Hermis Trismegistas

Sielos užduotys

Pasaulis keičiasi, žmogus keičiasi. Keičiasi ji santykis su Dievu ir jo santykis su pačiu savimi. Aš noriu pasidžiaugti galimybe bendrauti su jumis, kalbėtis, stebėti kaip jums sekasi, analizuoti jūsų suvokimo ypatumus, jūsų pasirinkimus, sprendimus. Kiekvienas žmogus savaip supranta pasaulį ir savaip priima sprendimus. Vienus įtakoja vienos vertybės, kitus – kitos vertybės. Bet kiekvienas renkasi pagal savo vidinius siekius. Jeigu žmogus klausytųsi savo vidinio balso, jis žinotų, ko iš tikrųjų siekia jo siela. Nes, kas yra žmogus? Tai įsikūnijusi siela. O siela, ateidama į Žemę yra suformavusi ir iškėlusi sau užduotis. Šios užduotys paremtos tiek bendrąja kūryba, tiek žmonių suformuota karma. Pirmiausia yra reikalinga ištaisyti padarytas klaidas, o po to savo veiklą priderinti prie bendrosios erdvės veiklos. Kaip bebūtų, siela žino savo uždavinius, bet ji reinkarnuojasi sąlygose, kurios „apsunkina“ užduočių sprendimą. Kodėl „apsunkina“? Atrodo, labai sudėtinga išspręsti sielos suformuotus uždavinius, kai jų nežinai.

Bet esmė ir yra ta – tu turi išmokti išgirsti, ką sako siela. Ji tam  ir apsunkina situaciją, kad tu ją suvaldytum ir tinkamai suvoktum. Juo mažesnė karma, tuo „apsunkinimai“ yra mažesni ir suvokimas sielos užduočių yra lengvesnis, suprantamesnis. Bet, kam sunku suprasti sielos uždavinius, tai tas ypatingai turi stengtis. Nes tik dėl jo suformuotos karmos yra tokia padėtis, kokia yra. Ir tik jis pats tai gali ištaisyti. Todėl vėl pasikartosiu – įsiklausykite į savo sielos balsą. Įsiklausykite, suvokite ką jūs iš tikro branginate, ką iš tikrųjų mėgstate, kuo nuoširdžiai mėgaujatės. Jūsų tyri ketinimai – tai sielos užduotys. To, ko trokšta jūsų tyra širdis, to siekia ir siela. Nėra paslapčių. Yra tik nesugebėjimas susivokti aplinkoje. Ir to negaliu pavadinti nesugebėjimu. Yra nenoras įsigilinti į savo vidinį balsą. Nes vidinis balsas slopina jūsų egoizmą. O egoizmas vis tik valdo žmogų. Ir nesvarbu, kokie siekiai būtų, bet jeigu susireikšminate – tai jau kalba jūsų ego, o vidinis balsas tyli ir laukia. Laukia, kol aprims ego, kol susimąstysite, kol atsigręšite į Dievą. Dievo šviesoje – sielos užduotys kaip ant delno. Nėra taip, kad nebūtų suteikta galimybė žmogui suvokti, kokie jo tikrieji tikslai. Galimybės yra suformuotos kiekvienam iš jūsų. Jeigu jūs gyvenate Žemėje, vadinasi turite galimybę tinkamai save išreikšti. Lengviau ar sunkiau, tai priklauso nuo jūsų buvusių gyvenimų. Bet galimybę suvokti savo sielos uždavinius, galimybę būti laimingiems, turite kiekvienas. Tai paneigti gali tik jūsų ego. Tai kokia mintis ką tik kilo perskaičius šias eilutes? Neturite galimybių? Vadinasi, jūsų ego labai sėkmingai jus valdo. Susimąstykite. Galite pykti ant mūsų, kiek tik širdis geidžia. Mes turime laiko laukti. Laukti, kol subręsite ir įsiklausysite į mūsų žodžius. Kodėl mes taip griežtai kai kada kalbame? Todėl, kad padėtume suvokti, kas iš tikrųjų jūs esate. Nes dažnai esate užsidėję skraistę ant akių. Kitus sugebate įvertinti labai gerai ir tiksliai, o save vertinate – jau kaip jums patogiau. Patogiau – nereiškia teisingiau. Todėl ir užduodame jums nepatogius klausimus, kad realiau galėtumėte įvertinti save. Mes mylime žmogų. Mes branginame kiekvieną sugebantį analizuoti, mąstyti, tinkamai daryti pasirinkimus.

Aš, Hermis Trismegistas, norėčiau visus apkabinti. Iš tiesų, tai ir apkabinu. Visus. Nuoširdžiai. Bet ar tai jaučiate, tai priklauso tik nuo jūsų. Mes branginame šiuos Dievo kūrinius. Mes branginame galimybę būti šiais Dievo kūriniais. Mes mylime žmogų, bet mes mylime ir Dievą. Jis suteikė šviesą ir galią, jis suformavo pasaulį ir sukūrė tobulybę didžiuliame chaose. Pasaulis yra nuostabus. Ir kiekvienas, kuris išdrįs eiti savo sielos keliu, pajus tą pasaulio grožį ir bus labai labai laimingas.

Su meile ir tvirtu ryžtu Jums padėti,

Hermis Trismegistas

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *