Hilarionas

Abejonės žala

Sveika, čia Hilarionas, Šviesos angelas.

Vakar tu padarei klaidą – suabejojai. Suabejojai ar viską darai remdamasi Dievo šviesa. Ir kas atsitiko? Abejonė atvėrė kelią tamsai. Tamsa to tik ir laukia. Ji vos tavęs nepražudė. Kas būtų įvykę? Tavo atveju – mirtis. Manote, tamsos jėga būtų leidusi išgyventi sielai, nešančiai šviesą? Tikrai, ne. Bet kaip visados sakėme ir sakome – žmogus yra Kūrėjas. Žmogaus niekas negali įtakoti, nei tamsa, nei šviesa. Viskas eina per žmogaus širdį. Atsiveria Dievui – Dievo šviesa teka per jo širdį ir sielą. Atsiveria tamsai, Tamsa jį užvaldo. Geriausiu atveju – užvaldo, kitu atveju – sunaikina. Tamsa žmogų sunaikina bet kokiu momentu. Bet tai gali tęstis ilgiau ar trumpiau, priklausomai, kokio stiprumo vibracijas skleidžia žmogus. Aš noriu pasakyti: žmogus gali klysti, gali abejoti. Ir, jokiu būdu, jis nemirs ne taip pagalvodamas, kaip reikia. Bet ką mes sakėme tau? Nemąstyk kaip žmogus. Negyvenk kaip žmogus. Tas etapas baigėsi. Tu esi Visatos gyventoja. O Visatos gyventoja atsako už kiekvieną savo mintį, kiekvieną ištartą žodį, už kiekvieną neteisingą jausmą.

Tu, būdama Visatos gyventoja (!), suabejojai pagrindiniais Visatos principais – Dievas sukūrė pasaulį ir tu jame skleidi Jo valią! Tavo valios nebėra, tavo pasirinkimų nebėra. Arba tu skleidi Dievo valią ir tuo džiaugiesi, arba tavęs nebėra. Rinkis. Tai nėra grąsinimai. Tai faktai. Ir prisiminkite tai visi, kurie žengiate naujuoju keliu.

Abejoti Dievu – NEGALIMA. Abejonė Dievu – lygi mirčiai. Ir ne tik šio gyvenimo mirčiai. Kodėl tau buvo taip blogai – nes naikinosi visa tavo struktūra. Mirtis būtų tik galutinė sunaikinimo išraiška. Tavęs nebeliktų. Visatos gyventojas negali gyventi su tamsos jėga savyje. Vibracijos nesusiderina. Vadinasi, tu privalai išnykti. Tu Visatos gyventoja, ne Žemės. Išlikti Žemėje gali tik tuo atveju, kol sugebi išlaikyti aukštas vibracijas.

Suprask. Nuoširdžiai suprask: išlikti su žemomis vibracijomis tau, žmogau, esančiam Visatos gyventoju, neįmanoma. Struktūra ne ta. Pakeitimų struktūroje yra daug. Jeigu savo valia suformuoji abejonę pagrindine idėja – tu sudegi. Išnyksti. Nes labai skirtingo dažnio vibracijos. Tu neišgyvensi. Retai būna taip, kad Visatos gyventojas suabejotų ar jis gyvena pagal Dievo planą. Ypatingai retai, bet, pasirodo, būna. Gavai pamoką. Laimė, tu sugebėjai sukoncentruoti dėmesį į Dievą. Pasirinkai. Bet kitą kartą nežinia ar to pakaks. Gali daug kuo abejoti, tik ne tuo, kad tu skleidi Dievo šviesą. Tau niekados nebus leista paklysti, nebus leista susireikšminti ar užsiauginti savąjį ego. Kai tik pasielgsi neteisingai – tau skaudžiai „kirsime“. Užsiauginsi savisaugos instinktą – nebeabejosi. O aiškia kryptimi žengsi į priekį.

Tu pakilai daug aukščiau nei tikėjomės. Vibracijos yra stulbinančiai subtilios. Išgyventi Žemės erdvėje taps labai sudėtinga. Bet privalu. Eina Žemės virsmas. Jokiu būdu niekas nesieks tavo sunaikinimo. Atvirkščiai. Apsauga didžiulė. Tik tu pati negali klysti. Mes galime neturėti įtakos tau padėti. Tu gi lygi su mumis. Pati atsakai ir valdai savo gyvenimą. Jeigu tavo valia susinaikinti – mes negalėsime padėti. Procesas labai stiprus. Žmogaus protui nesuvokiamas. Visatos gyventojui – nuostabus ir nepakartojamas.

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *