Be kategorijos

Laikas – tai vystymosi proceso atskaitos taškas

Aš esu Mikelandželo sesuo. Biografijoje manęs nėra, bet aš jį globojau savo energija, savo suvokimu. Todėl jis mane laikė savo seserimi. Kodėl jį globojau? Todėl, kad jis buvo linkęs įeiti į astralinį pasaulį. O Pasaulis nėra toks tamsus. Jame daug gėrio, meilės, grožio. Savo švelnumu ir pasitikėjimu Dievu, teikiau jam savo šilumą ir meilę. Tai buvo žmogus, kuris įėjo į istoriją ir savo darbuose atskleidė žmogaus ryšį su nematomuoju pasauliu. To laikotarpio menininkai  galėjo lengvai perteikti informaciją iš bendrosios erdvės todėl, kad tokių „seserų“ buvome daug ir kiekviena skleidėme savo energiją, padedančią išreikšti kūrybą. Šis apibūdinimas toks supaprastintas variantas, kas iš tikro yra „sesuo“. Dabar jūs mokytojus turite iš nematomojo pasaulio lygmens. O tada mes galėjome lengvai įsikūnyti ir gyventi šalia tų, kuriems reikėdavo dvasinio vadovo. „Sesuo ar brolis“ – tame laikotarpyje, tai buvo įsikūnijusi energija – dvasinis vadovas. Mes tiesiogiai skleisdavome savo šilumą, meilę. Suformuodavome „priėjimus“ prie Tiesos ir Meilės suvokimo. Nei viename amžiuje nebuvo tiek genijų, kiek XIV – XV a. Tuo laiku buvo stipri energetinė banga, leidžianti įsikūnyti net dvasiniams vadovams. Pasitaiko ir šiuo metu, kad „sesuo ar brolis“ yra šalia. Tik šiuo metu didžiojoje Žemės ritulio dalyje energetika yra labai grubi ir žema, todėl išraiška yra labai silpna. Todėl šiuo metu lengviau, paprasčiau ir tikslingiau yra kontaktuoti iš kito energetinio lygmens, nei tiesiogiai Žemėje. Štai ir prisistačiau. Man buvo garbė „dirbti“ su Mikelandželu. Man didžiulė laimė dirbti ir su dabartiniu savo mokiniu. Suprantu, žmogus dabar viso šio proceso įsisąmoninti negali, bet žinios ir suvokimas ateis su laiku.

Kiekvienas žmogus yra savotiškai ypatingas. Kiekvienas, be išimties. Tik vienas nėra pajėgus atskleisti tikrojo grožio, o kitas yra pajėgus. Bet kiekvienas turi galimybę tam grožiui išreikšti. Keičiasi laikas. Ne laikmetis ar eros pradžia, o laikas tiesiogine prasme. Jūs pradėsite suvokti  kitokią laiko prasmę. Suvoksite, kad dieną keičianti naktis ir bėgančios valandos, neatspindi tikrojo laiko. Jūsų laikas stabdomas. Tai tarsi pasipriešinimas bendram vystymosi srautui. Ir tai tiesa. Dauguma ir toliau vystysis pagal seno laiko standartus, o jūsų laikas sustos. Ne tik sustos, jūs tiesiog eisite prieš laiką.

Reikalinga sustabdyti dabartinį vystymosi srautą. Reikalinga sugrįžti į pradžių pradžią. Todėl dalis iš jūsų, kurie išgirs vidinį šauksmą, pakeis savo laiko suvokimą. Dienos ir naktys toliau viena kitą keis, bet jūs širdimi pajusite – laiko suvokimas keičiasi. Tai, kad metai eina – nebėra prasmės. Jie eina, kūnai sensta, o siela vystosi kitu tempu. Ji įeina į amžinybę. O ten laikas eina kitu tempu. Įeinant į absoliutą – laikas sustoja ir nebeturi savo prasmės. Bet iki to ėjimo toli tiek mums, tiek jums. Todėl ir mes turime laiką. Jis labiau prasiplėtęs, bet vis tiek egzistuoja. Laikas turi didesnę prasmę, nei žmogus tai suvokia. Laikas parodo vystymosi kryptį. Ėjimą nuo taško A iki taško Z.

Laikas – tai vystymosi proceso atskaitos taškas: pradinis ir galutinis. Laikas yra labai svarbus kriterijus.

Prie jo suvokimo dar grįšime. Bet jūs turite įsisąmoninti savo laiko prasmę. Jis stabdomas ir pasukamas atgal. Jūs žengiate atgal. Literatūroje tai dažnai įvardijama kaip grįžimas namo, grįžimas pas Dievą, iliuzijos suvyniojimas ir t.t.

Aš, Mikelandželo sesuo, noriu pasidžiaugti galimybe vėl susilieti su žemiškuoju pasauliu ir perteikti savo žinias bei galimybes. Energetiniame pasaulyje mes turime kitokius vardus, bet jūs neturite tokio garsų sąskambio tikrajam vardui išreikšti, todėl dažnai pasinaudojame simboliniais vardais. Simboliais išreiškiame ir galimybes, kurios suteikiamos žmogui. Nes simbolis turi didžiulę prasmę, daug ką apimančią prasmę ir tai labiau atitinka pateikiamą informaciją, negu tikslingas žodis. Žodis dažniausiai turi siaurą prasmę ir dar dažniau žmogus neteisingai suvokia tą prasmę. O simbolinė kalba – tarsi užuomina į tikrąją prasmę. Jūs tada daugiau pajaučiate širdimi, negu suprantate savo protu. O tas pajautimas simbolio prasmės savo širdimi ir yra pats tikriausias ir teisingiausias suvokimo prasme. Simbolis aktualus tik tam, kam jis skirtas, tik tas žmogus gali jį teisingiausiai iššifruoti. Žinoma, atmetus tuos momentus, kai mes duosime simbolio išaiškinimą. Bet to nedarome sąmoningai. Žmogus pats turi suvokti prasmę, pats turi daryti teisingus sprendimus. Tai jo vystymosi kelias. Tai nėra žinių iškalimas. Tai yra žinios suvokimas ir gyvenimas pagal tą žinią.

Su didžiule meile ir džiaugsmu,

Mikelandželo sesuo

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *