Be kategorijos

Atlantidos žūties priežastis

Čia Atlantidos žemyno deivė – Hortelnika.

Aš, Hortelnika, atėjau pakalbėti apie Saulės energetinę iškrovą, kuri atsilieps Žemės planetai ir jos gyvenimui. Kiekvienais metais Saulė išskiria savo energetinius pliūpsnius, kurie pasiekia Žemę ir išdegina tam tikrus ozono sluoksnius. Šie spinduliai išdegina ir kolektyvinę sąmonę. Kolektyvinė sąmonė turi daug neigiamos informacijos ir ji sunkiai susinaikina. Žmogus (nei vienas žmogus) nebegali mąstyti apie tam tikrą įvykį, kad šis įvykis galėtų išsitrinti iš kolektyvinės sąmonės. Todėl ir yra istorikai, kuri nuolat iškelia praeities įvykius, kad šie išliktų kolektyvinėje sąmonėje ir atmintyje. Bet, kaip jie iškelia gerus įvykius, taip jie iškelia ir daug neigiamumo. Todėl kolektyvinė sąmonė nepajėgia savęs apvalyti. Jeigu niekas nebepamaitina idėjos savo energija, ši idėja atlaisvėja iš kolektyvinės sąmonės ir gali išnykti. Bet ir tam reikalingas didelis energetinis pliūpsnis. Geriausiai išvalo Saulės energetiniai pliūpsniai. Bijoti Saulės energetinių pliūpsnių nereikia. Ji skatina vystymosi. Bet blogai tai, kad jie išdegina daug nešvarumų, o žmogaus sąmonės didžiąją dalį sudaro neigiamumas. Vadinasi, pliūpsniai paveikia žmogų. Ne veltui daug kam būna blogai su sveikata, kai suaktyvėja tie pliūpsniai. Bet blogai būna tiems, kurie turi sveikatos problemų. O kas yra sveikatos problema? – Neigiama energetika. Todėl, tiems, kurių energetika nešvari – Saulės energetiniai pliūpsniai sukelia neigiamus pojūčius.

Bet be Saulės pagalbos neįmanoma išvalyti kolektyvinės sąmonės. Mano žemyno egzistavimo laikotarpyje, Saulės energetika nebuvo panaudota apvalymui. Buvo tikimasi, kad su tuo susitvarkys žmogus, nes žmogus savo atmintyje vis dar nešiojasi prisiminimą, kad jis yra Dievo dalis, kad jis gali kurti. Deja, per palyginus trumpą laikotarpį, ta kūryba pasireiškė ne taip, kaip tikėtasi. Laisvė, demokratija – išėjo iš savo pozicijų. Meilė – taip pat.Pagrindinės energijos buvo visiškai iškreiptos ir žmogaus kūryba nulėmė žemyno susinaikinimą. Labai svarbu teisingai suvokti žodžių prasmę ir teisingai išreikšti tą suvokimą. Nes, remdamiesi gerais žodžiais, mano žemyno žmonės pražudė save. Todėl labai prašau, atidžiau pervertinkite žodžių prasmę. Kiekvienas savo širdyje pervertinkite, ką reiškia jums žodžiai: laisvė, meilė, pasitikėjimas, pagarba.

Tiesiog sėskite minutėlei atokvėpio ir pagalvokite labai išsamiai, ką jums šie žodžiai reiškia. Ne standartiškai, pagal žodyną, o pagal savo širdį. Pagalvokite ir tada sulyginkite su tuo apie ką mes kalbame. Prasmė atitinka ar ne. Matote, jūs esate savyje užprogramavę žodžio prasmę. Ir perskaitę tą žodį iš karto nusiunčiate į smegenis savo programą. Ir skaitomas (ar klausomas) tekstas tampa iškreiptas. Nes jūs išgirstą žodį performuojate pagal savo kodą. O jeigu jūs rimtai paanalizuotumėte žodžių prasmę sau, jūs galėtumėte įvertinti, kur darote klaidą. Gal jūs labai supaprastinate reikšmę, gal jūs sumažinate atsakomybę, gal jūs supatoginate šį žodį. Išvalykite savo sąmonę. Išsiaiškinkite, ką tikrai tas žodis reiškia jums, nes taip jūs pakeisite savo žodžio prasmę. Ir kitą kartą, skaitydami tą pačią frazę, pajėgsite ją suprasti kitaip. Nes jūsų suvokimo neblokuos jūsų suvokiamo žodžio prasmė. Aš kalbu apie labai paprastus dalykus, bet iš tikrųjų, neteisinga žodžio interpretacija sužlugdė civilizaciją.

Atlantidos žemyno žmonės puikiai girdėjo Dievo balsą, jie mokėjo bendrauti su pačiomis aukščiausiomis energijomis. O juos pražudė tai, kad išgirstus žodžius suvokdavo pagal jiems priimtiną kodą. Bet ne pagal Dievo žodžiui suteiktą kodą. Taip žlugo civilizacija. Šiandieną jūs girdite Dievo balsą. Jis moko, jums pasakoma tikra tiesa. Todėl išmokite suvokti žodį pagal Dievo kodą. Suvokti tai, ką iš tikrųjų nori pasakyti jūsų vidinis balsas. Jį išgirsti sunku, o dar skaudžiau, kad jį išgirdus, jūs nesugebate teisingai interpretuoti to žodžio prasmės.

Kai Pakylėtieji Valdovai aiškina, ką reiškia meilė, ką reiškia tikėjimas, kas yra Išmintis – mėginkite priimti pagal jų prasmę. O geriausia tai padaryti, kai jūsų vibracijos yra aukštesnio lygio, nei kasdienės aplinkos. Taip jūs sugebate suderinti savo suvokimą su jų suformuota informacija. Taip mažiausiai iškreipiama tiesa. Todėl, rekomenduojama skaityti laiškus kada esate nepavargę, kada esate nesusinervinę.

Vibracija turi būti aukštesnė nei vidutinė. Vadinasi, prieš atsiverčiant laišką, reikėtų nors kelioms minutėms susikaupti, atsipalaiduoti, „nuvaryti šalin“ įkyrias rūpesčių mintis ir padėkojus energijoms už galimybę bendrauti, atsiversti laišką ir perskaityti. Tada jūsų vibracijos bus pakylėtos. Jūs suvoksite tiesą aiškiau. Juk patys sakote, kad praėjus laikui tas pats laiškas perskaitomas kitaip. Todėl, kad praėjus laikui jūs jau „ūgtelėjote“, vibracijos pakilo ir jūs teisingiau suprantate parašyto žodžio prasmę. Štai kodėl taip svarbu bendraut su Dievu ramybėje, susikaupime. Taip labiau priderini savo suvokimą prie jo vibracijų, vadinasi, išgirsta tiesa labiau atitiks realybę.

Su meile ir tikėjimu

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *