Sanat Kumara

Skausmingi blokų laužymai

    Mes siekiame suaktyvinti žmonių sąmoningumą. Žmogus turi susiformavęs tam tikrą suvokimo ribą ir tai trukdo žmogaus vystymuisi. Daugelis žmonių tiesiog jaučia, kad pasiekia ribą suvokimo – nepajėgia daugiau suprasti, nors širdimi jaučia, kad yra truputis daugiau, nei jis suvokia. Ruošiantis sąmoningumo šuoliui, turi įvykti tam tikri „drebėjimai“. Tą suvokimo ribą reikalinga tiesiog pramušti. Pramušti energetiškai mūsų ir jūsų pagalba. Suaktyvinamos energetinės bangos, jos išjudins žmonėse esančius senus, užsistovėjusius blokus. Žmogus mano, kad su daugeliu problemų yra susitvarkęs, daug kas jo nebeskaudina, nežeidžia. Bet, judant blokams, tos senos problemos iškils. Kai kurios tiesiog greitai ir ramiai pasireikš ir išnyks, o kitos skaudžiai pažeis žmogaus jausmus. Žinote, su tais iškilusiais į paviršių jausmais teks jums susitvarkyti. Dar kartą išgyventi, išsiaiškinti, kodėl jie kyla, kas jus iš tikrųjų skaudina ir tada priimkite teisingus sprendimus. Teisingus sprendimus galite priimti kai jau suvokiate gyvenimo tikrąją esmę. Kai jūs sugebate įvertinti savo poelgį amžinybės atžvilgiu. Kai priimate sprendimą, vadovaudamiesi Dievo suteikta valia ir remdamiesi jo suformuota ir žmogui skirta Išmintimi. Jeigu ir toliau savo sprendimus priimsite vadovaudamiesi savojo ego įtaka, jūs vėl nusodinsite tą problemą. Bet ji negali nusėsti amžiams. Ji vis tiek išsijudins čia ir dabar. Tik kaskart vis aštriau ir rimčiau. Kol gyvenimas privers priimti teisingą sprendimą. Nelaukite to – „kol gyvenimas privers“. Tai gali būti labai skaudu. Mąstykite ir priimkite sprendimus teisingai. Galite klysti ir vėl mėginti viską išsiaiškinti. Viskas žmogiška ir natūralu. Bet, jeigu jūs nesiekiate savęs suvaldyti, pataikaujate savajam ego, tada už tas klaidas teks susimokėti.

Taigi, keliant sąmoningumą, pirmiausia judinami blokai. Jau daug žmonių jaučia tuos „kėlimus“. Nuotaikų svyravimai, nesugebėjimas sukontroliuoti nei minčių, nei jausmų, psichologiniai lūžiai, neviltis, baimė ir t.t. Prie viso to prisideda ir fiziniai sutrikimai. Patys įvairiausi. Nes blogos mintys ir veiksmai suformuoja energijos sustabarėjimą, tai atsiliepia ir kūnui. Užsiblokuoja tam tikri taškai ir energija necirkuliuoja. Atlaisvinat suvokimo blokus, atlaisvėja ir fiziniai sutrikimai. Todėl paaštrėja įvairios ligos. Ir sirgtos, ir nesirgtos. Ligos nėra taip pavojinga, kaip psichologinė žmogaus būsena. Jeigu jūs nesuvokiate, kas iš tikro vyksta, jus gali užvaldyti depresija, baimė, noras nusižudyti. Tai labai sudėtingas ir skaudus procesas. Ir jo neįmanoma užspausti. Jį privalu išgyventi. Tik suvokite – tai procesas. O visi procesai baigiasi. Ir jeigu jūs sugebėsite suvaldyti mintis ir emocijas – išgyvenimų bus mažiau. Prisiminkite Dievą, paprašykite jo pagalbos išgyventi tas sunkias akimirkas. Ateinančios blogos mintys, nebūtinai yra jūsų mintys. Tai seni blokai, o jūsų emocinė būsena dar ir prišaukia neigiamą egregorą iš aplinkos. Lai žmogus suvokia – tai procesas. Jis turi išjudinti sustingusią energetiką, kad įvyktų jūsų sąmonės šuolis. Jūs turite tai išgyventi ir susitvarkyti su iškilusiomis problemomis. Po to seks nuostabūs potyriai, nauji išgyvenimai, gyvenimo pilnatvė.

Stiprieji gauna daugiau išbandymų. Bet jūs galėsite padėti kitiems, nes viską praeisite patys. Saugokite save ir savo psichiką. Tai nėra „dangaus siųsta nelaimė“, tai tiesiog jūsų išjudinti blokai. Kai su jais susitvarkysite, atsivers sąmoningumas. Nušvitimas. Daug ką suvoksite paprasčiau, lengviau ir aiškiau.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *