Elohimas Ciklopėjus

Dainuojantis žmogus

Elohimas Ciklopėjus.

Mes kalbame apie Visatos tiesas tik tam, kad žmogus prisimintų savo galią ir prisimintų savo gyvenimo tikslus – dieviškosios energijos materializaciją. Jūs manote, kad gyvenate ir jau išreiškiate dieviškąją energiją. Deja, jūs ją išreiškiate labai ribotai – tai visiškai neatitinka siekiamybės. Žmogaus gyvenimas būtų labai įdomus, kūrybingas, nei vienos dienos nebūtų nuobodu gyventi. Kiekviena akimirka stebintu gražumu, nepaprastumu ir nuolatiniu naujumu. Ar dabar tai turite? Tikrai ne. Todėl, kad labai nukrypote nuo krypties. Bet, šiandieną, aš nenoriu moralizuoti. Artėja saulėgrįžos laikas. Visa, ką gali dovanoti Pakylėtieji Valdovai, jie gali čia ir dabar. Tam laikas pats geriausias, nes Žemė keičia kursą ir žmogus yra pajėgus pakeisti savo gyvenimo kursą. Tam sudarytos visos sąlygos, tenka jomis tik pasinaudoti.

Sekite mūsų duodamą informaciją. Mes padėsime jums susivokti, koks gali būti gyvenimas. Kai pradėsite suvokti, koks gali būti gyvenimas, galėsite mintimis jį materializuoti. Šiuo metu jūsų mintys labai standartinės. Mes norime jas išvalyti. Kaip tai padaryti – nuosekliai sekite mintis ir keiskite jas į geras. Pajusite rezultatą gana greitai. Nes jus pradės džiuginti paprasti geri dalykai. Ir jų kasdien atsiras vis daugiau. Lengviau išjausite meilę Dievui ir pradėsite suvokti Visatos tiesas. Žmogaus gyvenimas kupinas netikėtumų (gerų). Ryškesnės spalvos, ryškesni geresni kvapai. Jūs pradėsite matyti angelus, švelniąsias energijas – daugelį subtilių malonių būtybių, kurios tik paįvairins jūsų gyvenimą. Jūs išmoksite su jomis bendrauti. Patirsite malonių jausmų, kurių dar ir nepažinote.

Jokiu būdu tai nebus bendravimas su astraliniu ar mentaliniu pasauliu. Net nebendrausite su mylimais mirusiaisiais. Nes mirusieji kils į aukštesnį lygmenį ir gyviesiems „nesivaidens“. Gamta bus nuostabi, švari ir saugoma žmonių. Labai branginami gamtos plotai. Iki minimumo sumažės didmiesčiai. Kas nenorės nuostabios Žemės gamtos, galės keliauti ir kurti technokratinį miestą kitoje planetoje. Pvz. Marse. Tai nebus sudėtingas procesas. Techniniam pasauliui ten vystytis vietos pakanka. Bet Žemė skleidžia kitokias bangas. Ir tos bangos dar labiau sustiprės. Jūs galėsite bendrauti su kitomis civilizacijomis. Keliauti į kitus materialius pasaulius. Aiškiai suvoksite žinią iš aukštų oktavų eterio. Jūs gerbsite tą žinią, nes suvoksite jos prasmę ir galią. Kiekviena žinia, tai ne vien informacija. Tai aukštesnių virpesių energija, kuri skverbiasi į žmogaus sąmoningumą ir išraišką. Šambalos vartai bus visados atverti, Akašos kronikas galėsite analizuoti, lyginti, išmąstyti naujas teorijas ir kurti.  Galėsite keliauti be fizinio kūno. Patirsite kitų pasaulių skirtingumą. Jausite Dievo alsavimą. Tai nuostabus jausmas, nes tu jauti begalinę meilę, palaikymą, paskatinimą, globą. Tu jauti šilumą ir vidinę ramybę. Tu dainuoji sieloje ir tavo dainos virpesiai skleidžiasi Visatoje. Tavo daina mėgaujasi visas Kosmosas. Tu – dainuojantis žmogus, kurio išdainuotos gyvenimo natos, skleidžiasi kosmose ir virpina subtiliąsias energijas.

Šito tikiuosi iš žmogaus naujai sukurtos ateities. Ko galima būtų siekti – pasakiau. Linkiu didžiulės sėkmės jums, kuriant naująjį pasaulį. Mėgaukitės jį kurdami, o aš labai tikiuosi, kad galėsime perduoti daugiau subtilios energijos. Drąsiai eikite pirmyn.

Elohimas Ciklopėjus, su meile ir žinojimu, kad jūs pasielgsite teisingai

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *