Viešpats Maitrėja

Žmogaus kelias – tai Dievo kelias

Sveika, čia Viešpats Maitrėja.

Aš noriu pakalbėti apie įvykių eigos pokytį. Dauguma žmonių gyvena pagal tam tikrus Visatos dėsnius, tame tarpe žmogų įtakoja ir karmos dėsniai. Ateinanti banga, kuri nuolat stiprina savo impulsus, pakeis žmonių gyvenimo eigą. Vibracijos kils, materija atlaisvės, žmogaus galimybės didės.

Todėl reikalinga, kad žmogus tam sąmoningai ruoštųsi. Reikia praplėsti informaciją apie žmogaus struktūrą ir žmogaus vystymosi kelią. Tą mes nuolat darome, bet rezultatai dar nėra tokie, kokių lauktume. Daugelis žmonių visai nemąsto apie galimybę reinkarnuotis, apie galimybę pasitikėti Dievu, apie kitus Visatos dėsnius. Tai neteisingas poelgis, bet įtakoti per prievartą žmogaus negalime. Todėl dirbame su tais, kurie sutinka keisti savo gyvenimo būdą ir sutinka pradėti gyventi pagal kitokius, neįprastus gyvenimo standartus.

Atsivėrimas Dievui – labai svarbu. Tai pamatas, viso naujo pasaulio suvokimo pagrindas. Bet kuri kita teorija turės silpną vietą. Ji bus iš esmės klaidinga. Todėl tie, kurie nutolote nuo Dievo – sugrįžkite prie Jo. Tie, kurie netikite Dievu – susimąstykite, ar tikrai neegzistuoja Aukščiausias Protas, kuris vienaip ar kitaip įtakoja jūsų gyvenimą?

O tie, kurie tikite Dievu, prisiminkite – Jis yra vienintelis. Žmogus suformavo religijas pagal savo suvokimą apie Dievą. Religijos įsitvirtino ir išliko. Ir puiku, nes tai pagrindinė gyvenimo vieta, kur dar nors kalbama apie Dievą. Bet, Aukščiausias Protas – tai pagrindinė jėga. Jis skaidosi į Visatos struktūrą. Viskas gamtoje yra kilę iš Dievo energijos. Tik virpesiai yra skirtingi. Dievas – tai meilė ir išmintis. Ir iš tų dviejų postulatų iškylančios visos energijos, idėjos. Viskas susieta, viskas persipynę ir vienas kitą įtakojantys reiškiniai.

Priimdami idėją apie Dievą, galima tolimesnė kalba apie žmogaus vystymosi. Žmogus, iš tiesų, gyvena pagal tam tikrą programą, kurią suformuota per jo esybę. Esybė – jau tam tikras individualumo taškas. Tai dieviškosios išraiškos materijoje pradžios taškas. Tame taške ir yra suformuota pagrindinė Dievo išraiška materijoje. Suformuoti jo siekiai, jo tikslai. Ne žmogaus siekiai ir tikslai, o Dievo. Todėl žmogus ir gimsta su tam tikra programa. Su tikslais ir siekiais, kuriuos suformavo Dievas. Ne esybė, ne siela, ne žmogus, o Dievas. Tai antras dalykas, kurį reikia įsisąmoninti: žmogaus kelias – tai Dievo kelias. Jeigu savame kelyje žmogus nejaučia Dievo, tai jis neįvykdo savosios paskirties. O įsikūnijimas netenka prasmės. Žmogus gali nuostabiai gyventi žemišką gyvenimą – bet įsikūnijimas tampa bevertis. Sukauptos energijos gali būti per mažai, toliau normaliai vystytis. Kai kada žmonės, „netikintys“ Dievu, nugyvena gražų gyvenimą ir įvykdo Dievo skirtas užduotis. Nes jis tiki Aukščiausiu Protu, jis tiki Gėriu. To pakanka, nors tai nesuteikia sparnų skrydžiui per gyvenimą. Pilnas atsidavimas Dievo valdymui tavame gyvenime – tai branda. Nes jūs, juk žinote, bet dar nesuvokiate iki galo to, kad

Tu – tai Dievas. O paneigti tai, kas sudaro tavo esmę – beprasmiška. Niekados gyvenime nepadarysite klaidos, pasitikėdami Dievu. Jis atves jus ten, kur iš tikrųjų veda jūsų kelias. Žinoma, tas kelias gali būti visai ne toks, kokio jūs norėtumėte, kokio siektumėte. Ir ne visada suprasite, kodėl vyko taip, o ne kitaip. Bet, Dievas, suformuodamas tavo esybę – sudėjo užduotis. O tos užduotys gali eiti per kelis įsikūnijimus, per kelias sielas iš karto. Žmogaus protu to nesuvokti ir neįvertinti.

Tai pagrindinės tiesos, kas yra žmogus. O kaip reikia iš tikro gyventi – apie tai kalbame ir kalbėsime. O lengviau kalbėtis, kai jūs įsisąmoninsite šias tiesas apie Dievą ir jo materialią išraišką – žmogų.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *