Guan In

Guan In: Pasipriešinkite neigiamumui

2015 06 20

Guan In: Pasipriešinkite neigiamumui

Jūs esate žmonės, kurie galite pasipriešinti neigiamumui. Šis egregoras užvaldė Žemės energetiką ir užspaudžia žmonių energetiką. Neigiamumas veikia ne tik žmogų, bet ir gamtą, bei pačią Žemę. Atmosferos sluoksnis prisipildė energetinių dalelyčių, kurios neleidžia į Žemę ateiti Saulės subtiliajai energijai. Žemę gaubia sunkus neigiamumo šarvas. O dieviškoji Visatos energija, ateinanti iš aplinkos, galėtų žmogui padėti. Deja, dėl per didelio neigiamumo neįmanoma pramušti to šarvo. Žmogus savyje nešiojasi dieviškąją dalelę, jis gali skleisti šią energiją per save. Bet tam dažnai trūksta jėgos ir suvokimo. Galėtų Žemė pasinaudoti Visatoje suformuota dieviškąja energija (kitų pasaulių), bet dėl neigiamumo blokų, Žemės nepasiekia ta energija. Todėl kreipiuosi į visus sąmoningus žmones – pasipriešinkite neigiamumui. Neigiamumui, kuris gaubia Žemę ir kurį tu pats formuoji. Labai rimtai, labai atsakingai pastebėkite, kada formuojate tą neigiamumą. Grįžti iš parduotuvės susinervinęs dėl eilės – jau skleidi neigiamumą, pakalbėjai apie didėjančias kainas ir mažą uždarbį – skleidi neigiamumą. Atkreipkite dėmesį į kiekvieną smulkmeną. Ir pastebėsite, kad visų minčių dalį (kasdienių, buitinių minčių), sudaro neigiamumas. Jūs nuolat išreiškiate nepasitenkinimą. Suprantu, daug dalykų yra, kurie jūsų netenkina, bet nereikia to aštrinti, nereikia į tai įsijausti. Ieškokite sprendimų, kad nereikėtų visados susidurti su tomis situacijomis, kurios kelia neigiamumą.

Būkite išradingi, ieškokite saulės spindulių savojoje tamsoje. Niekas negali jums nurodyti, kaip mąstyti. Jūs galite mąstyti taip, kaip norite. O kaip mąstysi – taip ir turėsi. Vadinasi, gali turėti tai, apie ką mąstysi. Žinoma, jeigu jūsų ego didžiulis, jeigu jūsų susireikšminimas didžiulis – tai jau jūsų bėda. Jums neišeis pakeisti požiūrio į aplinkos situaciją. Bet, kad ir kaip kaltintumėte aplinką, vis tiek ji atspindi tavo vidų.

Tik tavo. Ir nesakyk, kad valdžia kalta. Ne, tai tu nesugebi tinkamai mąstyti, kad tą valdžią paremtum dieviškąja energija. Jei tu valdžią visados kaltinsi, kaip ji pramuš tavo suformuotą ir uždėtą neigiamumo bloką. Čia vienas iš pavyzdžių. Todėl pagalvokite, kaip iš tikrųjų galėtum prisidėti prie to, kad būtų mažiau neigiamumo? Čia kalbu apie smulkmenas – kasdienos jūsų mintis ir jūsų minčių suformuotas pasekmes. Bet, tas, kasdien formuojamas neigiamumas gaubia Žemę. Stato į šarvus, pro kuriuos nepraeina dieviškoji energija. O žmonėms priimti tiesiogiai per širdį ir protą stiprią dieviškąją energiją yra per sunku. Ne kiekvienas atlaiko savo sielos tamsiąją naktį. Mes galėtume padėti iš išorės, atsiusdami energija ne per širdį ir protą, bet per išorę. Išorinės vibracijos atlaisvėtų, nespaustų taip žmogaus ir jo pokyčiai būtų lengvesni. Bet tam trukdo daugybė blokų, kurie yra užspaudę Žemę. Vienas iš tų stipriųjų blokų ir yra neigiamumas. Nepasitenkinimas, pagieža ir panieka. Tai labai stiprūs blokai, mums juos sudėtinga pralaužti. Reikia be galo daug energijos tam, kad galėtume padėti iš išorės. Bet, jūs, keisdami savo mintis ir įpročius, galėtumėte tą bloką skaldyti iš vidaus. Ir tai jūs galėtumėte padaryti neišnaudodami daug dieviškosios energijos. Užtenka tik suvaldyti savo mintis ir jas pakeisti teigiamomis.

Suvaldyti ir pakeisti. Neigiamą energiją perdirbti į teigiamą. O tada teigiamoji energija pati skaldytų bloką. Tiek nedaug tereikia, kad prisidėtumėte prie Žemės gerovės. Todėl vėl kreipiuosi į visus, kurie siekia kažką gero padaryti vardan žmonijos. Keiskite savo neigiamas mintis į teigiamas. Visas: kasdienes, paprastas, nereikšmingas mintis. Nes, kai jūs siekiate didžių gerų siekių, jūs pamirštate atkreipti dėmesį į „smulkmenas“ – į savo jausmus ir mintis. Neskleiskite neigiamos energijos net tada, kai „kovojate už gėrį“. Reikia ne kovoti už gėrį, o jį skleisti. Prisiminkite tai ir priimkite teisingas savo gyvenimo gaires. Skleisti gėrį – ne kovoti už jį.

Labai tikiuosi, kad šis laiškas bus ne tik perskaitytas, bet  suprastas ir įgyvendintas. Nes, kam mums duoti jums laiškus, jeigu jūs iš jų nesimokote. Kai kas sakys, kad pamokslautojų jums nereikia, bet juk nuolat prašote pagalbos, sakote, kad norite būti laimingais. Tai ir būkite laimingi. Bet niekados nepasieksite tikrosios laimės, kol nesuvaldysite savojo ego. Jūs esate savo laimės kūrėjai, mes stengiamės padėti kaip tik įmanoma, bet, dažniausiai, to jums negana. Norite, kad ant  lėkštutės Dievas jums laimę atneštų, bet ir tai, greičiausiai, ignoruotumėte ir nepaimtumėte, nes nemokate įvertinti to, ką Dievas jums iš tikrųjų davė ir duoda. Išmokite įvertinti Dievo dovanas.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *