Helijas

Polių susijungimas

Čia Helijas, Saulės dievas.

Aš atėjau pakalbėti apie žmogaus santykį su aplinka. Žemei duota diena ir naktis. Veikla ir susikaupimas. Fizinis ir nematerialus žmogaus pasaulis. Visados yra du poliai, kaip ir dvi lytys: moteris ir vyras. Saulė tekėjo dieną, mėnulis naktį. Visados buvo aiškūs du poliai. Bet, gražią dieną pažvelgę į dangų, jūs matote ir saulę, ir mėnulį. Eidami miegoti per sapnus ar būdravimą, jūs išgyvenate tiek pat, kiek ir per dieną. Kai kada sapno įvykius išgyvenate dar emocingiau, nei dienos įvykius. Pasaulyje vis daugiau atsiranda žmonių, kurie savęs nelaiko nei moterimi, nei vyru. Du poliai pradeda artėti vienas prie kito. Kaip ir žmogaus materialus ir nematerialius pasaulis liejasi į visumą. Nebegalite sakyti: tai tikra, o tai netikra. Išlikę santykiai su mirusiais žmonėmis dažnai būna dar tvirtesni nei tarp gyvųjų. O žmogų labiau skaudina piktas žodis, nei smūgis į veidą. Tas, kas neapčiuopiama, realiai veikia žmogaus gyvenimą. Pasaulių susiliejimas reiškia naujo suvokimo pradžią. Žmogaus suvokimo – kas jis yra ir kokia yra aplinka – nauja pradžia. Juo toliau, juo sunkiau žmogui darosi suvokti, kas yra tiesa, o kas klaidingas suvokimas. Kas iš tikrųjų tikra, o kas tik iliuzija, trapi ir apgaulinga. Jūs suvokiate, kad tie du poliai, kurie kažkada buvo rimtai atskirti – susieina, jungiasi. Atskirties nebėra. Lieka tik derintis prie kintamos aplinkos ir patiems priimti naujas žinias. Patiems įsisąmoninti naują supratimą apie gyvenimą.

Žmogaus energetika kupina informacijos: kaip gyvenai, ką mąstei, ką supratai, prie ko prisirišai ir t.t. Pasauliams susiliejant, į žmogaus energetiką įsilieja energija iš subtiliojo pasaulio. O subtiliojo pasaulio energija yra švaresnė ir subtilesnė. Ji degina nešvarumus, bet kartu, atlaisvina žmogaus energetinius kanalus, kurie prisipildo dieviškos energijos. Nuo to žmogus tampa sveikesnis, stipresnis, laimingesnis. Subtiliojo pasaulio (ne astralinio) energija yra gyvybingesnė už žmogaus energetiką. Todėl kiekvienas subtiliojo pasaulio energijų prisilietimas tik atgaivina ir sustiprina žmogų, nežiūrint į tai, kad žmogui gali būti skaudu atsisakyti tam tikrų „nešvarumų“, kuriuos ši energija sudegina. Astralinio pasaulio būtybių energija dažniausiai būna žemesnio lygio nei daugumos žmonių, todėl jie iš žmogaus traukia energiją, ir žmogus silpsta, blogėja jo sveikata ir gyvenimas. Pasauliai susilieja, vadinasi, ir astralinis pasaulis liejasi į žemiškąją erdvę. Ir žmogus gali lengvai pritraukti negerumus iš australo. Bijoti nereikia. Tikėjimas ir Pasitikėjimas Dievu visados jus saugos. Bet įsivelti į diskusijas su astraliniu pasauliu – nereikia. Taip jūs galite greitai netekti energijos, kurią taip sunkiai formavote ir sukaupėte, kad galėtumėte toliau sėkmingai vystytis. Nesimėgaukite bendravimu su astralu (mylimi artimi žmonės, dažniausiai, nepriklauso astralui). Ir mirusiesiems duokite ramybę. Prasidėjus pasaulio susiliejimui jūs turite išlikti ramūs ir tvirti. Jums atsivers matymai, pojūčiai, nuojautos. Žinokite, tai visuminis reiškinys. Ką matysite – priklausys nuo jūsų vibracijų. Žemos vibracijos trauks astralą. Aukštos vibracijos – subtilųjį pasaulį. Vienu atveju jums bus sunku, kitu – tobulėsite.

Pasauliai susilieja. Neregimasis pasaulis pamažu įsitvirtins žemiškoje erdvėje. O kylant  vibracijoms, astralas pajus grėsmę išnykti, tad dar labiau atakuos pažeidžiamus žmones. Bet tikėjimas Dievu – tai begalinis apsaugos žiedas. Niekas ir niekados jūsų neužgaus, jei tikėsite ir pasitikėsite Dievu. Kai jums kažkas neaišku, kažko neramu, paprašykite Dievo pagalbos, paprašykite apsaugos. Ir ji bus suteikta.

Lai Saulės šviesa ir Dievo meilė jus saugo ir padeda jums kiekvieną gyvenimo akimirką. Helijas

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *