Elohimas Ciklopėjus, Elohimas Matrica

Elohimų susijungimas

Sveiki, čia elohimas Ciklopėjus ir elohimas Matrica. Vadinkite mus „broliais“ elohimais, nes mes kartu pradedame naują darbo kryptį. Pradedame formuoti kitokią žmogaus sąmonę.

Šiandieną įvykusio seanso metu, kuris nulėmė tolimesnę jūsų darbo  ir gyvenimo kryptį, mes pajungėme galingą energetinę jėgą, kuri galės formuoti žmonijos sąmonę būtent per jūsų komandą. Yra kiti keliai ir kiti variantai su kitomis grupėmis ar atskirais žmonėmis. Bet kiekvienas darbas yra savaip reikalingas ir labai svarbus.

Šis susijungimas, tai yra, mano – elohimo Ciklopėjaus – ir mano „brolio“ elohimo Matricos, reiškia, kad prasideda kūrybinis darbas, kuris reikalauja visiško jūsų pasitikėjimo ir atsidavimo. Tu, Violeta ir tu, Rita, žinai, kokia pasitikėjimo kaina. Iš tikrųjų, šiai dienai mes ruošėmės ilgai. Tai nereiškia, kad pasiekėme tikslą ir viskas. Ne. Viskas tik prasideda. Kiekvieną kartą tuos žodžius tardami mes sakome teisybę: viskas tik prasideda. Tik kiekvieną kartą vis aukštesniame energetiniame lygmenyje. Viskas tik prasideda.

O dabar labai rimtai apie būsimus tikslus ir siekius. Mes, sujungę savo energetinius spindulius, tai, kas buvo pradžioje ir  tai, kas formuojama dabar – susijungiame į visumą. Seanso pradžioje tu įėjai į žmogaus beždžionės stadiją, kai formavosi žmogaus sąmoningumas (nustebai, kaip lengva būti beždžione – ir kūnas atsipalaiduoja, ir jausmų bei minčių nėra). Buvo išimta dalelytė, kuri, formuojant žmogaus sąmoningumą, apribojo jo kūrybinę veiklą. Tai energetinė dalelytė, blokuojanti kūrybinę jėgą. Ji „tyčia“ buvo įdėta. Nes nevaldomos aistros, troškimai ir galinga kūrybinė jėga, žmoniją būtų seniai išnaikinę.

Dalelytė puikiai funkcionavo iki šiol. Funkcionuos dar daugelį metų, bet jau atsiras žmonių, kurie peržengę beždžionės stadiją, atsisakys tos ribojančios veiklos dalelytės. Vadinasi, žmogus, neturintis tos dalelytės, įgauna didžiulę kūrybinę jėgą. Ir ta jėga gali būti suteikiama žmogui, tik kuriuo mes pasitikime ir kuris pats savimi pasitiki. O tokių yra mažai…

Žmogus, be ribojančios dalelytės, į save galės priimti neribojamos galios energiją ir ją išspinduliuoti per save į aplinką. Jums lieka mumis pasitikėti, kaip darėte lyg šiol ir žengti toliau. Aiškinti tiksliai kas vyks – neįmanoma. Nes to neišgyvenus, suvokti neįmanoma. O suvokti tikrai bus ką. Darbas prasideda. Kol kas buvo aiškinimai, mokymai, paruošimai, patikrinimai. Dabar prasideda darbas. Ir tau, žmogau, mes linkime – atsipalaiduokite, nesistebėkite, nepergyvenkite. Energijų srautai eis labai stiprūs. Poveikis aplinkai bus stiprus. Tai priimti loginiu protu bus neįmanoma. Todėl nesistenkite visko nei suprasti, nei įvertinti, nei stebėtis, kodėl tai vyksta su jumis. Manau, daug kam jau nebekyla klausimų, kodėl su jumis tai vyksta – taip reikia. O jūs turite atlaisvinti savo protą ir priimti energetinius srautus, mokymus, vaizdinius ir t.t.

Supratote, praėjo 5 mėnesiai ir tik per vieną pusvalandį tampa aišku kas ir kodėl vyko. Bet 5 mėnesius buvote kaip akli kačiukai. Reikėjo bėgti užrištomis akimis ir mumis pasitikėti. Kadangi sąmonė nepriima to, ko nesuvokia, mes negalime paaiškinti viso proceso iš anksto. Vadinasi ir toliau turėsite bėgti iš paskos savo mokytojų.

Tik tempai, rizika ir galimos pasekmės gali būti ypatingai didelės.

Viskas tik prasideda…

Su Meile, Viltimi ir Pagarba

„Broliai“ elohimai Ciklopėjus ir Matrica

P.s. Būna ir taip…

Būna taip, kai žmogus miršta, aplinkiniai sako,  o juk buvo ženklų, kad tas žmogus mirs… Mes tuos ženklus suvokiame, kaip pranašiškus ženklus. Manome, kad tai įspėjimai, jog žmogus mirs, kad jo likimo linija baigiasi. Deja. Kai žmogaus likimo linija baigiasi, aplinka jokių ženklų neduoda. Žmogus miršta ir tiek. O jeigu buvo ženklai, vadinasi, likimas perspėja: tas žmogus galėtų toliau gyventi,  jeigu, matantis tuos ženklus žmogus, suvoktų savo klaidas ir padarytų teisingus sprendimus. Ne mirštantysis turi suvokti savo klaidas, o tas žmogus, kuris mato tuos ženklus. Nes mirštančiojo siela aukojasi ir išeina anapilin tam, kad tu suvoktum savo klaidas. Tai labai skaudi pamoka, bet vadinasi, tai buvo paskutinė galimybė tau suvokti savo gyvenimo klaidas be žiaurių pasekmių. Jei netekai artimo žmogaus, o prieš tai tu matei ženklus apie jo mirtį, tai, vadinasi, tu kaltas dėl jo mirties. Tas žmogus aukoja savo įsikūnijimą tam, kad tu galėtum toliau vystytis…

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *