Zaratustra

Išmokite Mylėti

Aš atėjau, Zaratustra.

Dievo šviesa yra stulbinanti struktūra. Ji degina viską, kas nešvaru, bet sustiprina tai, kas yra tiesa. Žmogaus žemiškoji struktūra yra labai svarbi žmogiškai išraiškai. Išraiškai to, kas ateina iš Dievo. Bet, kaip formuojasi ta išraiška?  Kas žmoguje svarbiausia? Meilė ir Išmintis. Tai dvi energijos, kurios sudaro pagrindą visų materialių sutvėrimų. Žmogus turi išmokti mylėti taip, kad toje šviesoje nesudegtų nei jis, nei aplinkiniai. Meilė skleidžia bangas, ji įtakoja aplinkinių žmonių energetiką, kuri papildoma meilės energijos – atsigauna, atlaisvėja. Viena, kai darote gydomuosius seansus, yra energijų pralaidumas. Priimate energiją iš aukštų oktavų, perleidžiate per save ir įleidžiate į kito žmogaus energetiką. Tai technika. Bet didžioji jėga vis tik slypi žmoguje. Tai jo sugebėjimas mylėti. Mylėti kitą žmogų. Mylėti be atsako, be reikalavimų, be siekių. Mylėti ir gerbti kitą žmogų, apsaugoti jį švelnia šypsena, nuoširdumu, įsiklausymu. Per save perleidžiate švarią kosmoso energiją – ji daro stebuklus. Bet, jūsų tyra širdis atvertų kelią tiesioginei Dievo šviesai. Tai daug veiksmingesnis procesas.

Jėzus mylėjo žmones. Jis mylėjo žmogų net tada, kai tas žmogus jį prikalė prie kryžiaus. Jis apgaubė jį savo meile, kad tik tas žmogus nesuformuotų sau begalinės karmos. Jis suprato, kiek daug žmogus pakenkė sau, jį nukryžiuodamas. Ar tu taip galėtum mylėti? Ar galėtum mylėti, pamirštant savo nuovargį, savo nepriteklių, savo fizinį skausmą? Neišeina. Vadinasi, iki tobulumo dar labai toli. Norite pailsėti, norite pasimėgauti ramybe be įsipareigojimų, bet tai tik saviapgaulė. Dieviškąją energiją reikia nuolat skleisti. Reikia nuolat mylėti žmogų, o ne tada, kai tu pailsėjusi, kai tu laisva, kai tau viskas gerai sekasi. Mylėti reikia nuolat. Paprašykite Dievo pagalbos skleisti jo meilę kiekvieną rytą, kiekvieną dieną ir vakarą. Taip jūs sukoncentruosite dėmesį į Meilę. Taip jūs formuosite Meilę, kuri skleisis aplink jus, jumyse ir kituose žmonėse. Be meilės – kūrybos nebus. Mintimis jūs galite viską sukurti, bet kūrybos pagrindas, kūrybos pagrindinė varomoji jėga, statomoji medžiaga yra Meilė. Meilė, kurią jūs išjaučiate savo širdyse. Joks dvasinis kelias jums nebus iki galo atvertas, kol neišjausite meilės jausmo sau, Dievui ir aplinkiniams žmonėms, net tiems, kurių nemėgstate. Nemėgstate, nes dar nesuvokiate, kodėl jie yra šalia jūsų. Kai tai suvoksite – tai suprasite viską ir pamilsite kiekvieną žmogų, esantį šalia tavęs. Suvoksite, kad tai jūsų gyvenimo mokytojai, kad tai Dievo dovana jums, jums kovojant su savuoju ego. Tai pagalba jums atidirbant savąją karmą.

Žmogus yra savo padėties šeimininkas. Savo realybės kūrėjas. Niekas neturi įtakos jo realybei, kaip tik jis pats. Tik bėda, kad dar to iki galo nesuvokiate. O realybę, kurioje gyvenate – jūs susiformavote. Tai ir gerbkite šią realybę, analizuokite šią realybę ir darykite pakeitimus šioje realybėje drąsiai ir sąmoningai.

Aš labai džiaugiuosi galėdamas įžengti į jūsų erdvę ir bendrauti. Kiekvienas Pakylėtasis Valdovas siekia bendravimo ir išraiškos per žmogų. Nes mūsų energetika sutampa su žmogaus energetika. Mes galime taip skleisti Dievo Išmintį ir Meilę. Galime išskleisti energiją, kuri vėl grįžta pas Dievą. Virsmas vyksta ir prie to prisidedame ir mes. Prisidedame tada, kai esame materialiame taške: žmogaus sąmonėje. Nesvarbu ar patys įsikūnijame ar tiesiog bendraujame kaip šiuo atveju. Materiali išraiška yra labai svarbi. Bet, tai nereiškia, kad mes nekuriame kituose lygiuose. Virsmas visados egzistuoja, bet kuriame lygmenyje. Bet, juo stipresnė materija yra skaldoma – tuo daugiau energijos išskleidžiama į aplinką. Tai fizika, bet kartu, tai Visatos išlikimo sąlyga. Kiekviena Dievo suformuota sąmoninga struktūra turi per save perleisti jo energiją ir taip į erdvę išskleisti dar daugiau šilumos ir meilės.

Išmokite Mylėti.

Su meile ir išmintimi,

Zaratustra

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *