Motina Marija

Meilės jausmas

Marija. Aš atėjau.

Atėjau pakalbėti apie skleidžiamą gėrį ir grožį, apie sugebėjimą išreikšti meilę ir dėmesį aplinkiniams. Ko žmogui labiausiai trūksta ir kada jis jaučiasi nelaimingas? Meilės. Švelnios, tyros, viską atleidžiančios, supratingos meilės. Kai žmogus tai turi, jis gali atiduoti aplinkai savo sugebėjimus ir savo stiprius jausmus. Jeigu šis jausmas yra didžiausias trūkumas jūsų aplinkoje, tai gal jūs patys jos neatiduodate į aplinką. Kiek sugebate pamatyti aplinkinius? Kiek sugebate suvokti, ką iš tikro jie jaučia, o ne kokį įvaizdį jie sukuria? Dažnai sureikšminate save, o dar labiau bijote būti įskaudinti ir visai užsisklendžiate. Tampate abejingais ir piktais. O kodėl bijote būti įskaudinti? Gal todėl, kad neatsiveriate Dievui, gal todėl, kad bijote parodyti tikrąjį savąjį aš? Bet kokiu atveju, aš drąsiai konstatuoju – jūs nemokate formuoti meilės jausmo. Meilė turi būti švelni, tyra, atleidžianti, priimanti kitą be nuoskaudų ar įsižeidimų. Jūs, atrodo, mylite, o įsižeidžiate dėl paprasčiausių smulkmenų. Kai pasakytas žodis žeidžia, ar žvilgsnis žeidžia, tai kur jūsų meilė? Aplinka neturi įtakoti šio jūsų jausmo. Jis turi būti jumyse, nepriklausomai kokia aplinka. Nepriklausomai ar šalia jūsų žmonės, kurie jus nuolat skaudina. Skaudina? Vadinasi, esate to verti. Skaudina tik ego struktūrą. Dieviškosios meilės neįskaudinsi. Tai kokia išvada formuojasi? Jeigu jus skaudina artimieji – vadinasi, jumyse vis tik daugiau egoistinių jausmų, nei dieviškosios meilės. Jumyse daugiau tamsos ir prisirišimo prie piktų, liūdnų minčių, nei koncentravimasis į šviesą. Aplinka atspindi jūsų vidų. Atsiminkite tai visados. Aplinka atspindi jūsų jausmų pasaulį, jūsų mintis ir jūsų sugebėjimą išskleisti Dievo energiją.

Meilė – kūrybinė jėga. Jūs turite išmokti mylėti taip, kaip Dievas jus myli. Užduotis sudėtinga, bet ji labai sparčiai vystosi. Jeigu mes kalbame apie sugebėjimą mylėti, vadinasi bus siunčiamos bangos, kurios judins jūsų meilės energiją. Ir išbandymai eis per meilės sferą. Meilę tėvams, meilę vaikams, meilę artimam draugui, meilę vienišam žmogui. Ir vėl prisiminkite. Meilę, kaip ir bet kurią energiją, reikia išreikšti. Jūsų mintys ir veiksmai turi atitikti vienas kita. Jeigu tu išreiški pagarbą visiems aplinkui, išskyrus savo šeimos narius – tai tu nemoki mylėti. Jeigu tu vertini tik tam tikros socialinės padėties žmogų, o kitą niekini – tu nemoki mylėti. Ir atvirai pasakius, tikrai nemokate mylėti.

O mylėti, pirmiausia, reikia Dievą. Ši energija padės jums pakelti vibracijas ir teisingai išreikšti meilės energiją savo kasdienybėje. Jūs ir meilę kuriate neteisingai, kaip ir daugelį kitų dalykų savojoje aplinkoje. Nes, jūs kuriate, pasiremdami savo asmenybe, savo suvokimu. O jeigu suvokimas ribotas – tai, ką tada sukuriate? Bet, jeigu išreiškiate meilę dievui, per jus teka sustiprinta jo energija, tai jūs tikrai sugebėsite išreikšti meilę tinkamai ir tai atsispindės jūsų aplinkoje. Be meilės energijos – kūrybos nebus. Bus tik kasdienis gyvenimas kupinas rutinos ir kasdienių problemų.Išmokite išjausti meilę amžinybei, švelnią meilę sau ir pagarbą aplinkiniams. Gal tai padės jums teisingai išjausti meilę.

Mylėkite ir būkite mylimi,

Su meile motina Marija

Dalintis:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *