kalta aplinka. Jūs Saulėje iššaukiate magnetines audras, nes gyvenate labai pavergti neigiamumo blokų.

Viskas susiję, tiek Žemės augmenija, gyvūnija, tiek saulė ir žvaigždės. Viskas labai susiję ir energetiškai vienas kitą papildo ir tik tam, kad padėtų pagrindiniam Dievo kūriniui Žemėje – žmogui.

Išmokite vertinti jus supančią gamtą.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *