Hermis Trismegistas

Nustokite gyventi iš inercijos

Sveika, čia Hermis Trismegistas.

Kaip Danguje, taip ir Žemėje. Viskas yra bendra. Nėra atskirų pasaulių, yra tik skirtingos išraiškos. Bet Išmintis ir Meilė yra pagrindas visos sąmoningos egzistencijos. Meilė – tai sugebėjimas suprasti, paguosti, tolerancija kitokiam, švelnumas, gerumas. Tai jausmų pasaulis, kuris vienaip ar kitaip, vystosi. Išmintis – tai sąmoningumas. Tai Visatos Tiesa. Yra Tiesa, jos pagrindu suformuoti pasauliai ir jie visi turi vystytis remdamiesi šia tiesa. Bet pasauliams buvo suteiktas savarankiškumas ir jie suformavo savo tiesas. Pagal jas gyveno ir gyvena. Dalis jų atitinka bendrąją tiesą, dalis labai nutolę nuo Kūrėjo tiesos.  Bet vis tiek bendra vystymosi eiga yra viena. Ir tie, kurie to nesupranta – yra mokomi. O tie, kurie tai neigia – dažniausiai išnyksta, kaip nebeturintys kur link vystytis. Išsenka energija ir atsiranda juodoji skylė. Dievo šešėlis. Apie tai jau kalbėjome, tik norėjau dar kartą priminti. Visą sistemą jungia ta pati Meilė ir Išmintis.

Meilę jūs sugebate išjausti, tai jums suteikta galimybė. Bet tokią pat galimybę turite ir suvokiant Išmintį. Tik tam reikia suvaldyti savąjį ego. Ir visą Visatos tiesą suvoksite lengvai. Nustokite mąstyti vien apie save ir savo gyvenimą. Mąstykite plačiau. Bet raginu – atkreipkite dėmesį kas ir kodėl su jumis vyksta, kokia priežastis ir kokia pasekmė. Ko tai jus moko ir ką reikėtų pakeisti. Nustokite gyventi iš inercijos. Mąstykite, nuolat. Tai jus vargins, nes jūsų energetika silpna. Bet, suformuokite įprotį mąstyti ir vėliau bus lengviau. Lengviau suvokti įvykių eigą savo gyvenimo, žmonių gyvenimo. Šio gyvenimo, praeities ir ateities gyvenimų.

Kasdien, kai išmoksite valdyti savo mintis ir jausmus, kai išmoksite išlaikyti savo vibracijas aukštesniame lygyje, jūsų sąmoningumas atlaisvės. Jūs galėsite vis daugiau suprasti. Nes jūsų ribotumo filtrai prasiplės ir galėsite suprasti daugiau. Žinių jūs gaunate daug. Ir visados jums žinių atsiras. Tuo pasirūpins aplinka ir jūsų vidinis žinojimas.

Lieka tik apraminti savąjį ego ir tada atsivers vidinio balso šnabždesys, kuris duos informacijos. Nereikia kaltinti tuo, kad negaunate rimtų, tikslių žinių. Viską gaunate, tik savo užterštu vidumi nepajėgiate tos informacijos suvokti. Nematote ir negirdite dėl žemų vibracijų savo ir aplinkos. Bet aplinkos vibracijų nepakelsi, nepakeliant savųjų vibracijų. Todėl grįžtame prie to paties – reikia dirbti su savimi. Po truputi, po mažą žingsnelį ir eiti pirmyn: atsisakykite prisirišimų, įpročių. Suvaldykite ir sukoncentruokite savo mintis kryptingai ir jūs „gausite“ žinių daugiau. Jūsų sąmoningumas priims daugiau informacijos. Tada galėsite mėgautis gyvenimu. Nes pastebėsite, kaip nuostabiai veikia gamtos dėsniai. Ir, kad žmogus, pasiremdamas savo vidine kūryba, gali suformuoti labai gražų gyvenimą.

Vidinė kūryba – tai jausmų išraiška ir suvokimas, o ne fiziniai darbai ir siekiai.

Su meile ir pasiruošę padėti,

Hermis Trismegistas

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *