Viešpats Sūrja

Tikra svajonė turėti daug ieškančiųjų

Viešpats Sūrja.

Esate didingo laikotarpio pradžioje. Jums šis laikas labai sudėtingas, bet, kartu, ir labai svarbus. Jūs keičiate požiūrį į gyvenimą, keičiate patį gyvenimą. Džiugu, kad širdyse ir jūsų pasirinkimuose vis daugiau vietos atsiranda Dievui. Pirmiausia, suvokite Dievą – kaip savęs Kūrėją ir pripažinkite Jį savo globėju. Tada suvoksite, kad visados jis šalia. Ir kad jūs esate laimingi, galėdami Jį pažinti. Didžiulis negatyvumas sudarė sąlygas pamiršti šią galingą meilės energiją. Bet ji egzistuoja, yra ir visados egzistuos. Ir tik nuo žmogaus priklauso, atjungia jis save nuo Dievo, ar gyvena kartu su juo.

Noriu pasveikinti su naujo virsmo pradžia. Žemei visados duodama galimybė atsinaujinti. Bet, dažniausiai, banga eina po bangos, o žmogus taip ir neprisijungia prie šių galimybių. Bet, šiandieną, galiu tuo džiaugtis ir didžiuotis: jūs prisijungėte prie naujo virsmo. Jūs atvėrėte savo langines ir priėmėte į širdį Mano šviesą. Ryšys tarp Didžiojo Šaltinio ir žmogaus širdies užsimezgė. Vadinasi, Žemė nežus ir nesusinaikins. Šis ryšys niekados neleis Žemei susinaikinti. Nesvarbu, kiek žmonių joje gyvens ( o tikimės, kad daug), Žemė ir žmogaus struktūra gyvuos ir kurs.

Kiekvienas žmogus išgyvena savo išbandymų laikotarpį. Kiekvienam iškyla savi sunkumai. Ir jie negali būti vienodi: jūs gyvenate skirtingomis sąlygomis ir jūsų patirtis yra kitokia. Todėl išbandymai – fiziniai bei psichologiniai skausmai – būna skirtingi. Kad žmogus galėtų kurti ir gyventi visiškai pilnavertį žmogaus gyvenimą, pagal Kūrėjo planą, jis turi daug ko atsisakyti. Ir ne todėl, kad ugdytume jūsų valią, o todėl, kad daug kas yra visiškai nereikalinga jūsų gyvenime. Apsikraunate dideliu balastu ir skristi nebegalite. Ne balasto svoris įvertina gyvenimo kokybę, o vidinis laisvumas, gebėjimas mokėti sieloje dainuoti ir skraidyti. Nesakau, kad kvailiokite ir nebūkite atsakingi. Turite būti labai atsakingi už kiekvieną mintį, kiekvieną poelgį, kiekvienos energijos lašo panaudojimą. Bet turite jausti pasitenkinimą, laisvę, malonumą ir pagarbą gyvenimui.

Laikas, praleistas Žemėje, yra labai svarbus jūsų brandai. Todėl turite tą laiką naudoti tinkamai. Kai suvoksite reikalingumą tausoti savo laiką ir energiją, priimsite mintį, kad reikia žinoti, kaip tą laiką naudoti. Pradėkite mąstyti, kelti klausimus ir gauti atsakymus. Mes esame paruošę duoti mokymus pagal naują programą. Pasiruoškite ir jūs. Pasidžiaukite vasaros teikiamais malonumais, atgaivinkite sielą ir sustiprinkite kūnus. Reikės viso jūsų susikaupimo, dėmesio, sutelktumo. Žinoma, fizinės ir psichinės ištvermės. Nesakau, kad tai labai sudėtingas laikotarpis. Viskas būtų labai paprasta, jei ne jūsų blokai. Kurie laiks nuo laiko iškyla į paviršių ir jus pačius labai sukrečia. Visa kita paprasta ir lengva (kai kas žino šių žodžių prasmę).

Tikėsi Dievu, atsiduosi jo globai ir mokymui – tai suteiks jėgų viską suprasti ir išgyventi. Dievas pasitiki kiekvienu, kuris skaito šį laišką. Žinoma, jis pasitiki daug kuo, bet žino, jeigu tu skaitai šį laišką, vadinasi tu ieškai. Jei ieškai, tai gausi. O mums malonu padėti tiems, kurie ieško. Tikra svajonė turėti kuo daugiau ieškančių. Ieškančių tiesos, ieškančių prasmės, ieškančių vidinės ramybės ir harmonijos. Ieškančių gėrio ir šviesos.

Mes labai gerbiame tuos, kurie ieško, nes tokių yra mažuma, paėmus viso pasaulio gyventojus. Ieškančiųjų virpesiai yra nevienodi, bet mums svarbu, kad tie virpesiai būtų. Ir visados prisiminkite – bet kurią situaciją jūs galite suvaldyti patys, tik pasitikėkite Dievu ir ieškojimai nebus skausmingi.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *