Elohimas Ciklopėjus

Pasiruošimo stadija

Žmogaus struktūra yra piramidės formos. Esybė – šios struktūros pagrindinė ir viršutinė dalis. Vėliau eina esybių energijos išskaidymas į sielas, o dar toliau – sielos įsikūnijimai. Šiuo metu vykstantys pokyčiai formuojami esybės lygmenyje. Jums viską įsisąmoninti reikės laiko, kai kam net kelių įsikūnijimų. Bet, kai kuriems žmonėms, priklausomai nuo jų pasiruošimo ir ryžto, pakeitimai pasijus jau dabar. Bet tam reikalingas atsipalaidavimas, atsilaisvinimas nuo priklausomybių (ne vien nuo žalingų priklausomybių, gali būti ir priklausomybė darbui ir t.t.). Esybės energetiniame lygmenyje yra formuojamas intermagnetinis laukas, kuris priims virpesius daug stipresnio dažnio, nei lyg šiol priimdavo. Vadinasi, visa piramidės forma keičiasi, nes gaus naujus impulsus iš esybės. Keisis žmogaus vertybės, požiūris į gyvenimą, elgsena. Atsiranda bendrumas. Bendrumas ne vien žmonių atžvilgiu, bendrumas visos gyvybinės formos atžvilgiu. Bet ir prie to žmogus greit prisiderins. Daug svarbiau suvokti didžiąsias savo galimybes. Yra formuojama aukštesnė piramidės stadija. Tai yra, atsiranda pagrindinis taškas, esantis virš esybės. Tai nauja struktūra, kurios galimybės dar didesnės, nei esybės.

Jeigu žmogus moka sąmoningai gyventi, jis sukaupia energetinį bagažą ir savarankiškumą ir jis tampa vienu iš Pakylėtųjų Valdovų. Pakylėtieji Valdovai – tai tiesioginė esybės išraiška. Todėl jie turi vardus ir žmogiškąją išraišką. Bet, kai kurios energijos yra atėjusios tiesiogiai iš bendrosios erdvės – tai aukšto energetinio lygio sąmoningos energijos, kurios nebuvo įsikūnijusios Žemėje, nes jų energetika ir suvokimas neleistų taip įsižeminti – tai, pvz. Vienatinio Esatis. Tai dieviškoji forma, bet ji turi savo sąmoningą struktūrą, vadinasi, turi ir veikimo savarankiškumą. Bet tai tiesioginė Dievo energijos išraiška. Dievas kalba per Pakylėtuosius Valdovus tiesiogiai. Dievas tiesiogiai kalbėtų ir per žmogų, bet jie jo negirdi.

Tiesa, per praėjusį seansą, Dievas kalbėjo tiesiogiai. Jis išskleidė savo sąmonę per jūsų energetiką. Vadinasi, seanso metu, jūs sugebate taip pakelti vibracijas (mes padedame taip pakelti vibracijas), kad tiesioginė Dievo energija įeitų ir išsiskleistų iš jūsų sąmoningos struktūros. Tai nušvitimas. Vadinasi, esant reikalingam momentui, tiesioginė (šimtaprocentinė) dieviškoji energija praeis pro tavo delnus ir palies žmogaus vidinę struktūrą. Ši energija labai galinga ir ji bus duodama tik tiems, kurie turės potencialo priimti šią energiją. Kaip gali duoti tokią energiją tam, kuris nepajėgia jos priimti? Bet, jeigu ši energija išsiskleidė, tai darome prielaidą, kad ji išsiskleis dar kartą ir bus nurodyta kaip ja naudotis.

Ne viską žinome ir mes, bet visados prisitaikome prie naujų reikalavimų. Mes klausomės Dievo, taip, kaip tu mūsų klausaisi, kai darai seansą arba rašai. Įsiklausai į intuiciją, į savo vidinį žinojimą. Ir juo visiškai pasitikime. Mes drąsiai ir „užrištomis akimis“ einame ten, kur Dievas veda. Nėra jokios abejonės dėl jo vedimo. Taip ir jūs turėsite išmokti įsiklausyti į savo naujų mokytojų nurodymus ir drąsiai žengti jų nurodomu keliu. Ir taip nuolat elgtis. Nors vieną kartą atsisakai tiesioginio nurodymo ir blokuojasi kelias. Turėsi atvalyti savo egoistinius blokus ir žengti toliau. Mes duodame jums mokytojus, nes jūs vieni patys neturite galimybės žengti tuo nauju keliu. Nes neturite visiškai jokios patirties ir suvokimo, koks tai kelias. Bet tam esame mes, jūsų mokytojai. Dievas jums visados parodys kelią, bet tai per stipri energija, naudoti paprastiems apmokymams. Tai mūsų pareiga ir darbas. Ir džiaugiamės galėdami būti jūsų mokytojais. Aš, elohimas Ciklopėjus, būsiu Violetos mokytojas. Kiekvienas mokytojas ves savo mokinį sava kryptimi. Todėl mokymai bus skirtingi. Reikalinga įvairovė. Stebėsime jūsų rezultatus. Mokytojai parenkami ne atsitiktinai. Tai jūs išsirenkate mokytoją, pasiremdami savo intuicija ir pagal savo skleidžiamus virpesius. Mokytojas bus parenkamas pagal sąmoningumo ir energetinio pralaidumo atitikimą tarp jo ir žmogaus. Ir nesvarbu, kad žmogaus struktūroje yra daugiau kitos energijos. Tai netrukdo jums mūsų pažinti ir išskleisti mūsų energijos į aplinką. Bet mokytojai bus tiesiogiai atsakingi už jūsų išmoktas pamokas. Negalime aktyvuoti naujos struktūros dalelytės, tam neparuošę nors vieno įsikūnijimo (žmogaus). Ta, aukščiausio lygio energetinė struktūra, kuri susiformuos virš esybės, turi nuleisti savo spindulį nors į vieną įsikūnijimą. Kitu atveju, įvyktų energetinis sprogimas ir žūtų visa žmogaus struktūros piramidė: su visomis sielomis ir visais įsikūnijimais. Mes sakėme, tai daug galingiau nei atominė bomba. Todėl turi būti pasiruoštas nors vienas esybės įsikūnijimas, kuris sugebėtų priimti tą aukšto lygio energiją ir išskleistų į Žemę. Tu patyrei Dievo energiją per save ir savo delnus. Atrodė, kad sproginėja visos ląstelės. Bet, iš tiesų, tai buvo labai silpna srovė, kad nepažeistų tavosios struktūros. Tai įsivaizduokite, jei jūsų naujoji dalis paleistų srovę į nepasiruošusį įsikūnijimą – užsidegtumėte. Natūraliai. Nuo tos srovės sudegtų kūnas. Juk tokių momentų Žemėje yra buvę, kai savaime sudega žmogaus kūnas. Per didelė energetinė esybės srovė pasiekia nepasiruošusį įsikūnijimą.

Štai kodėl kalbame apie vidinį apsivalymą, savojo ego suvaldymą ir t.t. Tam, kad kuo lengviau ta energija galėtų pratekėti. Bet, tikriausiai, suvokiate, kad tai ne pagrindinis tikslas – ne energijos perleidimas per save. Bet tos energijos panaudojimas kūrybai. Suprantate, jūs esate tik pasiruošimo stadijoje. Aukštoje stadijoje, bet pasiruošimo. Todėl ir šalutinių poveikių bus visokiausių. Kai ateis kūrybinio proceso laikotarpis – tada ir skelbsime aukso amžiaus pradžią.

Su meile ir tikėjimu,

Elohimas Ciklopėjus

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *