Hasilionas

Žemos vibracijos blokuoja vystymosi

Hasilionas.

Aš norėčiau pakalbėti apie žmogaus sugebėjimą priimti vaizdinius į savo sąmonę. Visata yra užkoduota tam tikrais kodais. Vieną informaciją jūsų sąmonė „nuskaito“, kitos – „nenuskaito“. Tai, kaip seno veikimo kompiuteris, kai jis nepajėgia atpažinti naujų programų ir jų neatidaro. Taip ir su žmogaus sąmone. Didžiosios dalies informacijos žmogaus sąmonė nesugeba priimti ir iššifruoti. Todėl reikalingas nuolatinis žingeidumas, noras suvokti kuo daugiau. Čia, iš tiesų, nekalbu apie  informaciją, kurią galite gauti iš interneto. Tai informacija, kurią jūs priimate per savo vidinį regėjimą. Dažniausiai būna, kad nepajėgiate jos ne tik iššifruoti, bet ir tinkamai priimti. Lieka tik sąmoningas minčių atlaisvinimas ir mėginimas priimti to, ko nesuvokiate. Tas kelias yra tinkamiausias.

Jeigu mėginsite savo logika įvertinti tai, ką matote – jūs  padarysite klaidų. Geriau tik stebėti, kokie vaizdiniai atsiveria ir mėginti suvokti jų prasmę. Įvertinti negalite. Nes jūs paimate iš didžiulio teksto, tik vieną atkarpėlę, todėl teisingai to suprasti neišeis. Bet mėginti priimti naujus jums vaizdinius reikia – taip prasideda jūsų mokymas. Svarbu, neužblokuoti tų vaizdinių. Ateis laikas, kai juos pažinsite ir suvoksite jų prasmę. Bet kol kas lieka tik mėgautis naujais potyriais ir stengtis jų neužblokuoti. Supraskite, mes, neregimojo pasaulio jėgos, labai stengiamės jums padėti. Net ir tada, kai matote, kad su jumis niekas nevyksta, nieko nejaučiate. Netiesa. Jeigu jau skaitote šį laišką, jau galiu garantuoti – su jumis dirbama. Bet nuo jūsų priklausys kaip lengvai priimsite šią pagalbą. Pirmiausia, supraskite, niekas nevyks tik dėl jūsų troškimo. Turi būti jūsų pastangos. Pastangos keisti savo charakterį, pastangos valdyti savo mintis ir jausmus. Pastangos suvokti informaciją. Iš giedro dangaus perkūnas netrenks ir jūs netapsite viską žinančiais ir viską suprantančiais. Žinių gausite proporcingai tiek, kiek įdedate pastangų patys į savo tobulėjimą. Viską jūs turite išreikšti konkrečiais veiksmais.

Nesakykite: jeigu aš turėčiau „tą sugebėjimą“, tai atlikčiau tą ir tą. Būčiau geras ir daug gero padaryčiau. Jeigu neturite „to sugebėjimo“ – vadinasi ir nesate verti jį turėti. Vadinasi, turite dar labiau atkreipti dėmesį į savo kasdienes smulkmenas ir tvarkyti savo gyvenimą pagal naujas vertybes, naujus siekius. O mes pasiruošę jums padėti pažinti jums nesuvokiamą pasaulį. Mūsų pareiga (kurią patys priėmėme) yra padėti iššifruoti tą Visatos informaciją.

Neabejokite savo naujais matymais ar naujais pojūčiais. Jie, iš tikrųjų, labai realūs. Tik jūsų loginis protas tai atmeta. Pagalvokite, kaip jūs leisite keliauti savo eteriniam kūnui, jeigu jau dabar atmetate jums naujus vaizdinius, naujus potyrius. Nėra lengva visko priimti praktiškai, kaip tai lengva atrodo teoriškai. Kiekvienas naujas vaizdinys, ar potyris, kuris yra aukštesnių vibracijų, sukels pasipriešinimą žemųjų vibracijų. Emocijų, kurios yra žemesnio energetinio lygmens. Jos sukils, pasitelks logiką ir jūsų žengimas nauju keliu bus užblokuotas. Net patys to nesuprasite ir nesuvoksite, kaip greitai žemų vibracijų energija užspaus aukštas vibracijas. Todėl, nors ir labai abejojate savo naujais potyriais, neblokuokite jų. Stebėkite, ko jie jus moko, ką jums pasako. Ir tai nebus pamokymai, kaip geriau kasdienes problemas spręsti. Kasdienės problemos yra žemesnio energetinio lygmens. Jos yra sunkesnės ir labiau užspaudžia žmogaus energetinį lauką. Tada jos atrodo, kad yra pačios svarbiausios, reikalingiausios ir tikriausios. Netiesa. Jos tik turi didžiausią įtaką žmogui, nes žmogus visados laikosi tam tikrų nuostatų apie gyvenimą ir mano, kad tie nuostatai patys teisingiausi. Deja. Kasdienis gyvenimas – tai gyvenimas, kuris neturi realios įtakos bendrosios erdvės gyvenimui. Bet, jūs, esantys ketvirtojo ciklo pradžioje, jau suvokiate, kad turite žengti į bendrąją erdvę ir formuoti kitokį gyvenimo stilių.

Beje, prisiminkite apie ką kalbėjau anksčiau – žemų vibracijų energetika išnyks. Toks procesas. Jis yra numatytas ir yra vykdomas. Į bendrąją erdvę neįeisi su žemom vibracijom. Tai kur jums likt gyvent, jeigu į bendrąją erdvę neįžengsite, o senosios erdvės nebelieka? Galite tai ignoruoti tol, kol išnyksite. Bet, tikiuosi, jūs prisiminsite savo atsakomybę už dieviškos energijos naudojimą ir žengsite į bendrąją erdvę su pasitikėjimu ir meile.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *